فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه آریاشهر تهران
کلاس: ارکیده 1

ریاضی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: صفحه 37 از کتاب درسی آموزش و پرورش مفهوم تقریب اعداد دو تا چهار رقمی آموزش داده شد . صفحات 47 و 48 کتاب کار ریاضی انجام شد .
تکلیف: دختر قشنگم لطفا صفحات 45 و 46 کتاب کار ریاضی علوی ات را انجام بده.

علوم سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: صفحات 42 و 43 کتاب کار علوم انجام شد.

فارسی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: درس پنجم ( بلدرچین و برزگر ) از صفحه 46 و 47 کتاب فارسی خوانداری تدریس شد. صفحه 38 از جعبه کلمات کتاب کار فارسی انجام شد.
تکلیف: دختر نازم تمرین روخوانی و تمرین از جعبه کلمات درس بلدرچین و برزگر را انجام بده فردا پرسیده خواهد شد .

هنر سوم

مدرس: فقیه، فرناز
فعالیت: طرح اصلی نمایشگاه نقاشی با موضوع: آلودگی آب، روی مقوای اصلی که مربوط به نمایشگاه می باشد، با مداد کشیده شد.

رایانه

مدرس: طاهری، سیده مونا
فعالیت: درس پاورپوینت و جست‌وجو در اینترنت موضوع درس: جست‌وجوی مطالب و تصاویر در اینترنت و کپی‌کردن آن‌ها در پاورپوینت هدف: آشنایی دانش‌آموزان با نحوه‌ی جست‌وجو در اینترنت با استفاده از مرورگر Google Chrome و افزودن مطالب و تصاویر به اسلایدهای پاورپوینت. مباحث تدریس‌شده: 1. آشنایی با موتور جست‌وجو (Google): توضیح داده شد که گوگل ابزاری است برای یافتن اطلاعات، عکس و مطالب آموزشی در اینترنت. مرورگر Chrome: معرفی مرورگر کروم و نحوه باز کردن سایت‌ها. 2. کپی و پیست (Copy & Paste): یاد گرفتند چگونه با راست‌کلیک روی تصویر یا متن، گزینه‌ی Copy را انتخاب کرده و سپس در اسلاید پاورپوینت با Paste قرار دهند. 3. نکته مهم در استفاده از اینترنت: تأکید شد که باید از تصاویر و مطالب مناسب و آموزشی استفاده کنند و از سایت‌های ایمن و معتبر اطلاعات بگیرند.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: مرادی، معصومه
فعالیت: امروز فعالیت های زیر در کلاس انجام شد: 1-مرور دروس گذشته 2-تدریس صفحه 12 کتاب 3-تکرار و تمرین توسط دخترهای عزیزم 4-بازی به منظور تثبیت مباحث تدریس شده

علوم سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: تا آخر فصل 4 ( مواد اطراف ما) تدریس شد.
تکلیف: دختر نازم درسنامه ی درس 4 از صفحه ی 37 تا 42 از کتاب کار علوم علوی را مطالعه کن و روز شنبه کتابت را با خودت بیاور.

فارسی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: بازی با کلمات جهت تقویت دقت دیداری و بهبود ضعف در املا نویسی دانش آموزان انجام شد.
تکلیف: دختر نازم ارمغان هفته ی شماره 6 را انجام بده. ( سؤال اول قسمت هدیه های آسمانی حل نشود.)

مطالعات اجتماعی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: درس 4 ( اعضای خانواده ) تدریس شد .

هدیه‌های آسمان سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: درس چهارم از صفحه 26 تا 31 ( در کاخ نمرود ) تدریس شد .

بازی استراتژیک

مدرس: یوسفی، آوا
فعالیت: بازی اول : دانش آموزان 2 به 2 دست های خود را گرفته و با ریتم موزیک میچرخند و با گفتن حرکت های مختلف معلم خود حرکات را انجام‌میدهند مثلا: دست راست بالا ، پای چپ بالا و ... اهداف موسیقایی (ریتمیک) 1.تقویت حس ریتم بچه‌ها باید حرکاتشان را با ضرب و ریتم موسیقی هماهنگ کنند. این باعث رشد درک درونی از «پالس» و «تایمینگ» می‌شود. 2.گوش دادن فعال آنها یاد می‌گیرند با دقت به موسیقی و دستور معلم گوش دهند تا به موقع واکنش نشان دهند. 3.هماهنگی حرکت و موسیقی ترکیب شنیدن و انجام دادن باعث تثبیت ارتباط بین حس شنوایی و حرکت می‌شود. بازی 2 : حلقه ها را به صورت دایره چیده و هر دانش آموز داخل حلقه ایستاده و شماره گذاری میشوند و عددهای فرد کد 1 و اددهای زوج کد زوج میشوند و دانش آموزان با گفتن کد 1 توسط معلم خود میچرخند به دور حلقه و کد 2 همزمان با گروه خود داخل حلقه میاند با ریتم 1 2 3 4 و 5 6 7 هم دست های خود را بالا برده و با چوبک ضرب میزنند و با ریتم بعدی موزیک همه داخل حلقه خود با ریتم 1 2 ، 123 با عقب جلو کردن پای خود و ضرب چوبک بازی را ادامه میدهند. اهداف حرکتی و بدنی 1.هماهنگی بین حرکات بدن و ریتم استفاده از دست، پا، چرخش و چوبک هم‌زمان هماهنگی چندبخشی بدن را تقویت می‌کند. 2.تقویت تعادل و کنترل حرکات داخل و بیرون رفتن از حلقه، چرخش و ضرب نیاز به کنترل بدن دارد. 3.توسعه مهارت‌های حرکتی ظریف و درشت چوبک‌زدن (حرکت ظریف) و چرخیدن و جهش (حرکت درشت) در کنار هم به رشد جامع حرکتی کمک می‌کند.

هوش و ریاضی

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: صفحات 18 و 19 کتاب ریاضی و هوش انجام شد .

شطرنج

مدرس: افضلی هرسیمی، گلاره
فعالیت: آموزش مفهوم مرکز انجام شد . دانش آموزان بازی شطرنج انجام دادند.

ریاضی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: صفحه 36 کتاب ریاضی آموزش و پرورش تدریس شد .

علوم سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: تا پایان صفحه 40 از کتاب علوم آموزش و پرورش تدریس شد .

نگارش سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: صفحات 29 و 30 از کتاب نگارش انجام شد . صفحه 34 از کتاب کار فارسی علوی حل شد .
تکلیف: دختر نازم صفحات 35 و 36 کتاب کار فارسی علوی ات را انجام بده . جعبه کلمات و کلمات دارای ارزش املایی از درس آواز گنجشک ها را مجدد تمرین کن .

سواد مالی

مدرس: کرمانشاهی، پریسا
فعالیت: سلام خدمت اولیای عزیز در این جلسه، درس پنجم تدریس شد. مفهوم درس با ذکر مثال‌های مناسب برای دانش‌آموزان توضیح داده شد. همچنین کلیپ آموزشی مرتبط با درس پخش گردید تا درک بهتر موضوع حاصل شود. فعالیت کلاسی درس پنجم با همکاری و مشارکت فعال دانش‌آموزان انجام شد و در پایان، جمع‌بندی مطالب با کمک خود دانش‌آموزان صورت گرفت.
تکلیف: لطفا فعالیت منزل انجام شود با دقت کتاب چه روزی قلکم را بشکنم در گروه گذاشته می‌شود سپاس از شما.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: مرادی، معصومه
فعالیت: امروز فعالیت های زیر در کلاس انجام شد: 1-مرور دروس گذشته 2-انجام تمرینات صفحه 11 با موضوع رنگ پوست ،چشم و رنگ مو
تکلیف: دخترهای عزیزم لطفا کلیپ های آموزشی در تلگرام تکرار و تمرین کنید.

مهارت اجتماعی

مدرس: مصطفوی النوری، سیده سروناز
فعالیت: موضوع جلسه بهداشت فردی است . با پخش فیلم بهداشت فردی نکات مرتبط آموزش داده شد . فیلم حمید تمیزه ( تاثیر بهداشت فردی بر ارتباط با دیگران) پخش شد و نکات آموزشی مرتبط توضیح داده شد .
تکلیف: سه مورد از کارهای مرتبط با بهداشت فردی را یادداشت کنید.

ریاضی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: صفحه 35 کتاب ریاضی درسی تدریس شد . صفحات 40 تا 42 کتاب کار ریاضی انجام شد . مسابقه ی خانم ریاضی برگزار شد .

علوم سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: درس چهارم ( مواد اطراف ما ) تا پایان صفحه 36 تدریس شد .

املا سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: املای ارزشیابی به همراه پرسش از جعبه کلمات و عدد نویسی انجام شد .
تکلیف: دخترم جدول غلط های املایی را کامل کرده و دفترت را امضا شده فردا با خودت بیاور. عزیز دلم صفحات 32 و 33 کتاب کار فارسی را کامل کرده و کتابت را فردا با خودت بیاور .

قرآن سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: صفحه 14 کتاب قرآن تدریس شد .

ورزش سوم

مدرس: باقرزاده، آیلار
فعالیت: کلاس ورزش دوشنبه 5آبان شروع تمرین بازی فوتبال در گروه های کوچک و آموزش تکنیک صحیح گرفتن توپ از حریف در حین بازی فوتبال تمرین تکنیک صحیح شوت زدن وپاس دادن و آشنایی با مهارت دروازه‌بان در دروازه فوتبال

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: مرادی، معصومه
فعالیت: امروز فعالیت های زیر در کلاس انجام شد: 1-مرور دروس گذشته 2-تدریس صفحه 11 کتاب 3-تکرار و تمرین توسط دخترهای عزیزم 4-بازی به منظور تثبیت مباحث تدریس شده

ریاضی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: با سلام و احترام صفحه 33 تکمیل و صفحه 34 کتاب ریاضی انجام شد .( تبدیل واحد متر به سانتی متر و اعداد چهار رقمی)

فارسی سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: صفحات 40 تا 44 از کتاب فارسی خوانداری تدریس شد . پرسش کلاسی انجام شد .
تکلیف: دختر قشنگم فردا املای ارزشیابی گفته خواهد شد ، به هر روشی که دوست داری تمرین کن . عزیز دلم جعبه کلمات درس 4 را مجددا مرور کن.

نگارش سوم

مدرس: بهجتی، سارا
فعالیت: صفحه 26 و سؤالات 2 و 3 از صفحه 27 کتاب نگارش انجام شد.
تکلیف: دختر نازم سؤال یک از صفحه 27 و صفحه 28 کتاب نگارشت را تکمیل کن.

مهارت زندگی

مدرس: اسماعیلی، نرگس
فعالیت: موضوع: شناخت فکرهای خود دانش آموزان در این جلسه اهمیت فکر و تاثیر آن بر احساسات را آموختند. فعالیت: دانش آموزان از طریق کاردستی ابر خوشحالی و ابر ناراحتی تلاش کردند در موقعیت های مختلف با تغییر فکرشان احساس بهتری را تجربه کنند.
تکلیف: دانش آموزان عزیزم لطفا فعالیت صفحه ی 15 کتاب را انجام بدهید.

زیبانویسی

مدرس: بایی لاشکی، زینب
فعالیت: صفحات 14و15 حرف و تدریس شد
تکلیف: صفحات 14و15 تمرین وتکمیل شود

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: مرادی، معصومه
فعالیت: امروز فعالیت های زیر در کلاس انجام شد: 1-مرور دروس گذشته 2-انجام تمرینات صفحه 11 با موضوع رنگ پوست ،چشم و رنگ مو
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: