فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه سردار جنگل تهران
کلاس: Starters 13

زبان انگلیسی

مدرس: دلوی، شقایق
فعالیت: امروز ارزیابی کتبی درس general برگزار شد.
تکلیف: پسران عزیزم فردا ارزیابی شفاهی درس math از ابتدای کتاب تا انتهای صفحه 27 را خواهند داشت لذا مطالعه کافی در منزل صورت گیرد

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: دلوی، شقایق
فعالیت: امروز نمونه سوالات مرتبط با موارد تدریس شده بصورت شفاهی در کلاس تمرین شد.
تکلیف: پسران عزیزم فردا ارزیابی math بصورت شفاهی خواهند داشت.

زبان انگلیسی

مدرس: دلوی، شقایق
فعالیت: امروز صفحه 13 کتاب درسی تدریس شد و پسران عزیزم با بخش گرامری these و those آشنا شدند. مثال های مرتبط با این بخش در کلاس تمرین شد و همچنین نمونه سوال جهت ارزیابی کتبی فردا در کلاس حل شد.
تکلیف: پسران عزیزم فردا ارزیابی کتبی درس general از ابتدای کتاب تا انتهای صفحه 13 را دارند لذا تمرین کافی در منزل داشته باشند.

زبان انگلیسی

مدرس: دلوی، شقایق
فعالیت: امروز بخش لغات و گرامر درس 1 مرور شد و action های مرتبط با سرود نوروز در کلاس تمرین شد.فعالیت های کلاسی مرتبط با درس 1 نیز در کلاس انجام شد.
تکلیف: پسران عزیزم تکلیف ندارند.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: دلوی، شقایق
فعالیت: امروز اعداد شمارشی و اعداد ترتیبی آموزش داده شد.اعداد ترتیبی از 1 تا 10 مرور شد و شیوه شمردن این اعداد کار شد.
تکلیف: پسران قشنگم برای جلسه بعد اعداد ترتیبی از 1 تا 10 را حتما تمرین کنند تا بتوانند بشمارند: First //second//third//fourth//fifth//sixth//seventh//eighth//ninth//tenth

زبان انگلیسی

مدرس: دلوی، شقایق
فعالیت: امروز بخش لغات و گرامر درس 1 مرور شد و action های مرتبط با سرود نوروز در کلاس تمرین شد.
تکلیف: پسران عزیزم فردا دیکته کلاسی از بخش لغات درس 1 خواهند داشت لذا تمرین کافی در منزل صورت گیرد

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: دلوی، شقایق
فعالیت: امروز صفحه 23 کتاب که مربوط به چگونگی تشکیل روز و شب بود تدریس شد.تک تک جملات در کلاس کار شد و پسران قشنگم این جملات را خواندند.
تکلیف: جلسه آینده تک تک جملات صفحه 23 پرسیده خواهد شد.پسرام قشنگم حتما این جملات را حفظ کنند.

زبان انگلیسی

مدرس: دلوی، شقایق
فعالیت: امروز بخش گرامری this/that تدریس شد و پسران عزیزم آموختند جهت اشاره به اشیا دور از that و جهت اشاره به اشیا نزدیک از this استفاده کنند. فعالیت کلاسی مرتبط با بخش گرامر در کلاس صورت گرفت.
تکلیف: پسران نازنینم طبق روال تکالیف خود را یادداشت کرده و تا ساعت 8 شب در پرتال آپلود کنند: صفحه 8 کتاب کار تکمیل شده و همچنین یک دیکته شب از لغات درس 1 درون دفاتر زبان یادداشت شود.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: