فعالیت و تکلیف

شعبه: متوسطه اول پسرانه آریاشهر تهران
کلاس: Intro 3B

زبان انگلیسی همگانی هشتم

مدرس: رضایی، حمیدرضا
فعالیت: با سلام و احترام فراوان خدمت اولیای گرامی، مبحث «sports»با کاربرد لغت های مربوط به درس در کلاس با هدف «یادگیری موضوعات ورزش های مختلف» آموزش داده شد و دانش‌آموزان در قالب فعالیت کلاسی به تمرین و تثبیت مطالب پرداختند.
تکلیف: لطفاً تکلیف بارگذاری‌شده انجام شود. صفحه تدریس شده به همراه کتاب کار بارگذاری شده. تمرینات کتاب کار بارگذاری شده صفحه 8 انجام شود. توجه روز چهارشنبه یک تست دیکته و spelling از دانش اموزان گرفته خواهد شد. نوشتن دیکته به میزان 10 خط از موضوع درسی در دفتر سه‌خط الزامی است. همچنین تهیه و همراه داشتن دفتر سه‌خط از الزامات کلاس می‌باشد. به همراه نداشتن تکلیف، موجب کسر نمره در ارزیابی دانش‌آموزان خواهد شد. از توجه و همراهی شما سپاسگزارم.

زبان انگلیسی همگانی هشتم

مدرس: رضایی، حمیدرضا
فعالیت: با سلام و احترام فراوان خدمت اولیای گرامی، مبحث «vitamins» در کتاب تخصصی Eureka 2 با کاربرد لغات و فواید ویتامین های مربوط به درس در کلاس با هدف «یادگیری انواع ویتامین شامل C, D, K» آموزش داده شد و دانش‌آموزان در قالب فعالیت کلاسی به تمرین و تثبیت مطالب پرداختند.
تکلیف: لطفاً تکلیف بارگذاری‌شده انجام شود. و جلسه اینده به همراه داشته باشید. صفحه تدریس شده به اضافه تمرین بارگذاری شده. توجه! دانش اموزان توجه داشته باشند پس از اتمام هر فصل از کتاب تخصصی eureka به انتخاب استاد، سه تا چهار دانش اموز جهت ارایه موضوع تدریس شده در کلاس باید اماده باشند که متعاقبا اعلام میگردد در پرتال. نوشتن دیکته به میزان 10 خط از موضوع درسی در دفتر سه‌خط الزامی است. همچنین تهیه و همراه داشتن دفتر سه‌خط از الزامات کلاس می‌باشد. به همراه نداشتن تکلیف، موجب کسر نمره در ارزیابی دانش‌آموزان خواهد شد. از توجه و همراهی شما سپاسگزارم.

زبان انگلیسی همگانی هشتم

مدرس: رضایی، حمیدرضا
فعالیت: با سلام و احترام فراوان خدمت اولیای گرامی، مبحث «Present simple»با کاربرد گرامر مربوط به درس در کلاس با هدف «یادگیری حال ساده» آموزش داده شد و دانش‌آموزان در قالب فعالیت کلاسی به تمرین و تثبیت مطالب پرداختند.
تکلیف: لطفاً تکلیف بارگذاری‌شده انجام شود. صفحه تدریس شده به همراه کتاب کار بارگذاری شده. تکلیف روزانه زبان انگلیسی (Video Activity) دانش‌آموزان عزیز، لطفاً ویدیوی بارگذاری‌شده در آپارات را از طریق لینک زیر با دقت تماشا نمایید: لینک ضمیمه شده فعالیت امروز: 1. ویدیو را تا انتها مشاهده کنید. 2. دو کلمه جدید یا جذابی که در ویدیو شنیدید را در دفتر زبان (سه‌خط) با خط تمیز بنویسید. نوشتن دیکته به میزان 10 خط از موضوع درسی در دفتر سه‌خط الزامی است. همچنین تهیه و همراه داشتن دفتر سه‌خط از الزامات کلاس می‌باشد. به همراه نداشتن تکلیف، موجب کسر نمره در ارزیابی دانش‌آموزان خواهد شد. از توجه و همراهی شما سپاسگزارم.

زبان انگلیسی همگانی هشتم

مدرس: رضایی، حمیدرضا
فعالیت: با سلام و احترام فراوان خدمت اولیای گرامی، مبحث «months of the year» و گرامر canدر کتاب با کاربرد یادگیری ترتیب ماه های مربوط , و نحوه تشخیص گرامر can در کلاس آموزش داده شد و دانش‌آموزان در قالب فعالیت کلاسی به تمرین و تثبیت مطالب پرداختند.
تکلیف: لطفاً تکلیف بارگذاری‌شده انجام شود. و جلسه اینده به همراه داشته باشید. صفحات تدریس شده و صفحه کتاب کار بارگزاری شده.تمرین کتاب کار صفحه 6 به صورت کامل و قسمت گرامر در صفحه 6 و 7 از تمزین 1 تا 4 انجام شود. نوشتن دیکته به میزان 10 خط از موضوع درسی در دفتر سه‌خط الزامی است. همچنین تهیه و همراه داشتن دفتر سه‌خط از الزامات کلاس می‌باشد. قابل توجه دانش اموزان: ارتین الهام منش، ارین فردوس ارا، کارن شارع فام، کیان الهی، محمد رحیمی، محمد امین زاده با توجه به گذشت قریب به یک هفته از کلاس ها نداشتن تکلیف به منزله کم کاری دانش اموز بوده و از جلسات اینده هیچ گونه عذر و بهانه ای از سوی دانش اموزان پذیرفتنی نیست. از توجه و همراهی شما سپاسگزارم.

زبان انگلیسی همگانی هشتم

مدرس: رضایی، حمیدرضا
فعالیت: با سلام و احترام فراوان خدمت اولیای گرامی، مبحث «لغات و اعداد» در کتاب با کاربرد یادگیری اعداد و لغات مربوط به درس در کلاس با هدف «مروری بر اعداد و alphabet » آموزش داده شد و دانش‌آموزان در قالب فعالیت کلاسی به تمرین و تثبیت مطالب پرداختند.
تکلیف: لطفاً تکلیف بارگذاری‌شده انجام شود. و جلسه اینده به همراه داشته باشید. تمرین 1 تا 4 صفحه بارگزاری شده از صفحه 6 کتاب کار انجام شود. نوشتن دیکته به میزان 10 خط از موضوع درسی در دفتر سه‌خط الزامی است. همچنین تهیه و همراه داشتن دفتر سه‌خط از الزامات کلاس می‌باشد. به همراه نداشتن تکلیف، موجب کسر نمره در ارزیابی دانش‌آموزان خواهد شد. با توجه به گذشت قریب به یک هفته از کلاس ها نداشتن تکلیف به منزله کم کاری دانش اموز بوده و از جلسات اینده هیچ گونه عذر و بهانه ای از سوی دانش اموزان پذیرفتنی نیست. از توجه و همراهی شما سپاسگزارم.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: