نمونه سوال دوره‌ای پیشروی 7 یازدهم ریاضی و تجربی - شیمی

نوع: برخط چندگزینه‌ای
تعداد پرسش: 20
نمره‌ی کل: 60.00
جزییات در هر پرسش
ردیف: 1
نوع: تألیفی
سطح: ساده
نمره: 3.00
مبحث: عوامل موثر بر سرعت، الیاف و درشت مولکول‌ها
ردیف: 2
نوع: تألیفی
سطح: متوسط
نمره: 3.00
مبحث: پلیمرهای ماندگار یا تخریب پذیر، پلیمر سبز
ردیف: 3
نوع: کتاب همراه
سطح: متوسط
نمره: 3.00
مبحث: سرعت متوسط مصرف و تولید مواد شرکت کننده در واکنش
ردیف: 4
نوع: تألیفی
سطح: متوسط
نمره: 3.00
مبحث: سرعت متوسط مصرف و تولید مواد شرکت کننده در واکنش
ردیف: 5
نوع: تألیفی
سطح: سخت
نمره: 3.00
مبحث: استوکیومتری (درصد خلوص و بازده)
ردیف: 6
نوع: کنکور سراسری
سطح: متوسط
نمره: 3.00
مبحث: عوامل موثر بر سرعت، الیاف و درشت مولکول‌ها
ردیف: 7
نوع: تألیفی
سطح: متوسط
نمره: 3.00
مبحث: سرعت متوسط مصرف و تولید مواد شرکت کننده در واکنش
ردیف: 8
نوع: کنکور سراسری
سطح: متوسط
نمره: 3.00
مبحث: گروه‌های عاملی، قانون هس
ردیف: 9
نوع: تألیفی
سطح: متوسط
نمره: 3.00
مبحث: آنتالپی با محتوای انرژی
ردیف: 10
نوع: تألیفی
سطح: ساده
نمره: 3.00
مبحث: سرعت متوسط مصرف و تولید مواد شرکت کننده در واکنش
ردیف: 11
نوع: کتاب همراه
سطح: ساده
نمره: 3.00
مبحث: سرعت متوسط مصرف و تولید مواد شرکت کننده در واکنش
ردیف: 12
نوع: تألیفی
سطح: ساده
نمره: 3.00
مبحث: عوامل موثر بر سرعت، الیاف و درشت مولکول‌ها
ردیف: 13
نوع: کتاب همراه
سطح: متوسط
نمره: 3.00
مبحث: سرعت متوسط مصرف و تولید مواد شرکت کننده در واکنش
ردیف: 14
نوع: تألیفی
سطح: متوسط
نمره: 3.00
مبحث: پلیمر شدن، الکل‌ها، اسیدها و پلی استری شدن و پلی آمیدها
ردیف: 15
نوع: تألیفی
سطح: متوسط
نمره: 3.00
مبحث: سرعت متوسط مصرف و تولید مواد شرکت کننده در واکنش
ردیف: 16
نوع: تألیفی
سطح: متوسط
نمره: 3.00
مبحث: پلیمر شدن، الکل‌ها، اسیدها و پلی استری شدن و پلی آمیدها
ردیف: 17
نوع: تألیفی
سطح: متوسط
نمره: 3.00
مبحث: پلیمر شدن، الکل‌ها، اسیدها و پلی استری شدن و پلی آمیدها
ردیف: 18
نوع: کتاب همراه
سطح: متوسط
نمره: 3.00
مبحث: سرعت متوسط مصرف و تولید مواد شرکت کننده در واکنش
ردیف: 19
نوع: تألیفی
سطح: متوسط
نمره: 3.00
مبحث: پلیمر شدن، الکل‌ها، اسیدها و پلی استری شدن و پلی آمیدها
ردیف: 20
نوع: کتاب همراه
سطح: متوسط
نمره: 3.00
مبحث: عوامل موثر بر سرعت، الیاف و درشت مولکول‌ها
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: