فعالیت 258 مدرسه شبانهروزی عشایری در کشور
رضوان حکیمزاده در مراسم افتتاحیه اردوی عشایر دانشآموزان دختر که با حضور علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در مشهد مقدس برگزار شد، گفت: برگزاری مجدد این اردو مرهون اهتمام ویژه وزیر است. ایشان تأکید بسیار زیادی داشتند که دانشآموزان عشایر جامانده از این اردو در دو سال گذشته نیز بتوانند از سهمیه خود استفاده کنند و برای اولینبار به حرم امام رضا علیهالسلام مشرف شوند. معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه 258 مدرسه شبانهروزی عشایری در کشور فعال است، یادآور شد: حدود 220 هزار دانشآموز عشایر در 7130 مدرسه و در 1532 کلاس سیار، نیمهسیار، ثابت و شبانهروزی سراسر کشور مشغول تحصیل هستند.
فرصت برای معلمان ماهر؛ تدریس چند درس بلامانع است؛
علی فرهادی در جمع خبرنگاران درباره استخدام 6 هزار نیروی سرایدار برای مدارس اظهار کرد: در آزمونی که اوایل امسال بهصورت متمرکز توسط دولت برگزار شد، 6 هزار سرایدار برای مدارس انتخاب و به وزارت آموزش و پرورش معرفی شدند. مراحل اداری این افراد در حال انجام است و بهزودی به مدارس اعزام خواهند شد. سخنگوی وزارت آموزش و پرورش همچنین در خصوص تدریس چند درس توسط یک معلم، مانند تدریس دین و زندگی توسط دبیر شیمی، گفت: اگر معلم مهارت کافی داشته باشد، این کار مشکلی ندارد.
لزوم برگزاری کلاسهای جبرانی برای کودکان لازمالتوجه از دیماه
رضوان حکیمزاده در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل استانهای سراسر کشور گفت: بر اساس سیاستهای معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، برنامه سالانه با همکاری استانها تدوین شده است. معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: کلاسهای جبرانی برای کودکان نباید در انتهای سال برگزار شود؛ بلکه فرایند شناسایی باید به حدی سریع باشد که برنامههای جبرانی برای کودکان لازمالتوجه از دیماه اجرا شود تا ارتقاء مهارتهای سواد پایه با سرعت و با کیفیت بالایی محقق شود.