فعالیت و تکلیف

شعبه: متوسطه اول دخترانه خیابان دماوند تهران
کلاس: Intro 4B

زبان انگلیسی همگانی نهم

مدرس: صراف یزد، سهیلا
فعالیت: سلام و عرض ادب امروز آزمون همگام برگزار شد .
تکلیف: عزیزان آهنگ little me در منزل تمرین شود .

زبان انگلیسی همگانی نهم

مدرس: صراف یزد، سهیلا
فعالیت: سلام وعرض ادب امروز صفحه 56 تدریس شد . بعد از خواندن متن عزیزان به سوالات پاسخ دادند . یوریکا ص 20 و 21 جملات تکرار و تمرین شد .
تکلیف: عزیزان کتاب کار صفحه 37 انجام شد . فردا از درس 5 و 6 و 7 آزمون همگام دارید . مطالعه کافی داشته باشید

زبان انگلیسی همگانی نهم

مدرس: صراف یزد، سهیلا
فعالیت: سلام و عرض ادب امروز صفحه 55 تدریس شد و گرامر must , have to . جملات مربوط به گرامر تکرار شد .عزیزان به سوالات مربوط به این صفحه پاسخ دادند.
تکلیف: عزیزان کتاب کار تا صفحه 36 انجام شود . جلسه آینده کتاب کارها و کتاب درسی چک میشود . عزیزانی که در کلاس آنلاین پاسخ های کتاب درسی را یادداشت نکردن ، لطفا کامل کنید تا نمره برای عدم انجام کتاب در کلاس آنلاین از شما کسر نشود . ممنون

زبان انگلیسی همگانی نهم

مدرس: صراف یزد، سهیلا
فعالیت: سلام و عرض ادب امروز صفحه 48 و 49 تدریس شد . بعد از خواندن متن ، عزیزان به سوالات پاسخ دادند . کلماتی که و معنی متفاوت با نوشتار یکسان داشتند تکرار و تمرین شد . و با هر کلمه جمله سازی داشتیم . آهنگ فستیوال پخش شد .
تکلیف: عزیزان کتاب کار صفحه 34 و 35 انجام شود . در پرتال بارگزاری کنید . آهنگ فستیوال حتما تمرین شود .

زبان انگلیسی همگانی نهم

مدرس: صراف یزد، سهیلا
فعالیت: سلام و عرض ادب امروز قسمت دوم ص 47 تدریس شد . گرامر may و might تدریس شد و جملات تکرار و تمرین شد و عزیزان به سوالات پاسخ دادند .
تکلیف: عزیزان کتاب کار ص33 انجام شود
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: