فعالیت و تکلیف

شعبه: متوسطه‌ی اول پسرانه‌ی تهران شرق 2
کلاس: 44801

شیمی هشتم

مدرس: طایفه، موسی
فعالیت: تدریس مدل اتمی بور، ترکیب یونی
تکلیف: مدل اتمی بور را برای عناصر کلسیم، پتاسیم و آرگون سم کنید و بنویسید هنگام واکنش با کلر چه نوع ترکیبی تشکیل می شود.
فعالیت: با توجه به انجام آزمون های پایش و زبان در پایان کلاس های تابستانی وضرورت آمادگی هر چه بیشتر دانش آموزان جهت شرکت در این آزمون ها ،لازم است دانش آموزان مطالب ارائه شده در کلاس های تابستانی را با دقت مطالعه و تمرین کنند و تکالیف ارائه شده توسط دبیران محترم را با جدیت انجام دهندتا بتوانند بهترین نتایج را کسب نمایند.
توضیح: دانش آموزان عزیز ، با توجه به این که در جلسات پایانی کلاس های تابستانی ، دبیران محترم پرسش و ثبت نمره خواهند داشت ، حتما تکالیف ارائه شده را با دقت انجام دهید و به سوالات خواسته شده بطور کامل پاسخ دهید و هر گونه اشکال یا سوالی برایتان باقی مانده از دبیران محترمتان بپرسید.

تفکر و خلاقیت

مدرس: مقیمی، پوریا
فعالیت: با استفاده از تمرکز که ابزار تفکر است برای هر کلاه (زرد و سیاه) حداقل 7 مورد را بیان کنید.
تکلیف: قطع شدن برق در روزهای اخیر را براساس نظریه 6 کلاه تفکر از نظر کلاه سیاه و زرد بررسی کنید. کلاه سیاه: کلاه زرد:

حساب هشتم

مدرس: میری، امین
فعالیت: اعداد اول و شمارنده های یک عدد
تکلیف: تکلیف ارائه شده در دفتر

شیمی هشتم

مدرس: طایفه، موسی
فعالیت: تدریس ترکیب های مولکولی و یونی
تکلیف: فراگیری مطالب تدریس شده و پاسخگویی به سوالات
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: