1404/05/07
ریاضی سوم
مدرس:
زمانی نهاد، فرناز
فعالیت:
مبحث جمع و تفریق تکنیکی همراه با کوییزنر و بازی تاس جهت آشنایی با نحوه ی مقایسه اعداد، آشنایی با حل مسئله ی ساده تر و مرور جمع و تفریق تکنیکی اعداد سه رقمی انجام شد .
علوم سوم
مدرس:
زمانی نهاد، فرناز
فعالیت:
جادوی جذب و دفع توسط اشیا فلزی و آهن ربا در کلاس مرور شد.مسابقه ای هیجان انگیز بین ماشین ها و حرکت توسط آهن رباها در کلاس انجام شد.
تکلیف:
پسرم،به اشیای اطرافت نگاه کن که در کجای منزل و در چه وسایلی آهن ربا می بینی.
متن اطلاعاتی سوم
مدرس:
زمانی نهاد، فرناز
تکلیف:
پسرم مطابق فایل زیر یا با خلاقیت خود با پیشوند «با» و پسوند «گاه» چند کلمه ی معنا دار مانند (نمایش + گاه : نمایشگاه) و ( با+ هوش : باهوش) بساز و کاردستی ، نقاشی یا کاربرگ آن را درست کن و فردا برایم بیاور.این تکلیف امتیازی خواهد بود و اجباری نیست.
هنر سوم
مدرس:
طبیعت شناس، الهام
فعالیت:
هفته آینده دفتر نقاشی یا برگه a4 و مداد رنگی همراه پسرم باشد.
1404/05/06
فارسی سوم
مدرس:
زمانی نهاد، فرناز
فعالیت:
مبحث پیشوند و پسوند با قصه ای جذاب و هیجان انگیز توضیح داده و کاربرگ مربوطه حل شد .
تکلیف:
پسرم ادامه ی کاربرگ پیشوند و پسوند را در منزل رنگ کن .
هنر سوم
مدرس:
طبیعت شناس، الهام
فعالیت:
ساخت کاردستی ماسک صورت انجام شد
1404/05/05
ریاضی سوم
مدرس:
زمانی نهاد، فرناز
فعالیت:
مبحث ساعت تقویت یادگیری ، همراه با فایل و بازی مرور و تمرین شد .
تکلیف:
پسر عزیزم کاربرگ مبحث ساعت را در منزل حل کن و فردا همراه خود به مدرسه بیاور .
فارسی سوم
مدرس:
زمانی نهاد، فرناز
فعالیت:
بازی حروف به هم ریخته جهت تقویت مهارت زبانی و توانایی تشخیص کلمات و همچنین تقویت دایره واژگان و افزایش حافظه دیداری و تمرکز و دقت انجام شد .
تکلیف:
کاربرگ حروف به هم ریخته در منزل انجام شود.
دست ورزی
مدرس:
زمانی نهاد، فرناز
فعالیت:
پسران عزیزم در محیطی شاد با چوب بستنی و صورت حیوانات ، نشانگر کتاب یا بوک مارک جهت گسترش خلاقیت و هماهنگی بین دست و چشم و تمرکز و صبر ، ساختند .
1404/05/01
متن ادبی سوم
مدرس:
زمانی نهاد، فرناز
تکلیف:
اولیای گرامی،
به اطلاع میرساند با هدف تقویت مهارت درک مطلب در ایام تابستان، هر هفته روزهای چهارشنبه یک داستان کوتاه با عنوان «گنجینه» در پرتال دانشآموزان قرار میگیرد.
دانشآموزان میتوانند پس از مطالعهی متن، پاسخ پرسشها را روی یک برگه نوشته (بالای برگه نام و نام خانوادگی نوشته شود) و روز یکشنبه به آموزگار پایه تحویل دهند.
لازم به ذکر است این فعالیت بهصورت اختیاری بوده و دانشآموزانی که مشارکت فعال داشته باشند، مورد تشویق قرار خواهند گرفت.
با سپاس