فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه میدان امامت تهران
کلاس: Starters 11

زبان انگلیسی

مدرس: سمعیی، عاطفه
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، صفحه‌ی 46 کتاب ALV Phonics 3 تدریس شد. در این جلسه، دانش‌آموزان با ترکیب حروف ue آشنا شدند و و کلمات مرتبط را یاد گرفتند. همچنین، نحوه‌ی صحیح تلفظ و blending این واژگان آموزش داده شد و دانش‌آموزان با انجام تمرین‌های مختلف، مهارت خود را در خواندن و تلفظ صحیح کلمات جدید تقویت کردند.
تکلیف: دانش‌آموزان گرامی، لطفاً برای جلسه آینده صفحات 94 و 95 ALV Notebook را تکمیل کرده و spelling واژگان ترکیب ue را تمرین کنید. سنجش spelling این واژگان روز شنبه 9 آبان برگزار خواهد شد. همچنین مشاهده‌ی فیلم آموزشی بارگذاری شده، فراموش نشود.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: حسینی، مهشید
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، مبحث حالت‌های ماده با تمرکز بر ویژگی‌های جامدات و مایعات مورد بحث قرار گرفت. دانش‌آموزان با حل تمرین‌های دفتر، خصوصیات هر حالت را شناختند و با ذکر نمونه‌های عینی، مطالب را تثبیت نمودند. افزون بر این، مقایسه‌ی ملموس جامدات و مایعات با استفاده از محیط پیرامون، سطح درک علمی آنان را ارتقا داد.
تکلیف: دانش‌آموزان عزیز تکلیفِ Math ندارند.

زبان انگلیسی

مدرس: سمعیی، عاطفه
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، صفحه‌ی 42 کتاب ALV Phonics 3 تدریس شد. در این جلسه، دانش‌آموزان با ترکیب حروف oi آشنا شدند و سایر کلمات مرتبط را یاد گرفتند. همچنین، نحوه‌ی صحیح pronunciation و blending برای خواندن این واژگان آموزش داده شد و دانش‌آموزان با انجام تمرین‌های مختلف، مهارت خود را در خواندن کلمات جدید تقویت کردند.
تکلیف: دانش‌آموزان عزیز، لطفاً برای جلسه‌ی آینده، spelling واژگان مربوط به ترکیب حروف oi به‌خوبی تمرین شود. همچنین، صفحات 90 و 91 ALV Notebook تکمیل گردد.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: حسینی، مهشید
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، صفحه‌ای 14 از کتاب Math 2، مبحث جمع اعدادی که حاصل آن‌ها 10 می‌شود، مرور و تمرین شد. دانش‌آموزان با یادآوری ترکیب‌های مختلف اعداد برای رسیدن به عدد 10، آموخته‌های قبلی خود را تثبیت کردند. همچنین، به‌منظور درک بهتر مفاهیم و تقویت مهارت محاسباتی دانش‌آموزان، تمرینات کتاب انجام شد.
تکلیف: دانش‌آموزان عزیز تکلیفِ Math ندارند.

زبان انگلیسی

مدرس: سمعیی، عاطفه
فعالیت: در جلسات امروز، صفحات 38 و 39 کتاب ALV Phonics 3 مرور شد. دانش‌آموزان با شرکت در یک بازی خلاقانه و تعاملی، spelling واژگان مربوط به ترکیب حروف ow را مرور و تمرین کردند. این فعالیت جذاب به تقویت مهارت آن‌ها در تشخیص واژگان، تلفظ صحیح و تثبیت آموخته‌هایشان کمک کرد.
تکلیف: دانش‌آموزان گرامی، لطفاً برای جلسه‌ی آینده، spelling واژگان مربوط به ترکیب حروف th را به‌خوبی مرور و تمرین کنید. همچنین، فیلم بارگذاری‌شده را از طریق لینک ارسال‌شده مشاهده فرمایید.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: حسینی، مهشید
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، مبحث جمع اعدادی که حاصل آن‌ها 10 می‌شود، مرور و تمرین شد. دانش‌آموزان با یادآوری ترکیب‌های مختلف اعداد برای رسیدن به عدد 10، آموخته‌های قبلی خود را تثبیت کردند. همچنین، به‌منظور درک بهتر مفاهیم و تقویت مهارت محاسباتی دانش‌آموزان، فیلم آموزشی مرتبط با موضوع در کلاس نمایش داده شد.
تکلیف: دانش‌آموزان عزیز تکلیفِ Math ندارند.

زبان انگلیسی

مدرس: سمعیی، عاطفه
فعالیت: در جلسات امروز، صفحات 38 و 39 کتاب ALV Phonics 3 مرور شد. دانش‌آموزان با شرکت در یک بازی خلاقانه و تعاملی، واژگان مربوط به ترکیب حروف ow را مرور و تمرین کردند. این فعالیت جذاب به تقویت مهارت آن‌ها در تشخیص واژگان، تلفظ صحیح و تثبیت آموخته‌هایشان کمک کرد.
تکلیف: دانش‌آموزان عزیز، لطفاً برای جلسه‌ی آینده، spelling واژگان مربوط به ترکیب حروف ow از کتاب ALV Phonics 3 به‌خوبی مرور و تمرین شود.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: حسینی، مهشید
فعالیت: در جلسه‌ی امروز، صفحه‌ی 16 از کتاب Science 2 با موضوع مایعات و شناخت ویژگی‌های آن‌ها مرور شد. دانش‌آموزان با ویژگی‌های مختلف مایعات آشنا شدند و درباره‌ی خصوصیات و کاربردهای آن‌ها در زندگی روزمره صحبت کردند. همچنین، تمرینات مربوط به این مبحث انجام شد تا دانش‌آموزان بتوانند آموخته‌های خود را مرور کرده و درک بهتری از ویژگی‌های مایعات به دست آورند.
تکلیف: دانش‌آموزان عزیز تکلیفِ Science ندارند.

زبان انگلیسی

مدرس: سمعیی، عاطفه
فعالیت: در جلسات امروز، صفحات 38 و 39 کتاب ALV Phonics 3 تدریس شد. در این جلسه، دانش‌آموزان با ترکیب حروف ow و صدای آن آشنا شدند و مهارت‌های spelling و blending را در واژگان مرتبط تمرین کردند. همچنین، آن‌ها نحوه‌ی صحیح خواندن، تلفظ و نوشتن این کلمات را تمرین کردند تا در تشخیص صدا و خواندن واژگان تسلط بیشتری پیدا کنند.
تکلیف: دانش‌آموزان عزیز، لطفاً spelling واژگان صفحات 38 و 39 کتاب ALV Phonics 3 را برای ارزیابی جلسه‌ی آینده تمرین کنید. همچنین فیلم بارگذاری‌شده را از طریق لینک ارسال‌شده مشاهده فرمایید.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: