فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه خیابان چهارم تهران
کلاس: هوشنگ مرادی کرمانی

ریاضی سوم

مدرس: نوروزی، فهیمه
فعالیت: سلام صبح روز شنبه شما بخیر حل سوالات ارمغان فعالیت ریاضی : صفحه 16 و 17 کتاب تدریس شد ( ساعت در بعدظهر ) صفحه 25 و 26 کتاب کار ریاضی حل و تمرین شد .
تکلیف: تکلیف : حل سوالات قسمت « تمرین» در کتاب کار ریاضی سوال 1 تا 5 صفحات 26 و 27

فارسی سوم

مدرس: نوروزی، فهیمه
فعالیت: درود بر شما کتاب فارسی : تدریس بخش ( بیاموز و بگو ) و روخوانی درس تنگ بلور و جواب به سوالات آن .
تکلیف: تکلیف فارسی : 1- لطفا دانش آموزان کنار شما درس دوم ( زنگ ورزش ) را روخوانی کنند . 2- نوشتن املای روزانه از درس زنگ ورزش 3- حل صفحه 17 کتاب کار فارسی اولیای مهربان لطفا هر روز دانش آموزان جامدادی و مداد رنگی و یک عدد ماژیک هایلایت همراه خود داشته باشند ، مداد سیاه لطفا دو عدد باشد ، از شب قبل تراشیده و آماده باشد . دانش آموزان زمان زیادی را صرف پیدا کردن مداد و پاکن و تراشیدن مداد و . ... می کنند . لطفا هر فرد جامدادی کامل خود را همراه داشته باشد . تقاضا می شود از دادن پاکن و مداد و هر وسیله فانتزی و اضافه خودداری کنید تا حواس دانش آموز پرت آنها نشود .

زیبانویسی

مدرس: میراشرفی، سحرسادات
فعالیت: با سلام خدمت دانش اموزان و اولیا محترم امروز صفحه 10 زیبا نویسی در سوم حرف (ر) کار کردیم که چگونه روی خط نوشته می شود تا صفحه 12 انجام دادیم

بازی استراتژیک

مدرس: جهانگیری، بهاره
فعالیت: دوزجادویی یاکاراگاهان ستاره: اهداف بازی: تقویت تفکر منطقی و استراتژیک: آموزش پیش‌بینی حرکات حریف و حل مسئله برای تکمیل ردیف‌ها (در بازی دوز). افزایش حافظه فعال و دقت: به خاطر سپردن جایگاه‌های خالی (خانه‌های بدون ستاره) در طول روند بازی. تقویت هماهنگی حسی-حرکتی: ایجاد ارتباط بین ریتم، موسیقی و حرکت بدن (از طریق بادی پرکاشن). آموزشِ پذیرش بازخورد: یادگیری اینکه «دیس‌لایک» به معنای شکست نیست، بلکه اطلاعاتی برای اصلاح مسیر است (تاب‌آوری). مهارت‌های اجتماعی و خودتنظیمی: تمرینِ کار گروهی، رعایت نوبت و مدیریت هیجانات در حین بازی. این بازی عملاً یک «باشگاهِ مهارت‌های ذهنی و حرکتی» برای کودکان در قالب یک سرگرمی جذاب است!

ریاضی سوم

مدرس: نوروزی، فهیمه
فعالیت: سلام صبح روز چهارشنبه شما بخیر امروز زنگ اول استعدادیابی درس ریاضی داشتیم ، نکته مهمی که نظرم را جلب کرد این بود که متأسفانه دانش آموزان نمی توانند صورت سوالات را بخوانند و درک کنند که سوال از آنها چه می خواهد ؟! راه حل : مادر گرامی لطفاً هنگام تکلیف نویسی کنار دانش آموز نباشید و از او بخواهید خودش تکالیف را بنویسد ، مخصوصا در درس ریاضی ، دانش آموز باید بتواند به تنهایی سوالات را بخواند و متوجه منظور سوال بشود حتی اگر لازم باشد چندین بار بخوانند تا آن را درک کنند ، در ابتدا ممکن است ناراحت شوند ، خسته شوند یا حتی عصبانی شوند ولی به مرور عادت می کنند و بسیار به نفع خودشان است ، مخصوصا در سال های آتی همراهی شما عزیزان در این امر باعث پیشرفت فرزندتان خواهد شد .
تکلیف: حل ارمغان شماره 3 دخترم بعد از حل کردن ارمغان ، آن را داخل پوشه خود بگذار و روز شنبه با خود به مدرسه بیاور. حتما نام خود را در همه صفحات بنویس .

علوم سوم

مدرس: نوروزی، فهیمه
فعالیت: سلام عزیزان امروز در فضای باز ، دختران من فعالیت عملی ( درست کردن ماست خیار ) مرتبط با درس دوم علوم ( خوراکی ) را انجام دادند . هر کدام از آنها مقداری خیار را در ظرف خود خورد کردند ، سپس ماست ، نعنا خشک و نمک اضافه کرده و نوش جان کردند . هدف از این فعالیت انجام کار گروهی ، آشنایی ابتدایی با دنیای آشپزی ، شناخت مواد غذایی سالم و ناسالم و نهایتا تقویت همکاری و کمک کردن در گروه بود ، ضمن اینکه از فضای کلاس خارج شدیم و بسیار به آنها خوش گذشت ... تمام این فعالیت ها همراه با پخش موسیقی شاد برای آنها بود.
تکلیف: عزیزان پایان هر هفته کتاب کار علوم دانش آموزان به منزل فرستاده می شود تا قسمت درسنامه آن توسط دانش آموز مطالعه شود . این هفته لطفا درسنامه درس اول و دوم را نگاه کنند.

فارسی سوم

مدرس: نوروزی، فهیمه
تکلیف: مادر عزیز با توجه به وضعیت املای کلاسی روز گذشته ، متاسفانه دانش آموزان کمی در نوشتن درست کلمات ضعیف هستند ، بنابراین از امروز لازم است« هر شب » 5 خط املا بنویسند . لطفا در این امر مداومت کنید تا این مسأله حل شود . دومین مورد : جعبه لغات درس 2 مطالعه شود .

مطالعات اجتماعی سوم

مدرس: نوروزی، فهیمه
فعالیت: تدریس درس دوم کتاب و توضیح در مورد توانایی هایی که از نوزادی شان تا الان افزایش یافته است . آشنایی با خط زمان در کتاب

هدیه‌های آسمان سوم

مدرس: نوروزی، فهیمه
فعالیت: تدریس درس دوم هدیه

متن ادبی سوم

مدرس: نوروزی، فهیمه
فعالیت: دانش آموزان داستان اول کتاب گنجینه را به صورت فردی مطالعه کردند ، سپس سوالات را باهم خواندیم و جواب دادیم . دو نفر از دانش آموزان کتاب خود را به منزل برده اند ، این کتاب باید در کلاس بماند ، لطفا شنبه به کلاس برگردانید .
تکلیف: بسیار خوب است که در فرصت های کوچک ، متن های کوتاهی به دانش آموزان بدهید تا با صدای بلند برای شما بخوانند ، با روخوانی کتاب درسی یا داستانی حتی روزی ده دقیقه ، در پایان سال مشاهده خواهید کرد که آنها در روانخوانی و شناخت کلمات و حتی املا پیشرفت قابل ملاحظه ای کرده اند . فقط سعی کنید این کار مواقعی باشد که آنها با حوصله و سرحال هستند .

هوش و ریاضی

مدرس: نوروزی، فهیمه
فعالیت: حل صفحات 8 و 9 کتاب هوش

ریاضی سوم

مدرس: نوروزی، فهیمه
فعالیت: سلام ، وقت همگی بخیر عزیزان فعالیت های ریاضی امروز : مقدمه ای از مبحث ساعت در بعدازظهر حل و رفع اشکال کتاب کار ریاضی مبحث ماشین های ورودی و خروجی حل صفحه 14 کتاب ریاضی
تکلیف: دخترم این سوالات را حل کن : پای ستاره در مسابقه دومیدانی آسیب دید . دکتر گفت بعد از بهبودی روز اول 12 دقیقه بدو ولی بعد از آن هر روز 5 دقیقه به دویدنت اضافه کن ، جدول بکش و بگو ستاره روز دهم چند دقیقه دویده ؟؟ از عدد 8 تا 80 ، 8 تا 8 تا بنویسید . از عدد 9 تا 90 ، 9 تا 9 تا بنویسید .

فارسی سوم

مدرس: نوروزی، فهیمه
فعالیت: فعالیت های فارسی : اولین املای کلاسی به روش چشم بندی و قرعه کشی انجام شد . کلمات هم معنی، هم خانواده و مخالف درس دوم ( زنگ ورزش ) گفته شد .
تکلیف: قسمت جعبه کلمات صفحه 15 کتاب کار فارسی هم خوانده شود هم یک مرتبه خوش خط نوشته شود. دخترم لطفا با تمرکز بنویس و تکرار کن تا در حافظه ات بماند. عزیزم دفتر املای کلاسی را چک کن ، اگر غلط داشتی در قسمتی که در دفتر مشخص شده طبق همان صفحه وارد کن و فردا به کلاس برگردان. ممنون از شما

سواد مالی

مدرس: فدوی، شیما
فعالیت: امروز در کلاس، درس 1 (پول) تدریس شد و درباره موضوع پول و تاریخچه آن و پول‌های خارجی گفتگو شد. در راستای این محتوا، ویدئو آموزشی پخش شد و با بچه‌ها فعالیت و بازی در این خصوص انجام شد. فعالیت کلاسی درس با مشارکت دانش‌آموزان انجام شد. معرفی کتاب داستان این هفته: سه کیسه پشم به جای پول
تکلیف: دختر عزیزم برای جلسه بعد، فعالیت منزل درس اول (صفحه 14 کتاب) را با دقت و کامل انجام داده و قصه صوتی «سه کیسه پشم به جای پول» را گوش بدهید یا کتاب آن را بخوانید.

شطرنج

مدرس: نبی یان جوردی، محبوبه سادات
فعالیت: درود فراوان امروز روز پیاده روی بود (دختر های قشنگم فقط با مهره ی پیاده که پر چالش ترین مهره هست بازی کردند)
تکلیف: لطفا در منزل با مهره پیاده تمرین شود ممنون

ریاضی سوم

مدرس: نوروزی، فهیمه
فعالیت: سلام روزگارتون خوش اولیای گرامی عذرخواهی بابت تکالیف دیروز بنده تکالیف را در پرتال قرار داده بودم ولی ظاهراً بخاطر ضعیف بودن اینترنت گزینه « انتشار » عمل نکرده است . معمولا هم در کلاس تکالیف را به دانش آموزان اعلام می کنم ولی امروز سخت گیری ای بابت تکالیف انجام نشده ، نداشتیم . ممنون از همراهی شما عزیزان . زنگ اول در کلاس سوالات کتبی جهت استعدادیابی درس فارسی برگزار شد که سوالات آن مربوط به دروس سال گذشته است . روز شنبه هم سوالات استعدادیابی درس علوم برگزار شده بود . هدف سنجش اطلاعات دانش آموزان است و هیچ استرسی به آنها وارد نمی شود . فعالیت های ریاضی امروز : ساخت یک ساختمان 3 طبقه که هر طبقه 4 واحد داشته باشد ، با چینه ها توسط دانش آموزان حل صفحه 14 و سوال یک صفحه 15 ریاضی مبحث ماشین های ورودی و خروجی
تکلیف: حل قسمت تمرین ،سوالات 1 تا 5 کتاب کار ریاضی صفحه 20 و 21

علوم سوم

مدرس: نوروزی، فهیمه
فعالیت: شروع تدریس درس دوم ( خوراکی ها ) تا صفحه 17 در این درس از 5 گروه مواد غذایی و اهمیت آنها در وعده های غذایی روزانه صحبت شد .
تکلیف: مادران مهربان : از شما خواهش می کنم در صورت مشاهده علائم سرماخوردگی، از فرستادن دانش آموزان به مدرسه خودداری کنید . متاسفانه با رعایت نکردن این نکته ، تک تک دانش آموزان به ترتیب مریض شدند و مرتب یا بی حال هستند یا سرفه می کنند یا سرحال نیستند و بنده هم بی نصیب نماندم . با همکاری شما کلاس سلامت تری خواهیم داشت .

فارسی سوم

مدرس: نوروزی، فهیمه
فعالیت: امروز پک « ارمغان » دانش آموزان به آنها تحویل داده شد. لطفا در منزل نگه دارید و آخر هر هفته با اعلام شماره مورد نظر ، دانش آموزان آن شماره را حل کرده و شنبه به کلاس بیاورند تا تصحیح شود .
تکلیف: یک دیکته 5 خطی از درس اول ( محله ما ) دختران گلم لطفا با دقت بنویسند . فردا املای کلاسی داریم . دانش آموزانی که دفتر املای علوی را به کلاس نیاوردند، حتما فردا همراه داشته باشند . عزیزان یک مورد را جهت یادآوری عرض می کنم : متأسفانه هم املا و هم روخوانی دانش آموزان ضعیف است ، برای جبران این مشکل حتما هر شب چند سطراز کتاب فارسی خود را کنار شما یا یک بزرگتر روخوانی کنند تا کاملا مسلط شوند . سپاس از همراهی شما

ورزش سوم

مدرس: حیدری، محدثه
فعالیت: آموزش استارت ایستاده و استارت نشسته بازی سرعتی خط پایان

زیبانویسی

مدرس: میراشرفی، سحرسادات
فعالیت: با سلام امروز همراه دخترانم تا صفحه 11 و انتها درس سه زیبا نویسی درس داده شده با قواعد و اصول چهار خط و اشکال گیری شده است.

رایانه

مدرس: ملائی، الهه سادات
فعالیت: با سلام و با آرزوی تندرستی برایتان ... معرفی نرم افزار پاورپوینت : شناخت آیکن برنامه ؛ بازکردن برنامه ؛ بستن برنامه ؛ آشنایی با محیط برنامه و ایجاد یک فایل جدید با دو روش ( منو و کلیدهای ترکیبی) تدریس شد و جهت تثبیت مطالب ؛ دانش آموزان عزیز با گروه های خود مطالب آموخته را به صورت عملی تمرین و تکرار داشتند.

ریاضی سوم

مدرس: نوروزی، فهیمه
فعالیت: سلام و احترام خدمت شما گرامیان درس ریاضی : تدریس مبحث ماشین های ورودی و خروجی و حل صفحه 13 کتاب درسی
تکلیف: دختر زیبای من ، در دفتر مشق این سوالات را بنویس و حل کن . 1- اکبرآقا یک قفسه خوراکی در دکان خود دارد . این قفسه 10 طبقه دارد ، در هر طبقه 6 بسته پاستیل برای فروش گذاشته است ، اکبرآقا هر پاستیل را 450 ریال خریده و دانه ای 500 ریال می فروشد . با فروش هر بسته شکلات چقدر سود می کند ؟ اگر 5 بسته شکلات بفروشد ، چقدر سود کرده است ؟ با فروش چند بسته شکلات او می تواند یک بسته شکلات جدید بخرد ؟؟ دختر قشنگم برای حل این سوال قفسه را نقاشی کن ، شکلات ها را در قفسه بکش سپس با حوصله سوال را حل کن . 2- از عدد 6 تا 60 را با الگوی 6 تا 6 تا بنویس. از عدد 7 تا 70 را با الگوی 7 تا 7 تا بنویس . خسته نباشی گل من

فارسی سوم

مدرس: نوروزی، فهیمه
فعالیت: سلام مجدد حل کتاب نگارش درس اول روخوانی درس دوم فارسی و هایلایت کلمات مهم درس
تکلیف: دختر خوب من : 1- از کلمات جدید و سخت درس دوم ( زنگ ورزش ) دو بار با دقت و تمرکز بنویس . خیلی دوستت دارم عزیزم .

قرآن سوم

مدرس: نوروزی، فهیمه
فعالیت: تدریس قرآن تا صفحه 7 در جلسه اول و دوم

هنر سوم

مدرس: میراشرفی، سحرسادات
فعالیت: با سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان امروز ادامه کار هفته گذشته را انجام دادیم روی دایره ها سه حالت صورت رو کشیدیم و چسباندیم که کمک به خلاقیت در دانش آموز میشود.
تکلیف: برای هفته آینده کاور لباس همراه دانش آموزان باشد با تشکر

مهارت اجتماعی

مدرس: جوهری، پریسا
فعالیت: امروز دخترهای گلم با معنی و مفهوم اتیکت آشنا شدند.آموختند اتیکت یعنی مهارت های اجتماعی که به بهبود روابط اجتماعی ما کمک می کند.تشکر کردن یک مهارت مهمی ست که روابط دوستانه ی ما رو قشنگتر می کند.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: