فعالیت و تکلیف

شعبه: متوسطه اول پسرانه آریاشهر تهران
کلاس: Intro 1B
فعالیت: با سلام در کلاس امروز درباره اشیا ، ضمایر ملکی و افعال to be تدریس انجام شد . بازی های آنلاین معرفی شد .
توضیح: کتاب کار صفحه 8 و 9 انجام شود . برای مسابقه spelling bee همچنان تمرین انجام شود و آمادگی لازم برای برگزاری مسابقه را داشته باشید . بازی های آنلاین مناسب موضوع درس را انجام دهید . به این صورت که موضوع درس را سرچ کنید: Possessive adjective online games To be verb online games

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: خدایاری، علیرضا
فعالیت: با سلام صفحات 13 و 14 کتاب Prepare 1 را تمرین کردیم و انجام دادیم. ماه‌ها و اشیاء داخل کلاس را یاد گرفتیم. تمرینات این صفحات را به صورت گروهی پرسش و پاسخ کردیم. فایل‌های صوتی و تمرینات مکالمه این دو صفحه را انجام دادیم و تمرین کردیم.
تکلیف: تا صفحه 7 کتاب کار Prepare 1 را انجام دهید، دیکته،تلفظ و معنی ماه‌ها را تمرین کنید و در دفتر بنویسید. متن صفحات 13 و 14 کتاب Prepare 1 را با صدای بلند بخوانید و جملات مهم آن را در دفتر خود یادداشت کنید. برای مسابقه Spelling Bee تمرین کنید و کلمات را با صدای بلند بخوانید و هجی کنید. زبان اموزان محترم اطلاعیه های مربوط به زبان انگلیسی در کانال پایه هفتم را با دقت بررسی بفرمایید . برای ازمون روز پنجشنبه کتاب Phonics مرور شود . برای مسابقه spelling bee روز چهارشنبه آمادگی لازم داشته باشید . شاد و پیروز باشید عزیزان.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: خدایاری، علیرضا
فعالیت: با سلام امروز امتحان کتبی از تمام کتاب Phonics گرفته شد اسامی دانش‌آموزان عزیزی که نمره 18 و به بالا کسب کردند: آرمین وحیدی هیوا قاضی‌زاده محمد اشکان نوروزی پارسا خاطری آراد افشار به امید اینکه اسامی تمام دانش‌آموزان عزیز در این لیست قرار بگیرد.
تکلیف: تا صفحه 5 کتاب کار Prepare 1 را انجام دهید، دیکته،تلفظ و معنی اعداد،روز‌های هفته،رنگ‌ها را تمرین کنید و در دفتر بنویسید. متن صفحات 12 و 13 کتاب Prepare 1 را با صدای بلند بخوانید و جملات مهم آن را در دفتر خود یادداشت کنید. برای مسابقه Spelling Bee تمرین کنید و کلمات را با صدای بلند بخوانید و هجی کنید. شاد و پیروز باشید عزیزان.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: خدایاری، علیرضا
فعالیت: با سلام صفحات 10 و 11 کتاب Prepare 1 را تمرین کردیم و انجام دادیم. روز‌های هفته، اعداد 1 تا 20 و اسم و هجی اسم خود و سن را یاد گرفتیم. تمرینات این صفحات را به صورت گروهی پرسش و پاسخ کردیم. فایل‌های صوتی و تمرینات مکالمه این دو صفحه را انجام دادیم و تمرین کردیم.
تکلیف: روز چهارشنبه 28 آبان امتحان کتبی از تمام کتاب Phonics گرفته می‌شود. تا صفحه 5 کتاب کار Prepare 1 را انجام دهید، دیکته،تلفظ و معنی اعداد و روز‌های هفته را تمرین کنید و در دفتر بنویسید. متن صفحات 10 و 11 کتاب Prepare 1 را با صدای بلند بخوانید و جملات مهم آن را در دفتر خود یادداشت کنید. برای مسابقه Spelling Bee تمرین کنید و کلمات را با صدای بلند بخوانید و هجی کنید. شاد و پیروز باشید عزیزان.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: خدایاری، علیرضا
فعالیت: با سلام تلفظ ترکیبات و حروف "ar,ph,tch,ture,tion" و تشخیص آن‌ها را در کلمات مختلف یاد گرفتیم و تمرین کردیم. نحوه نوشتن آن‌ها را بر اساس قواعد نوشتاری یاد گرفتیم و تمرین کردیم. حروف و صداهای قبلی را تلفظ، تکرار و تمرین کردیم. کلمات و جملاتی که با هم سر کلاس ساختیم و یاد گرفتیم: guitar: I play the guitar Phone: I have a phone Match: I make fire with a match Furniture: We have beautiful furniture Nation: our nation is great برای امتحان روز دوشنبه تمرین و مرور کردیم
تکلیف: برای امتحان دوشنبه مرور و تکرار کنید و به اندازه کافی تمرین کنید کتاب کار Phonics با رعایت قوانین نوشتاری انجام دهید. تلفظ کلمات صفحات این کتاب را با صدای بلند بخوانید و تکرار کنید. برای مسابقه Spelling Bee تمرین کنید و کلمات را با صدای بلند بخوانید و هجی کنید. خوش بدرخشید عزیزان.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: