فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه میدان امامت تهران
کلاس: ُُStarters 21

زبان انگلیسی

مدرس: حسینی، مهشید
فعالیت: عرض سلام و احترام . امروز در کلاس زبان ما صفحه ی 31 توسط پاور پوینت و فیلم آموزشی تدریس شد. مرحله اول مسابقات Spelling Bee به صورت درون کلاسی و یکشنبه مورخ 4 آذرماه در زنگ General English برگزار خواهد شد. امید است دانش آموزان با آمادگی بالا در مسابقه حضور پیدا کنند.
تکلیف: پسر های گلم کتاب کار صفحه ی 29 انجام شود.

زبان انگلیسی

مدرس: حسینی، مهشید
فعالیت: عرض سلام و احترام. امروز در کلاس زبان ما صفحه ی 30 کتاب با موضوع لغات جدید توسط بازی و پاورپوینت و فیلم آموزشی تدریس شد.
تکلیف: پسر های گلم کتاب کار صفحه ی 28 انجام شود. از لغات جدید درس امروز هر کدام 5 مرتبه خوش خط در دفتر بنویسید.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: حسینی، مهشید
فعالیت: عرض سلام و احترام. امروز صفحه ی 20 کتاب با موضوع کاربرد قسمت‌های مختلف گیاه تدریس شد.
تکلیف: پسر های گلم جلسه ی science آینده حتما سه مورد در صفحه ی 20 را حفظ کنید حتما میپرسم.

زبان انگلیسی

مدرس: حسینی، مهشید
فعالیت: برگزاری اردو
تکلیف: تکلیف ندارید.

زبان انگلیسی

مدرس: حسینی، مهشید
فعالیت: عرض سلام و احترام. امروز سنجش کتبی درس جنرال در کلاس انجام شد.
تکلیف: تکلیف ندارید.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: حسینی، مهشید
فعالیت: امروز در کلاس زبان ما صفحه ی 19 کتاب با موضوع اجزای اصلی گیاهان توسط پاور پوینت و فیلم آموزشی تدریس شد.
تکلیف: تکلیف ندارید.

زبان انگلیسی

مدرس: حسینی، مهشید
فعالیت: عرض سلام و احترام. امروز در کلاس زبان ما دروس 1 و 2 و welcome توسط پاور پوینت و فیلم آموزشی تکرار و تمرین شد. یکشنبه مورخ 8/27 سنجش کتبی درس جنرال خواهد بود .
تکلیف: یک صفحه کامل دیکته از دروس گفته شده توسط اولیا گفته شود و تصحیح شود.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: حسینی، مهشید
فعالیت: امروز در کلاس زبان ما صفحه ی 22 کتاب با موضوع گرد کردن اعداد به بالا و پایین توسط پاور پوینت و بازی گروهی تکرار و تمرین شد.
تکلیف: تکلیف ندارید.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: