فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه نیروی هوایی تهران
کلاس: ارغوان 1

مهارت زندگی پیش‌دبستانی

مدرس: طاهری، ملیکا
فعالیت: امروز در کلاس پیش‌دبستان، ابتدا به معرفی خود پرداختم و سپس درباره اهمیت درس اتیکت و مهارت‌های زندگی توضیحاتی ارائه دادم. در ادامه، تأثیر این مهارت‌ها بر رفتارهای روزمره کودکان را بیان کردم. در پایان نیز شیوه‌های اولیه‌ای همچون سلام کردن را به دانش‌آموزان آموزش دادم.
تکلیف: آینه سلام: کودک جلوی آینه بایستد، به تصویر خودش نگاه کند و با لبخند بگوید: «سلام! من ... هستم»؛ این کار باعث تقویت اعتمادبه‌نفس هم می‌شود.

آسمانه پیش‌دبستانی

مدرس: شیخ زین الدین، شقایق
فعالیت: امروز در زنگ آسمانه، دخترها با قرآن و رحل قرآن آشنا شدند و سوره توحید را همخوانی کردیم.همچنین با فصل پاییز و ماه‌های آن آشنا شدند و شعر *بشنو از نی چون حکایت میکند...* را باهم خواندیم

دانشمند کوچک

مدرس: شیخ زین الدین، شقایق
فعالیت: با سلام و احترام امروز در زنگ آزمایش، آزمایش رنگی رنگی را انجام دادیم ابتدا اسمارتیزها را دور بشقابی که از قبل آماده کرده بودیم چیدیم و سپس یک لیوان آب گرم را وسط بشقاب ریختیم و دخترها شاهد رنگین کمانی در وسط بشقاب شدند.

فعالیت

مدرس: شیخ زین الدین، شقایق
فعالیت: اولیای عزیز امروز پک ارمغان هفته به دخترها تحویل داده شد، این کاربرگ ها تکلیف خانه هستند و به هیچ عنوان سیمی و منگنه نشوند. و به همین شکل در کاور نگه‌داری شوند.هر روزی که در پرتال به عنوان تکلیف شماره آن را قرار دادم، دخترم همان شماره را حل کند و روز بعد به بنده تحویل دهد. لطفا فقط شماره اعلام شده حل شود و جلوتر از آن حل نشود. با سپاس از همکاری شما عزیزان

بازی دبستانی

مدرس: شیخ زین الدین، شقایق
فعالیت: امروز با دختران گلم با اسباب بازی هایی که آورده بودند بازی کردیم.

فعالیت

مدرس: شیخ زین الدین، شقایق
فعالیت: سلام به شما والدین مهربان! سال تحصیلی تازه با دنیایی از بازی، شادی و یادگیری شروع شد. من و بچه‌های عزیز مشتاقیم در کنار شما، لحظه‌های قشنگ و پر از تجربه‌های نو بسازیم. امیدوارم امسال، سفری پرهیجان به دنیای دانایی و دوستی برای فرزندتان باشد. به مناسبت روز بازگشایی مدارس امروز مدرسه برای دخترهای گلم جشنی را تدارک دید و دخترها هنگام خروج از مدرسه جایزه های خود را دریافت کردند. همچنین دخترها نقاشی جشن و عروسک تن‌پوش جشن را در دفتر نقاشی کشیدند.
تکلیف: لطفا تمام کتاب های دختران گلم جلد و سیمی شود و اسم دخترم روی جلد تمام کتاب ها زده شود و فردا حتما تحویل مدرسه داده شود.همینطور روی مانتو و مقنعه حتما اسم دخترهای عزیزم باشد تا گم نشوند و دخترانم هر روز حتما قمقمه همراه داشته باشند. لطفا وسایل مورد نیاز سال تحصیلی تا روز شنبه تحویل داده شود.

بازی دبستانی

مدرس: شیخ زین الدین، شقایق
فعالیت: امروز در زنگ بازی هدفمند در حیاط مدرسه بازی اردک و غاز را انجام دادیم، دختران گلم به صورت دایره ای نشستند و سپس به ترتیب هرکدام دو نفر را به عنوان اردک و غاز انتخاب میکرد و اردک باید از دست غاز فرار میکرد اگر در زمان معین غاز اردک را نگرفت اردک برنده آن دور از بازی میشد
تکلیف: فردا روز اسباب بازی کلاسمان هست لطفا فردا دخترهای عزیزم یک اسباب بازی بی خطر همراه خود داشته باشند.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: