فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه سردار جنگل تهران
کلاس: 104

علوم دوم

مدرس: بهرامی، نفیسه
فعالیت: امروز با پخش قصه ی شنگول و منگول و صورتک های آن ها سایه بازی کردیم و سپس با استفاده از پاورپوینت سایه توضیح داده شد و بچه ها با سایه ها چرخه ی آب را هم مرور کردند. سپس پاور پوینت این قسمت و فیلم آموزشی آن هم پخش شد.

فارسی دوم

مدرس: بهرامی، نفیسه
فعالیت: نشانه های فارسی مرور شد سپس با پخش تصاویر مختلف بچه ها با توجه به نشانه های مشخص شده تصاویر را به ذهن سپردند و اسم هر تصویر را نوشتند. مثلاً تصاویری که نشانه ی ذ داشتند را در دفتر نوشتند.
تکلیف: 1- پسر عزیزم 2 کلمه بنویس که نشانه ی (غ) داشته باشد سپس با آن ها جمله بساز. 2- 2 کلمه بنویس که نشانه ی (ص) داشته باشد و با آن ها جمله بساز. 3- 2 کلمه بنویس که نشانه ی (ظ) داشته باشد با آن ها جمله بساز. 4- 2 کلمه بنویس که نشانه ی (ط) داشته باشند و با آن ها جمله بساز.

دست ورزی

مدرس: بهرامی، نفیسه
فعالیت: امروز ابتدا در مورد بهداشت فردی و اجتماعی صحبت کردیم سپس در خصوص تفکیک و جداسازی زباله ها گفت و گو کردیم و در آخر بچه ها به صورت گروهی و نمادین سطل زباله ی پدالی ساختند.

ریاضی دوم

مدرس: بهرامی، نفیسه
فعالیت: نخست معارفه انجام شد. قرار های کلاس را با همکاری بچه ها مشخص کردیم. سپس بازی کشف اعداد را انجام دادیم. آموزگار با چسباندن اعداد روی لباس خود از بچه ها خواست رقم ها را به ذهن بسپارند سپس با حدس خود عدد بسازند.
تکلیف: لطفاً بچه ها از 0 تا 50 در دفتر خود عدد نویسی کنند.

هنر دوم

مدرس: رعیتی، سمانه
فعالیت: اولیای گرامی، سلام در این دوره، دانش‌آموزان با هنر زیبای شمع‌سازی آشنا می‌شوند و به‌صورت کاملاً عملی، مراحل ساخت شمع را با رعایت نکات ایمنی یاد می‌گیرند. هدف از این آموزش، تقویت خلاقیت، افزایش تمرکز، پرورش مهارت‌های دست‌ورزی و ایجاد حس اعتمادبه‌نفس در دانش‌آموزان است. شمع‌سازی به دانش آموز اجازه می‌دهد با انتخاب موم، رنگ، اسانس و قالب، اثری کاملاً شخصی و هنری بسازد. این هنر هم ریشه در تاریخ دارد و هم امروز به‌عنوان یک فعالیت آرام‌بخش و حتی منبع درآمد شناخته می‌شود. ابزار مورد نیاز جهت انجام فعالیت در مدرسه، توسط مدرسه خریداری و در اختیار دانش آموزان قرار میگیرد. انتظار داریم اولیا گرامی علاوه از پرسش از دانش آموزان در رابطه با نوع و کیفیت فعالیت انجام شده در مدرسه، با تهیه و در اختیار قرار دادن لوازم مورد نیاز، از دانش آموز بخواهند که در منزل فعالیت را تکرار نموده و موارد مشابه را بسازد و به سایر اعضا خانواده آموزش دهد. امیدواریم این تجربه، لحظات شیرین و خاطره‌انگیزی را برای فرزندان عزیزمان رقم بزند.
تکلیف: پسرای هنرمندم امروز با وسایل و ابزار شمع سازی آشنا شدن و به طور عملی سر کلاس باهم تمرین کردیم لطفا در خانه تمرین کنید و جلسه بعد به کلاس بیاورید طرح و مدل دلخواه
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: