فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه نبرد تهران
کلاس: Starters 12

زبان انگلیسی

مدرس: توکلی دخرابادی، مریم
فعالیت: در کلاس امروز در کتاب Our Discovery Island 1 Unit 6 قسمت Writing تدریس شد. ابتدا با فعالیت های جذاب و متناسب آموزشی با کلمات را مرور و سپس متن نمونه صفحه‌ی 65 را با یکدیگر خواندیم و روخوانی آن را تمرین کردیم و بعد از با کمک جدول نحوه ی نوشتن Descriptionرا تمرین کردیم.
تکلیف: دانش آموزان عزیز با توجه به اهمیت استفاده ی درست از ساختار های There is.... ..... There are ابتدا حداقل سه بار به ویس گوش داده و سپس مانند نمونه ارسال شده ویس خود را ارسال کنند. There is a.. in the kitchen. There are .. .in the kitchen

زبان انگلیسی

مدرس: توکلی دخرابادی، مریم
فعالیت: در کلاس امروز در کتاب Our Discovery Island 1 Unit 6 قسمت Reading تدریس شد. ابتدا با فعالیت های جذاب و متناسب آموزشی با کلمات آن صفحه آشنا شدیم و سپس متن صفحه‌ی 64 را با یکدیگر خواندیم و روخوانی آن را تمرین کردیم.
تکلیف: دانش‌آموزان عزیزم 100Questions درس ششم بارگذاری شد، در منزل تمرین و تکرار شود. همچنین مانند ویس بارگذاری شده در رابطه my bedroom ویس ارسال کنید.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: رضایی، شقایق
فعالیت: مبحث five senses با استفاده ازپاور پوینت تدریس شد و با بیان جملات تمرین و تکرار شد. Target language: I can see with my eyes. I can hear with my ears. I can touch with my hands. I can taste with my tongue. I can smell with my nose.
تکلیف: کاربرگ حل شود.باتوجه به تصاویر دور جواب درست خط کشیده شود. لطفا تکالیف خود را در پرتال یا پیام رسان بله بارگزاری کنید.

زبان انگلیسی

مدرس: توکلی دخرابادی، مریم
فعالیت: در کلاس امروز در کتاب Our Discovery Island 1 Unit 6 قسمت Prepositions of place نظیر next to ، behind , on , under و in را با فعالیت های طراحی شده و عکس های بامزه‌ی مورد علاقه ی آنها تدریس و جمله سازی آن را تمرین کردیم. سپس سوال .... Where is و ....Where areو ساخت جمله با There's .... There are.... را جهت تثبیت آن را تکرار کردیم . همچنین فعالیت های صفحه‌ی 63 را با یکدیگر کامل نمودیم.
تکلیف: کاربر بارگذاری شده با دقت حل شود. ویس بارگذاری شده جهت مرور و تمرین ساختارهای There is.... There are است.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: رضایی، شقایق
فعالیت: در کلاس امروز صفحات 39,40,41 با موضوع natural material با استفاده از پاورپوینت تدریس شد. Target language: Cotton and wood and slate are natural material. Paper and glass and plastics are man_made. سپس دانش اموزان با لغات twist,bend,squash,stretch اشنا شدند.
تکلیف: کاربرگ حل شود و تکالیف را حتما بارگزاری و یا در برنامه بله ارسال کنید.

زبان انگلیسی

مدرس: توکلی دخرابادی، مریم
فعالیت: در کلاس امروز در کتاب Our Discovery Island 1 Unit 6 قسمت Prepositions of place نظیر next to ، behind و .... با فعالیت های طراحی شده و عکس های بامزه تدریس و جمله سازی آن را تمرین کردیم. همچنین سوال .... Where is و .... There is... There are... Where are را جهت تثبیت آن مجددا تکرار کردیم.
تکلیف: دانش‌آموزان عزیزم صفحه‌ی 62 کتاب کار را با دقت کامل کنید.

زبان انگلیسی

مدرس: توکلی دخرابادی، مریم
فعالیت: در کلاس امروز, صفحات 60 , 61 و 62 درس ششم کتاب Our Discovery Island 1 دوره شد. کلمات و گرامر را باهم مرور و با فعالیت هایی نظیر gap filling, matching و ... و اسلاید های جذاب آن موارد را تمرین کردیم. با استفاده از ساختار های آن درس Where's ...?It is .... Where are.......?They are . جمله ساختیم و سوال پرسیدیم و با توجه به تصاویر پاسخ دادیم.
تکلیف: از کاربرگ بارگذاری شده دو صفحه اول به صورت نوشته و دو صفحه دوم به صورت ویس ارسال شود. ویس مربوط به تصاویر دوصفحه اول جهت تقویت Listening و تمرین و تکرار بارگذاری شده است.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: