فعالیت و تکلیف

شعبه: متوسطه اول پسرانه آریاشهر تهران
کلاس: Inrto 2

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: مغازه ای، مجتبی
فعالیت: با سلام و عرض ادب در جلسه امروز صفحه 34 از کتاب زبان تخصصی یورکا تدریس شد و با زاویه ها و انواع آنها آشنا شدیم. دور دوم مسابقات spelling bee نیز برگزار شد.
تکلیف: از روی متن صفحه 34 کتاب یورکا یکبار رونویسی شود.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: مغازه ای، مجتبی
فعالیت: با سلام و عرض ادب در جلسه امروز قسمت لیسنینگ از صفحه 62 و همچنین گرامر صفحه 63 تدریس شد. در بخش لیسنینگ دو شخص در رابطه با کلاب هایشان صحبت کردند و به تمرینات این بخش پرداختیم. در بخش گرامر جملات مثبت و منفی با زمان حال استمراری را یاد گرفتیم و تمرینات مربوطه را حل کردیم.
تکلیف: صفحات 44 و 45 از ورک بوک انجام شوند. از روی جملات تمرین شماره یک از صفحه 63 student's book یکبار رونویسی شود. دوستان عزیز فردا (چهارشنبه) امتحان دور دوم مسابقات spelling bee برگزار میشود و قطعا و مطمئنا این کلاس باید برای عنوان قهرمانی تلاش کند و از همه شما عزیزانی که منتخب دور اول هستید انتظار میره که بهترین ورژن خودتون رو در دوم نیز ارائه دهید. با آرزوی بهترینها برای شما عزیزان

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: مغازه ای، مجتبی
فعالیت: با سلام و عرض ادب در جلسه امروز قسمت گرامر و بخش اسپیکینگ صفحه 61 کار شد. در بخش گرامر با ضمایر مفعولی آشنا شدیم و از آنها مثال هایی حل کردیم. در بخش اسپیکینگ دانش آموزان در رابطه با کارهایی که دوست دارند آخر هفته انجام میدهند با ساختار I like ... مثال هایی زدند. قسمت vocabulary صفحه 63 نیز تدریس شد و در رابطه با کلاب های مختلف از جمله زبان ایتالیایی، یوگا، جودو و ... آشنا شدیم. بیست لغت اول spelling bee نیز پرسیده شد.
تکلیف: صفحه 43 ورک بوک انجام شود. از روی جملات تمرین 3 صفحه 61 student's book یکبار رونویسی شود. برای جلسه آینده سی لغت spelling bee پرسیده میشود.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: مغازه ای، مجتبی
فعالیت: با سلام و عرض ادب در جلسه امروز صفحه 60 و بخشی از صفحه 61 کتاب تدریس شد؛ متن ریدینگی خواندیم که دو شخص نامه ای به یک دکتر مینویسند و مشکل خودشون رو مطرح میکنند و دکتر نیز به نامه آنها پاسخ میدهد و راهکار ارائه میدهد. در این بخش با ساختارهای good for, isn't good for, feel fine, feel better و ... جملاتی را دیدیم و سپس جملاتی را ساختیم.
تکلیف: صفحه 42 ورک بوک انجام شود. به فایل لیسنینگ شماره 84 گوش داده و آن را با صدای بلند بازگو کنید. دوستان عزیز برای بیست لغت اول اسپلینگ بی آماده باشید و حتما برای این مسابقات تلاش لازم را انجام دهید. با آرزوی قهرمانی کلاس intro 2 در مسابقات اسپلینگ بی

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: مغازه ای، مجتبی
فعالیت: با سلام و عرض ادب در جلسه امروز صفحه 59 کتاب تدریس شد؛ فرم مثبت و منفی فعل like را آموختیم و یاد گرفتیم که بعد از این فعل ساختار جمله به چه صورت ادامه پیدا می‌کند.
تکلیف: صفحه 41 ورک بوک انجام شود. از روی جملات تمرین شماره 1 و 3 از صفحه 59 student's book یکبار رونویسی شود. 10 لغت اول spelling bee برای جلسه آینده پرسیده میشود.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: