فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه منیریه تهران
کلاس: Starters 21

زبان انگلیسی

مدرس: رشیدی، حدیثه
فعالیت: لغات صفحه‌ی 97 کتاب ODI2 تدریس و فعالیت‌های این صفحه، انجام شد.
تکلیف: لطفا صفحه‌ی 95 کتاب کار، انجام شود.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: رشیدی، حدیثه
فعالیت: اولین گروه از زبان‌آموزان، پروژه‌ی Science خود را با موضوع plants در صفحات 20 تا 22 کتاب Science 3 با انجام یک کاردستی و روزنامه دیواری، ارائه دادند.
تکلیف: زبان‌آموزان عزیز، تکلیف Science ندارند.

زبان انگلیسی

مدرس: رشیدی، حدیثه
فعالیت: کلمات و Reading صفحه‌ی 96 کتاب ODI2 تدریس شد.
تکلیف: لطفا صفحه‌ی 94 کتاب کار، انجام شود. در اردیبهشت ماه، سنجش‌های شفاهی زبان‌آموزان در جلسات مختلف، برگزار خواهد شد. این سنجش‌ها جهت ارزیابی Speaking می‌باشد و هر جلسه، تعدادی از زبان‌آموزان ارزیابی خواهند شد. شعر صبحگاه زبانی (Mr Mike) در سایت بارگذاری شده است. لطفا در منزل گوش داده و اجرای آن، تمرین شود.

زبان انگلیسی

مدرس: رشیدی، حدیثه
فعالیت: Reading صفحه‌ی 94 کتاب ODI2 با موضوع Mother's Day تدریس و فعالیت‌های صفحه‌ی 95 این کتاب، انجام شد.
تکلیف: لطفا صفحات 92 و 93 کتاب کار، انجام شود. شعر صبحگاه زبانی (Mr Mike) در سایت بارگذاری شده است. لطفا در منزل گوش داده و اجرای آن، تمرین شود.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: رشیدی، حدیثه
فعالیت: زبان‌آموزان فعالیت‌های مربوط به پروژه‌ی Science را در گروه‌های خود، انجام دادند.
تکلیف: زبان‌آموزان عزیز، تکلیف Science ندارند.

زبان انگلیسی

مدرس: رشیدی، حدیثه
فعالیت: فعالیت‌های صفحات 92 و 93 کتاب ODI2 انجام شد.
تکلیف: لطفا صفحات 90 و 91 کتاب کار، انجام شود.
فعالیت: سلام و احترام. با توجه به علاقه‌ی زبان‌آموزان به شرکت در آزمون شبیه‌ساز دانشگاه کمبریج، زمانِ ثبت‌نام تا روز چهارشنبه (3 اردیبهشت) تمدید شد. اسامی زبان‌آموزانی که ثبت‌نام انجام می‌دهند، برای صدورِ مدرک ارسال می‌گردد. لذا بعد از این تاریخ، امکانِ ثبت‌نام وجود ندارد. این آزمون پیش‌نیاز ندارد و تمام زبان‌آموزان سطوح ODI2 و ODI4 می‌توانند شرکت کنند. زمان برگزاری: پنجشنبه 11 اردیبهشت 1404 محل برگزاری: دبستان پسرانه‌ی علوی شعبه‌ی منیریه ساعت برگزاری: 9:00 الی 10:15 (درب مدرسه، راس ساعت 9 بسته شده و تحت هیچ شرایطی باز نخواهد شد. لذا حتما یک ربع الی بیست دقیقه زودتر از زمانِ مشخص شده، در مدرسه حضور داشته باشید.) هزینه‌ی آزمون برای دانش‌آموزان علوی رایگان است. حضور دانش‌آموز در روز آزمون، منوط به ثبت‌نام قبلی می‌باشد. جهت ثبت‌نام کافی است که یکی از والدین به سوپروایزر، حضور دانش‌آموزِ خود را اطلاع دهد. زبان‌آموزان عزیز این فرصت را دارند که خود را با شرکت در این آزمون محک زده و تجربه کسب کنند. همانطور که مستحضر هستید مدرسه‌ی ما، میزبان دبستان‌های علوی می‌باشد و انتظار داریم که تمام دانش‌آموزان، راس تایم مشخص شده در مدرسه حضور بهم رسانند.

زبان انگلیسی

مدرس: رشیدی، حدیثه
فعالیت: سنجشِ دروس 7 و 8 کتاب ODI2 انجام شد.
تکلیف: لطفا صفحات 89 و 90 کتاب کار، انجام شود.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: رشیدی، حدیثه
فعالیت: نحوه‌ی ارائه‌ی پروژه‌های Science و گروه‌بندی زبان‌آموزان برای کنفرانس، توضیح داده شد.
تکلیف: زبان‌آموزان عزیز، تکلیف Science و Math ندارند.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: