فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه منیریه تهران
کلاس: Starters 23

زبان انگلیسی

مدرس: حسین آبادی، مبینا
فعالیت: باسلام امروز در کلاس زبان‌انگلیسی صفحه 58 کتاب که درباره لغات و اسامی سه کشور است، در کلاس به همراه بازی تدریس شد.
تکلیف: لطفا در منزل صفحات 56 کتابکار در منزل حل شود و در صورت متوجه نشدن سوالی در کنار آن ضربدر قرمز بزنند. لطفا از CD کتاب زبان track B 03 را پلی شود و 8 کلمه با توجه به فایل لیسنینگ نوشته شود. سپس کتاب صفحه 50 باز شود و املا خود را تصحیح کنند. درصورت اشتباه بودن یک ضربدر زده و سپس درست آن را جلوی کلمه بنویسند. دور دوم مسابقات spelling beeدر تاریخ یکشنبه 30 دی برگزار خواهد شد.

زبان انگلیسی

مدرس: حسین آبادی، مبینا
فعالیت: با سلام امروز ارزیابی درس General English دانش آموزان انجام شد. یک کاربرگ به دانش آموزان داده شده است که مربوط به درس 3 کتاب‌شان است، لطفا انتهای دفتر خود آن را بچسبانند. لینک زیر مربوط به اکشن‌های پارت اول فستیوال است، لطفا ویدیو را دانلود کرده و در منزل تمرین کنند. https://www.aparat.com/v/pwr12e3 چهارشنبه در صورت حضوری بودن ارزیابی Science برگزار میگردد

زبان انگلیسی

مدرس: حسین آبادی، مبینا
فعالیت: باسلام امروز در کلاس زبان‌انگلیسی صفحه 57 کتاب که درباره رنگ‌های رنگین کمان و چگونگی تولید آن است، در کلاس به همراه بازی تدریس شد.فردا دوشنبه در صورت حضوری شدن ارزیابی General English برگزار میگردد
تکلیف: لطفا در منزل صفحات 55 کتابکار در منزل حل شود و در صورت متوجه نشدن سوالی در کنار آن ضربدر قرمز بزنند. لطفا از CD کتاب زبان track B 06 را پلی شود و 8 کلمه با توجه به فایل لیسنینگ نوشته شود. سپس کتاب صفحه 52 باز شود و املا خود را تصحیح کنند. درصورت اشتباه بودن یک ضربدر زده و سپس درست آن را جلوی کلمه بنویسند.

زبان انگلیسی

مدرس: حسین آبادی، مبینا
فعالیت: باسلام امروز در کلاس زبان‌انگلیسی صفحه 56 کتاب که درباره صدای oa و igh است، در کلاس به همراه بازی تدریس شد. در صورت حضوری بودن مدارس فردا یکشنبه 23 دی ارزیابی scienceصورت میگیرد.(تمرین ومرور مطالب توسط مدرس انجام شده )
تکلیف: لطفا در منزل صفحات 53 و 54 کتابکار در منزل حل شود و در صورت متوجه نشدن سوالی در کنار آن ضربدر قرمز بزنند.

زبان انگلیسی

مدرس: حسین آبادی، مبینا
فعالیت: باسلام امروز در کلاس زبان‌انگلیسی صفحات 54 و 55 کتاب در کلاس تدریس شد. اسامی برندگان دوره اول مسابقات spelling Bee نجلا اربابی, حلما حمید, لیانا سعادت, دینا صباغ, لیانا علی نژاد, زهرا قاسمی, بهار مجرد, نیکانوروزی, یاسمین زهرا رجبیان, مه یاس خاکبازان و عسل صفری تنها دانش آموزان برنده دور اول، لیست لغات را از قسمت کاربرگ دانلود کرده و مطالعه کنند.
تکلیف: لطفا در منزل صفحات 51 و 52 کتابکار در منزل حل شود و در صورت متوجه نشدن سوالی در کنار آن ضربدر قرمز بزنند. لطفا از CD کتاب زبان track B 06 را پلی شود و 8 کلمه با توجه به فایل لیسنینگ نوشته شود. سپس کتاب صفحه 52 باز شود و املا خود را تصحیح کنند. درصورت اشتباه بودن یک ضربدر زده و سپس درست آن را جلوی کلمه بنویسند.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: