فعالیت و تکلیف

شعبه: متوسطه اول دخترانه خیابان دماوند تهران
کلاس: Intro 4A

زبان انگلیسی همگانی نهم

مدرس: ظهوری، فاطمه سادات
فعالیت: باسلام و احترام امروز بعد از greeting : درس هشتم شروع شده است و صفحه 47/تدریس شد این درس درمورد گرامر will/wont می باشد تمرینات کتاب حل شد . و همچنین شعر festival نیز در کلاس کار شد.
تکلیف: از کتاب کار تا اخر صفحه 32 نوشته و حل شود.باتشکر

زبان انگلیسی همگانی نهم

مدرس: ظهوری، فاطمه سادات
فعالیت: باسلام و احترام امروز بعد از greeting : درس هشتم شروع شده است و صفحه 46 /تدریس شد homes of the future تمرینات کتاب حل شد و بازی انلاین در مورد این مبحث داشتیم همچنین شعر festival نیز کار شد.
تکلیف: کتاب کار صفحه اول درس 8 حل شود و تصویر آن در سامانه ارسال گردد

زبان انگلیسی همگانی نهم

مدرس: ظهوری، فاطمه سادات
فعالیت: باسلام و احترام امروز بعد از greeting : . پرسش کلاسی داشتیم , و صفحه 45 کتاب تدریس شد همچنین تمرینات صفحه 45در مورد همین درس در کلاس حل شد. به دانش آموزان فعال نمره کلاسی داده شد فیلم اموزشی و بازی انلاین جهت تمرین مطالب تدریس شده داشتیم .
تکلیف: از کتاب کار تمام صفحات مربوط به درس 7حل شود و تصویر آن در سامانه ارسال گردد. باتشکر

زبان انگلیسی همگانی نهم

مدرس: ظهوری، فاطمه سادات
فعالیت: سلام امروز بعد از تمرین شعر فستیوال ادامه صفحه 43تدریس شد. از عزیزانم dictation گرفته شد.
تکلیف: روز چهارشنبه پرسش از شعر فستیوال خواهیم داشت .

زبان انگلیسی همگانی نهم

مدرس: ظهوری، فاطمه سادات
فعالیت: باسلام و احترام امروز بعد از warm up و تمرین شعر فستیوال مسابقه spelling bee برگزار شد و عزیزانی که موفق شدند از بین پنج کلمه انتخابی هر 5کلمه را درست spell کنند به مرحله دوم این مسابقه راه پیدا خواهند کرد. لغات صفحه 44 کتاب تدریس شد و تمرینات آن حل شد.
تکلیف: فردا از لغات باکس سبز صفحات 42/38 املا کتبی خواهیم داشت
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: