1404/11/07
زبان انگلیسی همگانی نهم
مدرس:
جلالی، صبا
فعالیت:
زبان تخصصی (Eureka) با موضوع ریاضیات و معادلات ریاضی به زبان انگلیسی تدریس و فعالیت های مرتبط در کلاس انجام شد.
تکلیف:
از هرکدام از معادلات تدریس شده یک مثال در دفتر بزنید و جمله مرتبط با هریک را مقابل آن بنویسید. دور دوم مسابقات spelling bee روز 13 بهمن ماه برگزار خواهد شد. دستورالعمل مسابقات زبان انگلیسی شامل داستان نویسی، خوشنویسی، تهیه ویدیو و پادکست توضیح داده شد درصورت تمایل به شرکت در مسابقه آثار خود را تا 16 بهمن ماه تحویل دهید.
1404/11/06
زبان انگلیسی همگانی نهم
مدرس:
جلالی، صبا
فعالیت:
صفحات 68.69 کتاب با هدف یادگیری نام حیوانات و حیوانات عجیب به زبان انگلیسی تدریس و فهالیت های مرتبط در کلاس انجام شد.
تکلیف:
صفحات 48 و 49 کتاب کار و تمرین 5 صفحه 69 کتاب انجام شود.
1404/11/05
زبان انگلیسی همگانی نهم
مدرس:
جلالی، صبا
فعالیت:
صفحات 66 و 67 کتاب با هدف ارتقای مهارت نوشتاری و یادگیری فعل های مرتبط با بیماری ها تدریس و فعالیت های مرتبط در کلاس انجام شد.
تکلیف:
کتاب کار تا اخر صفحه 47 انجام شود. با توجه به موضوع تمرین 6 صفحه 67 کتاب یک متن با رعایت بخش های مختلف یک مقاله (introduction,main article, conclusion) بنویسید ( تمرین 7 صفحه 67). مسابقه spelling bee پایه نهم روز 13 بهمن ماه برگزار خواهد شد. برندگان دور اول لطفا با آمادگی هرچه بیشتر برای دور دوم مسابقه آمادگی داشته باشند.
1404/11/04
زبان انگلیسی همگانی نهم
مدرس:
جلالی، صبا
فعالیت:
صفحات 66 و 65 کتاب درسی با هدف ارتقای مهارت خوانداری و یادگیری گرامر will,be going to تدریس و فعالیت های مرتبط در کلاس انجام شد.
تکلیف:
کتاب کار تا اخر صفحه 46 انجام شود.
با هرکدام از ساختار های گرامر زمان آینده یک plan و prediction بنویسید. لغات spelling bee بارگذاری شده.برندگان دور اول برای دور دوم مسابقه روز 8 بهمن ماه آمادگی لازم را داشته باشند.