فعالیت و تکلیف

شعبه: متوسطه‌ی اول پسرانه‌ی تهران شرق 2
کلاس: Intro 2A

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: داوودی، محمد
فعالیت: در این جلسه صدا های جدید و همچنین صدای متفاوت از حرف y کار شد؛ همچنین حرف جدید Zz به همراه کلمات مختص بهش تدریس شد.
تکلیف: با استفاده از کلمات مشخص شده باید دانش آموزان جمله بسازند و جمله هایشان را سر کلاس بتوانند بخونند. تمرین نوشتن جملات و خواندن از روی جملات حتما چند بار انجام شود تا در کلاس با آمادگی بیشتر حضور داشته باشند. - یک خط از کلمات نوشته شود.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: داوودی، محمد
فعالیت: در این جلسه با توجه به بهبود عملکرد دانش آموزان در بخش نوشتاری، جملات با کلمات و حروف و صداهایی که یاد گرفته وبدند، و همچنین جدید، از لحاظ نوشتاری و خوانداری کار شد.
تکلیف: از جملات جدید داخل دفتر هر کدام سه بار نوشته شود و همچنین تمرین خواندن از روی جملات رو کار کنند. لحن خواندن جملات سوالی با خبری فرق میکند؛ پس حین تمرین برای خواندن این مورد لحاظ شود.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: داوودی، محمد
فعالیت: در این جلسه صداها و کلمات ( y, ae, Vv, Ww) تدریس شد، به همراه جملات و استفاده از my و your تمامی جملات کار شد و توسط دانش آموزان داخل دفتر نوشته شد.
تکلیف: از کلمات و جملات کار شده حتما دو خط نوشته شود. حتما از روی جملات تمرین روخوانی شود؛ جلسه بعدی در ابتدای کلاس روخوانی از جملات پرسیده می‌شود.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: داوودی، محمد
فعالیت: حروف و صداهای (Uu, Ff, Bb, Yy, ai, ay) به همراه کلمات ترکیبی و جملات کار شد و همگی را داخل دفتر نوشتیم.
تکلیف: برای جلسه بعدی از تمامی کلمات ترکیبی و جملات یک خط نوشته شود. دیکته از ابتدای جزوه تا آخرین جلسه گرفته میشود.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: داوودی، محمد
فعالیت: امروز حروف (Dd, Gg, Ll, Oo) به همراه تشخیص صدا و کلمات تکریبی این حروف کار شد. و همچنین کلمات حدید the و has و تدریس شد و دانش آموزان با این کلمات جمله سازی را نیز کار کردند.
تکلیف: از تمامی حروف، کلمات ترکیبی، و جملات تدریس شده که وارد دفتر شدند، هر کدام دو خط نوشته شود.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: