فعالیت و تکلیف

شعبه: متوسطه اول پسرانه آریاشهر تهران
کلاس: Upper-Intermediate

زبان انگلیسی همگانی نهم

مدرس: نظافت اردستانی، امیر
فعالیت: با سلام و احترام امروز درس تخصصی یورکا تدریس شد که در مورد هنر و حنبش های هنری است و در این جلسه دانش اموزان با انواع سبک های هنری و مفاهیم انها اشنا شدند و معروف ترین اثر در هر سبک معرفی شد.
تکلیف: لطفا spelling bee برای روز شنبه تمام کلمات حفظ شود. هفته اینده یک دست سازه مربوط به هنر یا یک دوره ی هنری یا اثری هنری درست کنید و به کلاس بیاورید.

زبان انگلیسی همگانی نهم

مدرس: نظافت اردستانی، امیر
فعالیت: زبان اموزان محترم اطلاعیه های مربوط به زبان انگلیسی در کانال پایه نهم را با دقت بررسی بفرمایید . برای ازمون روز پنجشنبه کتاب Phonics مرور شود . برای مسابقه spelling bee روز چهارشنبه آمادگی لازم داشته باشید . دیکته ی جملات از متن کتاب زبان هر شب در دفتر نوشته شود .

زبان انگلیسی همگانی نهم

مدرس: نظافت اردستانی، امیر
فعالیت: با سلام و احترام امروز صفحه 34 تدریس شد که در مورد افعال کمکی است که برای پیش بینی و وقوع اتفاقی به کار میروند و دانش اموزان قادر هستند تا با توجه به شواهد پیش بینی کنند و نظریات خود را بیان کنند.
تکلیف: لطفا کتاب کار صفحه 33 انجام شود. نواقص کتاب کار خود را انجام دهید. لطفا spelling bee حفظ شود تا لغت اخر.

زبان انگلیسی همگانی نهم

مدرس: نظافت اردستانی، امیر
فعالیت: با سلام و احترام امروز صفحه 32 کتاب تدریس شد که در مورد افعال کمکی است برای بیان احتمالات در حال یا اینده استفاده میشود و همچنین آشنایی با فرهنگ های مختلف و تفاوت های آن ها در کشور های مختلف و نماد های فرهنگی در آنها تدریس شد.
تکلیف: لطفا کتاب کار صفحه 31 انجام شود. spelling bee تا لغت اخر حفظ شود.

زبان انگلیسی همگانی نهم

مدرس: نظافت اردستانی، امیر
فعالیت: با سلام و احترام امروز صفحه 31 تدریس شد که در مورد گرامر شرطی نوع اول است و دانش اموزان قادر هستند تا در مورد اینده پیش بینی کنند و جمله سازی کنند.همچنین بازی چالشی در این مورد انجام شد.
تکلیف: لطفا کتاب کار صفحه 31 انجام شود. همچنین Spelling bee تا شماره 40 حفظ شود.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: