1403/05/01
علوم سوم
جعفری، سمیرا
آشنایی با خوراکی های سالم و ناسالم . آشنایی با قسمت های مختلف هرم غذایی و یادگیری خواص و ویژگی های مواد غذایی به روش گفت و شنود و بازی گروهی و تلفیق ریاضی و علوم انجام شد
هنر سوم
ایروانی، سارا
در این جلسه به مناسبت (روز مغز) برای دانش آموزان مختصری از عملکرد و سیستم مغز در ابتدای کلاس صحبت شد.
سپس کارتن هایی را که قرار بود طبق توضیحات هفته قبل برش بزنن تا برای کار نهایی آماده شوند را اندازه گیری کردند و برش زدند.
لطفا برای جلسه آینده دانش آموزان به دلخواه خود یا یک عدد قلمو یا ماژیک رنگی هر کدام در دسترس میباشد را همراه خود بیاورند. ممنونم
انجام شده.