فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه سردار جنگل تهران
کلاس: Starters 23

زبان انگلیسی

مدرس: دلوی، شقایق
فعالیت: امروز صفحات 77 و 78 کتاب درسی تدریس شد و پسران عزیزم با غذاهای سالم و ناسالم آشنا شدند و همچنین فعالیت مرتبط با دیکته کلاسی انجام شد.
تکلیف: پسران عزیزم یک دیکته شب از لغات و جملات مرتبط با درس 7 کتاب درسی درون دفاتر زبان خود یادداشت کنند.

زبان انگلیسی

مدرس: دلوی، شقایق
فعالیت: امروز بخش مرتبط با story از صفحه 74 کتاب درسی مرور شد و همچنین صفحه 75 کتاب درسی مرتبط با مراحل تهیه پیتزا و جملات مرتبط با آن و نیز صفحه 76 کتاب درسی مرتبط با بخش phonics تدریس شد و پسران عزیزم با حروف Vv,Ww,ss,Jj و مثال های متنوع مرتبط با آنها آشنا شدند. کتاب های کار چک و امضا شد و نیز جمله سازی در کلاس تمرین شد.
تکلیف: پسران عزیزم فردا دیکته کلاسی از لغات و جملات مرتبط با درس 7 کتاب درسی خواهند داشت. گل پسران عزیزم همچنین تا روز چهارشنبه فرصت دارند یک پوستر مرتبط با مراحل تهیه پیتزا به همراه جملات انگلیسی مرتبط با آن آماده کرده و همراه خود بیاورند.

زبان انگلیسی

مدرس: دلوی، شقایق
فعالیت: امروز بخش story از صفحه 74 کتاب درسی تدریس شد و listening مرتبط با آن در کلاس پخش شد و همچنین بخش های گرامری زیر در کلاس مرور شد: Do/Does Like/Likes
تکلیف: پسران عزیزم صفحات 70،71،72 کتاب های کار خود را تا روز یکشنبه تکمیل کنند. روز یکشنبه تمامی کتاب های کار چک خواهد شد لذا پسران عزیزم کتاب های کار خود را همراه داشته باشند.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: