مصوبه جنجالی «تاثیر معدل در کنکور»

رده: خبر
زمان:

ایجاد سوابق تحصیلی به‌جای کنکور، همچنان با تغییرات مکرر و تصمیم‌گیری‌های متناقض مواجه است و باعث سردرگمی داوطلبان شده. اخیراً شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیم گرفته:

  • برای کنکور سال 1404 فقط دروس نهایی پایه دوازدهم با تأثیر قطعی 60 درصد محاسبه شود.
  • دروس نهایی پایه یازدهم فقط تأثیر مثبت دارند؛ یعنی نمره خوب به نفع داوطلب است، اما نمره پایین یا عدم شرکت، تأثیر منفی ندارد.
  • از سال 1405 به بعد، دروس نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم همگی با تأثیر قطعی در کنکور لحاظ می‌شوند و تفاوتی بین داوطلبان سال جاری و پشت‌کنکوری‌ها نخواهد بود.
  • اطلاعیه تمدید زمان ثبت‌نام آزمون سراسری سال 1404 (نوبت دوم)

    اطلاعیه تمدید زمان ثبت‌نام آزمون سراسری سال 1404 (نوبت دوم)

    سازمان سنجش اعلام کرد که مهلت ثبت‌نام در آزمون سراسری سال 1404 (نوبت دوم) تا روز پنج‌شنبه 21 فروردین‌ماه تمدید شده است. داوطلبانی که تاکنون موفق به ثبت‌نام نشده‌اند، می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش و مطالعه دقیق دفترچه راهنما، نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند. همچنین، داوطلبانی که قبلاً ثبت‌نام کرده‌اند، در این بازه زمانی فرصت دارند اطلاعات ثبت‌نامی خود را ویرایش کنند.

    تکلیف تاثیر معدل دوره یازدهم در کنکور مشخص شد

    در نخستین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال جدید که روز سه‌شنبه 19 فروردین با حضور رئیس‌جمهور، روسای قوا و وزرای مرتبط برگزار شد، یکی از مهم‌ترین موضوعات مورد بررسی، سرنوشت تأثیر معدل پایه یازدهم در کنکور 1404 بود. این جلسه در حالی برگزار شد که پیش از آن، اظهارات متفاوت و گاه متناقضی در فضای رسانه‌ای درباره لغو یا ادامه تأثیر قطعی معدل پایه یازدهم منتشر شده بود. ابراهیم سوزنچی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، نیز با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، اعلام کرده بود که لغو تأثیر قطعی معدل پایه یازدهم تصویب نخواهد شد و از داوطلبان خواسته بود به حواشی و شایعات توجه نکنند، چرا که مصوبات این شورا تا اطلاع ثانوی (حداقل شش ماه) تغییری نخواهد کرد. در نهایت، طبق تصمیم امروز شورا، مقرر شد که در کنکور سال 1404، معدل دروس نهایی پایه یازدهم تنها به صورت "تأثیر مثبت" در نظر گرفته شود. به این معنا که نمرات خوب می‌توانند به نفع داوطلب باشند، اما نمرات پایین یا عدم شرکت در امتحانات این پایه، تأثیر منفی بر نتیجه کنکور نخواهد داشت.

    اجرای طرح «حامی» با هدف جبران عقب‌ماندگی درسی دانش‌آموزان ابتدایی

    اجرای طرح «حامی» با هدف جبران عقب‌ماندگی درسی دانش‌آموزان ابتدایی

    رضوان حکیم‌زاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش، از اجرای طرح «حامی» برای جبران عقب‌ماندگی تحصیلی دانش‌آموزان دوره ابتدایی خبر داد. این طرح با هدف تقویت مهارت‌های پایه در دروس فارسی، علوم و ریاضی برای دانش‌آموزانی که در ارزشیابی نوبت اول عملکرد ضعیف‌تری داشته‌اند، اجرا می‌شود. کلاس‌های جبرانی به‌صورت رایگان و مدرسه‌محور، با توجه به شرایط هر مدرسه، در قالب ساعات آموزشی مکمل برگزار می‌شوند. این برنامه بر انعطاف‌پذیری، توجه به نیاز فردی دانش‌آموزان و جلوگیری از افت تحصیلی تأکید دارد.

    b xpx
    # / b
    xpx b
    # / b

    افزودن
    b
    / /
    :