فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه خیابان چهارم تهران
کلاس: عباس یمینی شریف

ریاضی دوم

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: سلام و درود خدمت اولیای گرامی . امیدوارم هفته ی پیش رو براتون خیر و برکت به همراه داشته باشه. دختران عزیزم امروز مبحث عدد و رقم را مرور کردند. رفع اشکال ارمغان هفته انجام شد. صفحه ی 11 کتاب کار ریاضی حل شد.
تکلیف: دختران توانمندم صفحه ی 10 کتاب کار ریاضی خود را حل کنند .

فارسی دوم

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: نوگلانم با واژه سازی درس کتاب خانه آشنا شدند.همچنین گل دخترانم با کلمات هم معنی درس کتاب خانه آشنا شدند و معنی این کلمات را در جعبه ی کلمات کتاب کار فارسی خود نوشتند.روانخوانی درس کار شد.
تکلیف: از روی کلمات با ارزش درس کتاب خانه (کلمات خط کشیده شده) دو بار با رنگ مختلف بنویسید و با کلمات پیشنهاد و مشورت جمله بسازید. روخوانی درس کتابخانه تمرین شود.

قرآن دوم

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: جلسه ی جدید قرآن تدریس شد و عزیزانم بعد از آشنایی با نکات، همراه با بازی آیات را هم خوانی کردند.

هنر دوم

مدرس: میراشرفی، سحرسادات
فعالیت: با سلام و خسته نباشید امروز همراه دانش اموزان عزیزم اشنایی با رنگ ها و ترکیب رنگ و ساخت رنگ جدید داشتیم ، در ادامه یک چتر رنگ امیزی کردیم .
تکلیف: اولیا گرامی روز هایی که دخترانم هنر دارند اگر امکانش هست کاور لباس همیشه همراه داشته باشند با تشکر .

رایانه

مدرس: ملائی، الهه سادات
فعالیت: با سلام و با آرزوی تندرستی برایتان ... معرفی نرم افزار Word (تایپ) : آیکن برنامه ؛ بازکردن برنامه ؛ بستن برنامه ؛ آشنایی با محیط برنامه در یک نگاه و ایجاد یک فایل جدید تدریس شد و جهت تثبیت مطالب ؛ دانش آموزان عزیز با گروه های خود مطالب آموخته را به صورت عملی انجام دادند.‌

ریاضی دوم

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: سلام و درود خدمت اولیای گرامی . امیدوارم آخر هفته ی دلچسبی پیش رو داشته باشید . دختران توانمندم امروز مباحث عدد سازی با رقم و کارت را مرور کردند. همچنین با حل سوالات صفحه ی 7 کتاب ریاضی مباحث عدد و حروف نویسی ، جایگاه عددی ، عددسازی و الگویابی تصویری را مرور کردند.
تکلیف: عزیزان ارمغان هفته تا حدی برای گل دخترانم توضیح داده شده است لطفا تا جای ممکن عزیزانم به تنهایی پاسخگوی سوالات ارمغان هفته ی شماره ی 2 خود باشند. شما بزرگواران می توانید در آخر نظارت و حمایت داشته باشید. توانایی و روحیات دخترانم متفاوت است اگر تعداد سوالات برای برخی دانش آموزان زیاد است دو ساعت های متفاوت از این سه روز حل شود و به مرور زمان بیشتری برای حل در نظر گرفته شود. پاسخ سوالات جهت دسترسی شما بارگذاری شده است.

فارسی دوم

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: نونهالانم امروز کتاب های خود را در کتابخانه ی کلاسی قرار دادند. در مورد اونواع کتاب ها و بخش های مختلف آن در کلاس گفت و گو شد. روانخوانی درس به صورت گروهی و مسابقه ای انجام شد . مطالب درس ستایش مجدد دوره شد.دخترانم قسمت های نگاه کن و بگو ، درست و نادرست درس را با بازی جواب دادند.
تکلیف: عزیزانم روخوانی درس کتابخانه ی کلاس ما را تمرین کنند. (دقت داشته باشید که بنده انتظار روانخوانی از دخترانم ندارم و داشتن ضعف با توجه به جدید بودن درس طبیعی می باشد.) / دخترم حدود 4 خط املای جمله ای (حتما جمله نوشته شود ) به کمک یکی از بزرگتر هایت از درس ستایش بنویس .

نگارش دوم

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: دختران توانمندم صفحه ی 13 نگارش خود را تکمیل کردند در این حین واژه سازی ،جمله نویسی ،حروف الفبا و مهارت های خوانداری همراه با بازی گروهی مرور شد.

هدیه‌های آسمان دوم

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: درس اول هدیه های آسمانی مرور و پاسخ سوالات نوشته شد .

ورزش دوم

مدرس: حیدری، محدثه
فعالیت: آموزش مهارت راه رفتن و دویدن بازی پرنده و قفس بازی نجات گر

ریاضی دوم

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: سلام و درود خدمت اولیای گرامی امروز دختران خوبم . با مبحث عدد و رقم آشنا شدند. پیش نیاز های این درس همراه با ایجاد انگیزه و دست ورزی انجام شد . در ادامه صفحه ی 6کتاب ریاضی حل شد .
تکلیف: ریاضیدان کوچکم از عدد 75 تا 90 به عدد و حروف بنویس سپس همین عدد ها را پنج تا پنج تا بشمار و روی سرش یک قلب بکش و اسم دوست مورد علاقه ات را داخل قلب بنویس./ برای عدد 24 شکل بکش ،تا می توانی بسته ی ده تایی درست کن و در جدول ارزش مکانی قرار بده.(اگر گل دختری صورت سوالات را خودش ننوشت موردی ندارد انرژی و تمرکز خود را برای املا صرف کند)

علوم دوم

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: دختران خوبم کلیپ آموزشی درس اول را مشاهده کردند در ادامه نکات لازم در کلاس به کمک سبزک مرور شد.

فارسی دوم

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: پیش نیاز درس کتاب خانه ی کلاس ما گفته شد . -ِربط و کلمات با ارزش آن تمرین و مشخص شد. روانخوانی درس ستایش و کلمات با ارزش آن مرور شد.دخترانم کتابخانه ی کوچکشان را تزئین کردند.
تکلیف: دختر عزیزم از روی درس ستایش به خودت املا بگو .(کتاب را باز کن به صورت چند کلمه چند کلمه بخوان ،به ذهنت بسپار سپس کتابت را ببند و بدون نگاه کردن کلمه هایی که خواندی و به ذهن سپردی را به دفترت انتقال بده ) حدود 5خط املا کافی است. با کلمه ی موفق جمله بساز.دختران عزیزم در صورت تمایل می توانند یکی از کتاب های داستان خود را برچسب اسم زده و به کلاس بیاورند تا در کتابخانه کلاسی که تزئین کرده اند قرار دهند.

نگارش دوم

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: صفحه ی 12 نگارش تا سر سوال 4 حل شد. دختران با بازی تمرین جمله نویسی کردند.

شطرنج

مدرس: نبی یان جوردی، محبوبه سادات
فعالیت: با عرض سلام و تبریک سال تحصیلی جدید خدمت خانواده های گرامی با یاد خدا امروز اولین جلسه کلاس شطرنج برگزار شد امروز تست از بچه ها گرفته شد وبازی شطرنج انجام شد
تکلیف: لطفا بچه ها در منزل بازی شطرنج را انجام دهند با تشکر

ریاضی دوم

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: سلام و درود خدمت اولیای گرانقدر . امروز دخترانم مباحث مختلف گذشته از جمله شمارش ترتیبی اعداد ،حروف نویسی ، الگویابی ،مقایسه و جایگاه اعداد را تمرین و مرور کردند. در ادامه کتاب ریاضی تا سر فعالیت صفحه ی 5 کامل شد.
تکلیف: دختر خوبم سوالات بارگذاری شده را در دفتر تلاشت بنویس و پاسخ بده.

فارسی دوم

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: روانخوانی درس ستایش تمرین شد. کلمات هم معنی با بازی مرور شد.
تکلیف: دخترم به سوال نوشته شده در دفتر تلاشت پاسخ بده و با صدای بچگانه درس ستایش را بخوان .

نگارش دوم

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: صفحه ی یازده نگارش کامل شد. واژه سازی تمرین شد.

سواد مالی

مدرس: فدوی، شیما
فعالیت: مفاهیم سال قبل در قالب بازی و پرسش و پاسخ و گفتگو مرور شد. در راستای این محتوا، ویدئو آموزشی پخش شد.
تکلیف: دختر عزیزم، برای هفته آینده روز دوشنبه، کتاب سواد مالی را حتما همراه داشته باشید.

مهارت زندگی

مدرس: جوهری، پریسا
فعالیت: با سلام و تبریک سال تحصیلی نو به دخترهای نازنینم. درس اول مهارت های زندگی با عنوان آراستگی و نظافت شخصی برای دانش آموزان عزیز توضیح داده شد.کار کلاسی صفحات 8 و 9 کتاب مهارت های زندگی در کلاس انجام شد. کتاب مهارت های زندگی باید در کتابخانه ی کلاسی نگه داری شود.

بازی استراتژیک

مدرس: جهانگیری، بهاره
فعالیت: :بازی کاپ گیم دزدی 1. تقویت مهارت‌های حرکتی: بهبود هماهنگی چشم و دست و سرعت عمل. 2. تمرکز و شنیداری: تقویت دقت در تشخیص تغییر ریتم (موسیقی در مقابل پرکاشن). 3. کنترل تکانه‌ای: یادگیری صبر و مدیریت هیجان (فقط در زمان مشخص حرکت کردن). 4. مهارت‌های شناختی: تقویت سرعت تصمیم‌گیری و حل مسئله تحت فشار زمان. 5. مهارت‌های اجتماعی: یادگیری رعایت قوانین، روحیه رقابتی سالم و مدیریت برد و باخت.

هوش و ریاضی

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: با توجه به نیاز کلاس کتاب هوش از هفته ی آینده کار خواهد شد. دخترانم در این زنگ روی مباحث پایه ای سال گذشته کار و رفع اشکال کردند.

ریاضی دوم

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: سلام و درود خدمت اولیای گرامی امروز دختران خوبم شمارش ترتیبی اعداد،چوب خط ، جایگاه اعداد و ... را مرور کردند. در ادامه صفحات 3 و 4 (تا سر حدس بزن )کتاب ریاضی حل شد.
تکلیف: کاربرگ بارگذاری شده در دفتر تلاش نوشته و حل شود.

علوم دوم

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: درس اول علوم همراه با قصه گویی گفته شد.

فارسی دوم

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: نوگلانم با صدای بچگانه روانخوانی درس را تمرین کردند. کلمات هم معنی درس ستایش تمرین شد.
تکلیف: دختران عزیزم از روی کلمات با ارزش درس ستایش (کلمات خط کشیده شده) دوبار با رنگ مختلف بنویسند و به سوال یک صفحه ی 9 نگارش خود با کمک یکی از بزرگتر ها پاسخ دهند. (تنها سوال یک به دلیل خواستن محل سکونت و ... پاسخ داده شود).روخوانی درس ستایش انجام شود. برنامه ی کلاسی در جهت دسترسی شما بزرگواران بارگذاری شد.

املا دوم

مدرس: لاری، مژده
فعالیت: نو گلانم همراه با بازی واژه یابی کرده و کلمات مورد نیاز را پیدا کردند.

زیبانویسی

مدرس: میراشرفی، سحرسادات
فعالیت: با سلام و خسته نباشید امروز 5مهر ماه همراه دانش آموزان عزیزم زیبا نویسی قسمت ( الف و ب ) را کار کردیم .
پیام بهداشتی

پیام بهداشتی

رده: فوق برنامه
توضیح: **روز جهانی بهداشت محیط ** بهداشت محیط در مدرسه از تمیز نگه داشتن سرویس‌های بهداشتی آغاز می‌شود. یکی از مهم‌ترین عادت‌هایی که بهتر است از همین دوران ابتدایی در کودکان تقویت شود، رعایت بهداشت در سرویس‌های بهداشتی است. گاهی بچه‌ها از روی بی‌تجربگی یا بازیگوشی، فراموش می‌کنند بعد از استفاده، محیط را تمیز نگه دارند. آموزش و یادآوری مداوم شما در خانه می‌تواند نقش بسیار مهمی در سلامت و نظم مدرسه داشته باشد. لطفاً با زبانی ساده و آرام، به فرزند عزیزتان یادآوری کنید که: بعد از استفاده از سرویس، حتماً مقداری آب بریزد تا محیط تمیز و بدون بو بماند. از دستمال کاغذی تمیز استفاده کند و آن را در سطل زباله بیندازد، نه روی زمین. پس از هر بار استفاده، دست‌هایش را با آب و صابون بشوید و خشک کند. درب سرویس را ببندد و در زمان خروج نیز از تمیزی محل اطمینان پیدا کند.از بازی یا پاشیدن آب در سرویس بهداشتی خودداری کند. اگر متوجه آلودگی، نبود صابون یا مشکل خاصی شد، حتماً موضوع را به مسئول مدرسه اطلاع دهد. کودکانی که این نکات را یاد می‌گیرند، نه تنها خودشان سالم‌تر می‌مانند، بلکه به دیگران هم کمک می‌کنند تا در محیطی تمیز و خوشبو درس بخوانند با سپاس از همکاری همیشگی شما در آموزش رفتارهای بهداشتی و زیبا به فرزندانمان . پرستو جوهری / واحد بهداشت دبستان
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: