فعالیت و تکلیف

شعبه: متوسطه اول دخترانه جمهوری تهران
کلاس: Intro 3

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: جلالی، صبا
فعالیت: صفحه 50 کتاب درسی با هدف یادگیری لغات مربوط به وسایل اتاق خواب تدریس و فعالیت های مرتبط انجام شد.
تکلیف: کتاب کار یونیت 8 بخش مربوط به لغات تدریس شده انجام شود. از روی هر لغت 6 بار نوشته شود و با هرکدام یک جمله بسازید.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: جلالی، صبا
فعالیت: Eureka با موضوع oceanology تدریس و فعالیت های مرتبط با آن در کلاس انجام شد.
تکلیف: جلسه آینده از افعال گذشته ساده و لغات صفحه 48 پرسش و کوییز کلاسی خواهیم داشت. از روی لغات صفحه 48 هرکدام 7 بار بنویسید.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: جلالی، صبا
فعالیت: صفحه 49 کتاب درسی با هدف فراگیری لغات مربوط به وسایل نقلیه و سفر وانواع فعل های مرتبط با آنها تدریس و فعالیت های مرتبط در کلاس انجام شد.
تکلیف: کتاب کار تا اخر یونیت 7 انجام شود. با لغات جدید صفحه 49 هرکدام یک جمله بسازید. مطالب تدریس شده Eureka پرسیده میشود.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: جلالی، صبا
فعالیت: صفحه 48 کتاب درسی با هدف ارتقای مهارت خوانداری تدریس و فعالیت های مرتبط انجام شد.
تکلیف: کتاب کار صفحه 33 تا پایان تمرین 5 انجام شود. با همه افعال گذشته متن صفحه 48 که با رنگ بنفش نوشته شده هرکدام یک جمله بسازید.

زبان انگلیسی همگانی هفتم

مدرس: جلالی، صبا
فعالیت: صفحه 47 کتاب درسی با موضوع افعال بی قاعده گذشته ساده تدریس شد و فعالیت های مرتبط در کلاس انجام شد. ضمن عرض سلام و وقت بخیر اولیا گرامی لطفا به موارد زیر دقت بفرمایید: تاریخ آزمون پابه پا 1: 6 آذر ماه دانش آموزان به سوالات 56 تا 65 داخل دفترچه سوالات پاسخ نمیدهند، و تنها به سوالات زبان ترمیک پاسخ داده و پاسخ ها را مطابق با همان شماره سوالات در پاسخ نامه وارد می‌کنند. بودجه بندی آزمون: Level : Intro 3 Units : 1,2,3,4,5
تکلیف: کتاب کار تا صفحه 33 تمرین 5 انجام شود. درباره ی اخرین سفر خود یک پاراگراف بنویسید (what?who?where?how?why) و از افعال گذشته ساده در متن خود استفاده کنید. افعال گذشته ساده را با رنگ متفاوت بنویسید. برای آزمون پا به پا مطالعه دقیق و کافی داشته باشید. نمرات بالا شامل امتیاز در آزمون ترم و میان ترم خواهند شد.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: