1404/11/08
زبان انگلیسی همگانی هشتم
مدرس:
مختاری، مجتبی
فعالیت:
سلام خدمت اولیای گرامی, امروز در کلاس lesson 6C درمورد check your ticket تدریس شد و دانش آموزان توانستند لغات و اصطلاحات تدریس شده را در قالب مکالمه به کار گیرند و همچنین تکنیک های مهارت شنیداری تدریس و تمرین شد.
تکلیف:
دانش آموزان گرامی, لطفا کتاب کار lesson 6C را تکمیل نمایید.
نواقص کتاب کار خود را تکمیل نمایید.
شعر مربوط به بازگشت بهاری را حفظ نمایید.
1404/11/06
زبان انگلیسی همگانی هشتم
مدرس:
مختاری، مجتبی
فعالیت:
سلام خدمت اولیای گرامی, امروز در کلاس زبان تخصصی Eureka مروری بر زیستگاه های دریایی انجام شد.
شعر بازگشت بهاری در کلاس تمرین شد.
تکلیف:
دانش آموزان گرامی, لطفا نواقص کتاب کار خود را تکمیل نمایید.
شعر داده شده مربوط به بازگشت بهاری را حفظ نمایید.
1404/11/04
زبان انگلیسی همگانی هشتم
مدرس:
مختاری، مجتبی
فعالیت:
سلام خدمت اولیای گرامی, امروز در کلاس آنلاین lesson 5H درمورد چگونه نوشتنapplication letter نکات و ساختار های مورد نیاز تدریس شد و دانش آموزان توانستند برای درخواست یک موقعیت شغلی یک نامه بنویسیند.
تکلیف:
دانش آموزان گرامی, لطفا کتاب کار lesson 5H را تکمیل نمایید.متن ها و آهنگ های ارسال شده تمرین و حفظ شود.
1404/10/30
زبان انگلیسی همگانی هشتم
مدرس:
مختاری، مجتبی
فعالیت:
سلام خدمت اولیای گرامی
امروز در کلاس lesson 5F, ریدینگ درمورد reading jobs تدریس شد و دانش آموزان درمورد شغل های رویایی صحبت کردند. دانش آموزان با استفاده از بازی hot potato چند سوال در مورد متن ساختند و سپس توپ را پرتاب کرده و نفر انتخاب شده سوال مربوط به متن را داسخ می دهد.
تکلیف:
دانش آموزان گرامی, لطفا کتاب کار lesson 5f را تکمیل نمایید.
1404/10/29
زبان انگلیسی همگانی هشتم
مدرس:
مختاری، مجتبی
فعالیت:
سلام خدمت اولیای گرامی, امروز در کلاس مروری بر کتاب Eureka بخش ریاضی و انواع خط ها انجام شد و دانش آموزان درمورد انواع خطوط و شکل های هندسی ارائه ای دادند.
تکلیف:
دانش آموزان گرامی, لطفا برای هفته آینده پیش مطالعه ای بر درس 4 کتاب Eureka داشته باشند.و همچنین متن آهنگ rock you برای جشن بازگشت بهار را بارگیری بفرمایین.