مهارت اجتماعی

روحیه پرسش‌گری کودکان

یکی از مهارت‌های اصلی که در توانمندسازی کودکان نقش مهمی ایفا می‌کند، روحیه پرسش‌گری و مهارت حل مسئله است. خیلی وقت‌ها پرسیدن سؤال، شاه‌کلید حل مشکلات کودک است. اما بعضی کودکان قدرت پرسش‌گری ندارند و همین باعث می‌شود با چالش‌های زیادی مواجه شوند. اگر دانش‌آموزان ما خجالتی باشند و در موقعیت‌های حساس نتوانند سؤالات خود را بپرسند، چه بسا ممکن است در یک مکان گم شوند یا با آسیب‌های جبران‌ناپذیری مواجه شوند. کارشناسان علوی در این ویدئو به اهمیت و مزایای پرسیدن سؤال اشاره کرده‌اند و راه‌هایی را برای تقویت روحیه‌ی پرسش‌گری در کودکان پیشنهاد داده‌اند.

ضرورت آموزش سواد مالی

فرزندان ما ناگریزند روزی به بازار وارد شوند و خودشان دست‌به‌جیب شوند. در دنیایی که سریعاً در حال تغییر و پیشرفت است، اگر کودکان ما سواد و هوش مالی مطلوبی نداشته باشند، قطعاً با دردسرهای زیادی مواجه خواهند. مطمئناً همه‌ی ما با کودکانی مواجه شده‌ایم که به علت ندانستن ارزش پول، آن را به هدر می‌دهند. یا بالعکس، قدرت خرج کردن ندارند و همیشه دوست دارند پول جمع کنند! ما خانواده‌ها و آموزگاران باید نحوه‌ی صحیح برخورد با پول، چه در پس‌انداز کردن و چه در خرج کردن را به کودکان خود بیاموزیم. کارشناسان علوی در این ویدئو به این موضوع پرداخته‌اند، اولین جایی که کودکان باید هوش مالی را آموزش ببینند خانواده و مدرسه است. اما چطور باید هوش مالی را به کودکان آموزش داد؟ پاسخ سؤال را در این ویدئو ببینید.

کنترل خشم

بعضی وقت‌ها کودکان به دلایل کوچکی خشمگین و عصبانی می‌شوند. آن‌ها هنوز مثل بزرگ‌ترها نحوه‌ی صحیح مواجهه با حوادث را نمی‌دانند و بیشتر مواقع در مدیریت رفتار‌ها و تصمیمات‌شان با مشکل مواجه می‌شوند. بچه‌ها تاب و تحمل کمی دارند و احساس خشم در آن‌ها معمولا ترکیبی از دو احساس عصبانیت و ناراحتی است. حواسمان باشد که همین ناراحتی و عصبانیت فروخفته می‌تواند منجر به دعوا و حوادث جبران‌ناپذیری شود. حالا ما چطور می‌توانیم کودکان‌مان را به ابزارهای کنترل خشم مسلط کنیم؟ پاسخ این سوال را در این ویدئو بیابید.

b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: