فعالیت و تکلیف

شعبه: متوسطه اول دخترانه جمهوری تهران
کلاس: Intro 1

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: فارسیان، مریم
فعالیت: صفحه 16 کتاب با هدف افزایش مهارت خواندری و صفحه 17 کتاب با هدف تدریس گرامر فعل To be مفرد و جمع تدریس و فعالیت های متنوع انجام شد.روز جهانی آشنایی با انواع معلولیت‌ها در کلاس برگزار شد.
تکلیف: یونیت 1 ورک بوک را کامل کنید. از یونیت 1 کتاب کویز خواهید داشت لطفا آمادگی لازم را داشته باشید.بودجه بندی آزمون پا به با از کل کتاب ALV Phonics پنجشنبه 13 آذر ماه خواهد بود.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: فارسیان، مریم
فعالیت: صفحه 15 کتاب با هدف یادگیری گرامر determiners تدریس و فعالیت های متنوع انجام شد.
تکلیف: صفحه 9 ورک بوک را انجام دهید.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: فارسیان، مریم
فعالیت: صفحه 14 کتاب با هدف یادگیری لغات مربوط به وسایل کلاس و افزایش مهارت خوانداری تدریس و فعالیت های متنوع انجام شد.
تکلیف: صفحه 8 ورک بوک را انجام دهید. 5 وسیله دیگر که مربوط به کلاس درس می باشد را پیدا کنید و بنویسید.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: فارسیان، مریم
فعالیت: صفحه 13 کتاب با هدف یادگیری ماه های میلادی به زبان انگلیسی و اسم های اشاره تدریس و فعالیت های مربوطه انجام شد.
تکلیف: صفحه 5/6/7 ورک بوک را انجام دهید. دیکته روزهای هفته، ماه های میلادی و اعداد 1 تا 20 را تمرین کنید.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: فارسیان، مریم
فعالیت: صفحه 11 و 12 کتاب با هدف تدریس روزهای هفته، رنگ ها و وسایل کلاس تدریس شد.
تکلیف: صفحه 5 و 6 ورک بوک را انجام دهید و دیکته لغات روزهای هفته را تمرین کنید.بودجه بندی آزمون پا به با از کل کتاب ALV Phonics پنجشنبه 6 آذر ماه خواهد بود. لطفا آمادگی لازم را داشته باشید.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: