سلام رفقا! من سارا سیدعلی هستم، مشاور تحصیلی مدارس علوی و میخواهم براتون درمورد زمانبندی مطالعهی مفید و عادات غلط مطالعاتی صحبت کنم. مطالعهی مفید باید بر مبنای کنکور و امتحانات مهم پیش رو هدفگذاری بشه و سبد مطالعاتی شما باید متعادل باشه.
- پس اولین عامل در مطالعه، در نظر گرفتن ارزش هر درس و تعداد سوالات و ضرایب دروس مختلف است.
سارا سیدعلی؛ مشاور تحصیلی
سلام رفیق؛ در دهمین پادکست علوی قراره آرزو نوعی در مورد ساخت عادتهای جدید باهاتون صحبت کنه. قبل از این که این پادکست رو گوش بدید به سوالات زیر جواب بدید:
- چه عادتهای مثبت و منفی دارید؟
- عادتها چه جوری در ما شکل میگیرن؟
- آیا تا به حال شده که بخواید عادتی رو ترک کنید، اما ندونید چه جوری؟
آرزو نوعی؛ کارشناس تولید محتوا
سلام رفقای جان؛ با یازدهمین قسمت از علوی پادکست همراهتون هستیم. امروز قراره درباره انتخاب رشته تحصیلی کمی صحبت کنیم. میشه گفت اولین مرحلهی خیلی مهم توی زندگی تحصیلی هر فرد، انتخاب رشته تحصیلی در پایه نهم هست. وقتی نوبت انتخاب رشته میشه اغلب نظر اطرافیان درباره رشتهها یا پر از انتقادات منفیه و یا پر از اتفاق نظر خیلی مثبت! مدرسه هم در کنار همهی این نظرها یه سری راهکار براتون داره. در نهایت شما بین اینهمه نظر، انتقادات، مشاوره و نتیجه آزمون رغبتسنجی سر در گم میمونید. در یک کلام بهتون بگیم که بهترین رشته تحصیلی برای شما باید دو تا فاکتور مهم داشته باشه:
- شما به اون رشته علاقهمند باشید.
- شما توی اون رشته استعداد داشته باشید.
مسعود برجی؛ مشاور تحصیلی
سلام رفیق من آرزو نوعی هستم و در این پادکست قراره در مورد کتاب ای کاش وقتی 20 سالم بود میدانستم اثر تینا سیلینگ با هم صحبت کنیم. کتاب ای کاش وقتی 20 ساله بودم میدانستم نه فقط برای جوانان بیست ساله بلکه برای همه افراد در هر سنی که باشند مفید است. تینا سیلینگ که در حال حاضر مدیر برنامه سرمایهگذاری تکنولوژی استنفورد میباشد، در آستانه ورود پسرش به کالج، لیستی از مواردی که دوست داشت هنگام رفتن به کالج میدانست تهیه کرد تا پسرش از آنها برای موفقیت هر چه بیشتر در زندگیاش بهره ببرد.
- این کتاب روایتی سرگرم کننده و سریع از آموزههایی است که نویسنده کتاب در طول زندگی خود آموخته و از تعاملاتش با دانشآموزان در طول سالها آموزش به دست آورده است.