1404/07/23
زبان انگلیسی همگانی هشتم
مدرس:
کلبادی نژاد، محدثه
فعالیت:
صفحه 27 و 28عبارات مربوط به موسیقی (Music) و صفات مربوط به حالات در جهت ارتقا مهارت listening و Speaking تدریس شد
تکلیف:
دانش اموزان عزیز
روز شنبه از یونیت 3 امتحان دیکته خواهیم داشت
لطفا 5 سوال با Have you got و 5 سوال با Has she got در دفتر خوش خط بنویسید و پاسخ کوتاه دهید
1404/07/22
زبان انگلیسی همگانی هشتم
مدرس:
کلبادی نژاد، محدثه
فعالیت:
دانش اموزان ماکت های خود را مربوط به پروژه عملی Eureka بخش ویتامین ها با هدف افزایش مهارت زبان تخصصی تحویل داده و در کلاس ارایه دادند. صفحه 26 با هد ارتقا مهرت خوانداری با موضوع موسیقی تدریس شد.
تکلیف:
کتاب کار صفحه 19 انجام شود . تمامی دانش اموزان کتاب کار تکمیل کنند . فردا از یونیت 3 دیکته خواهیم داشت. لطفا تمامی 12 جمله که روی دیوار چسبانده شده را کاملا حفظ کرده پرسیده میشود.
1404/07/21
زبان انگلیسی همگانی هشتم
مدرس:
کلبادی نژاد، محدثه
فعالیت:
تکالیف و کتاب کار ها چک شد. جملات classroom Language دونه به دونه تمرین گفتاری و تلفظ کار شد.
تکلیف:
دانش اموزانی کتاب کار کامل نیست . فردا فرصت اخر برای تکمیل کتاب کار بوده . لطفا از ابتدای کتاب تا اخر صفحه 17کامل کامل شود در غیر این صورت با دانش اموز برخورد خواهد شد. فردا یورکا همراه داشته باشید و دست سازه های خود را به کلاس بیاورید و برای ارایه اماده باشید.
1404/07/20
زبان انگلیسی همگانی هشتم
مدرس:
کلبادی نژاد، محدثه
فعالیت:
آزمون کلاسی گرفته شد و رفع اشکال و دوره گرامر درس 3 انجام شد. سپس کتاب کار چک شد و قسمت های ناقصی در کلاس حل شد.
تکلیف:
دانش اموزان عزیز لطفا روند اموزش و مطالعه را جدی بگیرید . در غیر این صورت در نیمه دوم سال با مشکل جدی مواجه خواهید شد. لطفا برگه ازمون کلاسی را به اولیا نشان داده و فردا امضا شده به کلاس بیاورید. کتاب کار یونیت 3 تا انتهای صفحه 19 تماما کامل شود. خوش خط و منظم. در صورت رضایت بخش نبودن دست خط دانش اموز. باید مجدد تمرین نوشته شود .