1403/05/10
زبان انگلیسی همگانی نهم
مدرس:
عظیمی، میثم
فعالیت:
با سلام خدمت اولیا محترم امروز مبحث مربوط به سی و سه پل کامل تدریس شد و لغات مربوط به ان تکرار شد.گرامر simple present / present continuous مرور شد.
تکلیف:
دانش اموزان برای یکشنبه روزنامه دیواری مربوط به مباحث درسی که
یاد گرفته اند را اماده کرده و همراه خود بیاورند.
1403/05/08
زبان انگلیسی همگانی نهم
مدرس:
عظیمی، میثم
فعالیت:
با سلام خدمت اولیا گرامی امروز لغات مربوط به tourism تدریس شد مبحث مربوط به سی و سه پل و مبحث adverb of frequency دوره و تدریس شد.
تکلیف:
دانش اموزان در مورد سی وسه پل مطلب بنویسن و باید 2 دقیقه درباره اون مطلب نوشته شده خلاصه صحبت کنند.در مورد درست کردن روزنامه دیواری دانش اموزان عزیز برنامه ریزی منظم داشته باشند.
1403/05/07
زبان انگلیسی همگانی نهم
مدرس:
عظیمی، میثم
فعالیت:
با سلام خدمت اولیا گرامی امروز همراه با محث present simple مبحث adverb of frequency تدریس شد.
تکلیف:
دانش اموزان عزیز 10 سوال به همراه جواب کامل با .......how often do you بنویسن.
1403/05/03
1403/05/02
زبان انگلیسی همگانی نهم
مدرس:
عظیمی، میثم
فعالیت:
با سلام و احترام خدمت اولیای گرامی
با هدف یادگیری و آشنایی با فرهنگ غنی ایرانی- اسلامی اردوی زبان انگلیسی برگزار و از مجموعه سعد آباد بازدید به عمل آمد. دانش آموزان به همراه استاتید شایسته ی زبان انگلیسی خود لغات مربوط به محیط را فراگرفته و به زبان انگلیسی مکالمه برقرار کردند.
تکلیف:
دانش آموزان می بایست برگه آموزشی را مطالعه کرده به سوالات پاسخ صحیح دهند و مورخ چهارشنبه برگه آموزشی را تحویل استاد خویش دهند