فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه آریاشهر تهران
کلاس: لیلیوم 2

ریاضی پنجم

مدرس: بهادری، بهناز
فعالیت: درود. تمرین صفحات 77 و 78 حل شد.
تکلیف: دختران عزیزم ارمغان 15 و 16 را با دقت کامل کنید. در صورت حضوری شدن ، کتاب های زیر را همراه داشته باشید. ارمغان ها اجتماعی کار و وزارتی علوم، وزارتی ریاضی ، وزارتی

فارسی پنجم

مدرس: بهادری، بهناز
فعالیت: درود ، درست و نادرست ، درک مطلب , دانش زبانی و صندلی صمیمیت درس 11 کامل شد.

هدیه‌های آسمان پنجم

مدرس: بهادری، بهناز
تکلیف: دختران قشنگم، یکشنبه درس 1 تا آخر 8 ارزیابی خواهد شد. درس 9 و 10 رو لازم نیست بخوانید .

مهارت زندگی

مدرس: اسماعیلی، نرگس
فعالیت: موضوع: حل مساله(پیامد بلند مدت و کوتاه مدت) در این جلسه ابتدا تکالیف جلسه ی قبل بررسی شد و درس قبل یعنی، شناسایی دید یک بعدی مرور شد و به سوالات دانش آموزان پاسخ داده شد. در ادامه ی کلاس، موضوع جدید، یعنی توجه به پیامد های مثبت و منفی و پیامدهای کوتاه مدت و بلند مدت راه حل های ما در برخورد با مسائل و مشکلات به دانش آموزان توضیح داده شد. اهمیت انتخاب راه حل هایی که دارای پیامد بلند مدت مثبت هستند به دانش آموزان توضیح داده شد.
تکلیف: دانش آموزان عزیزم لطفا فعالیت صفحه ی 33 کتاب مهارت های زندگی را با دقت تکمیل کنید. ممنونم.

بازی استراتژیک

مدرس: یوسفی، آوا
فعالیت: بازی اعداد : دانش آموزان گروه بندی شده و از هر گروه جمع ، تفریق ، ضرب و یا تقسیم دو عدد پرسیده میشود و هر دانش آموز باید در 3 ثانیه جواب درست را از بین عددهای نوشته شده روی تخته پیدا کند . در آخر هر گروه بالاترین امتیاز را بگیرد با موزیک انتخاب شده موزیکوگرام یا حرکت ریتمیک با آندموزیک را طراحی میکند.

مهارت اجتماعی

مدرس: مصطفوی النوری، سیده سروناز
فعالیت: مفهوم شبکه سازی و شبکه سازی شخصی توضیح داده شد . عوامل موثری در شبکه سازی شخصی بیان شد .
تکلیف: مطالب مرتبط با این جلسه در دفتر اتیکت چک می شود.

ریاضی پنجم

مدرس: بهادری، بهناز
فعالیت: درود بر همه ، کار در کلاس صفحه ی 76 پاسخ داده شد. رسم زاویه ، اندازه گیری زاویه (مربوط به پایه چهارم ) و رسم نیمساز همراه با فیلم آموزش داده شد. فعالیت و کار در کلاس صفحه ی 77 کامل شد.
تکلیف: بچه ها جونم تمرین صفحه 77 و 78 را با دقت کامل کنید.

علوم پنجم

مدرس: بهادری، بهناز
فعالیت: درود، حس بویایی مربوط به درس 7 تا ابتدای لامسه تدریس شد.

فارسی پنجم

مدرس: بهادری، بهناز
تکلیف: کتاب کار : صفحات 88 ، 89 ، 90 و 91 بعد از خواندن درسنامه کامل شود.(مدت زمان لازم حدودا یک ساعت )

رایانه

مدرس: طاهری، سیده مونا
فعالیت: آموزش ادیت تصاویر ایجاد کرده با کوپایلت انجام شود .

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: اسدبیگی، سعیده
فعالیت: امروز حقایق راجع به زمین و ماه و خورشید دوره شد و اسامی سیاره های منظومه شمسی تدریس شد.
تکلیف: برای جلسه بعد سوالات زیر در دفتر نوشته شود و پاسخ داده شود. 1. why does the sun shine? 2. compare the size of the moon and the Earth? 3. The Earth .........the light of the sun. 4. write the movement of the sun, moon and the Earth in an orbit.

ریاضی پنجم

مدرس: بهادری، بهناز
فعالیت: درود، مجموع زاویه های داخلی مثلث با دست ورز تدریس شد.

علوم پنجم

مدرس: بهادری، بهناز
فعالیت: درود ، درس هفتم تا آخر حس چشایی تدریس شد.

زیبانویسی

مدرس: بایی لاشکی، زینب
فعالیت: حرف ق در صفحات 34و35تدریس شد
تکلیف: صفحات 34و35 تمرین و تکمیل شود دانش آموزانی که کتاب نداشتند از کلمات زیر 3مرتبه بنویسند برق نقاش قادر قناعت قلم قهرمان قطره غرق شفا سقف

ریاضی پنجم

مدرس: بهادری، بهناز
فعالیت: درود بر شما، امروز سوال آخر صفحه 92 و سوالات صفحات 93 و 94 تا سر ریاضی پیشرفته حل شد. pdf پاسخها جهت بررسی و استفاده ی دانش آموزان غایب ارسال می گردد.
تکلیف: دست ورز تقارن انجام شود. یک مثلث به دلخواه در اندازه تقریبی کف دست رو مقوا یا کاغذ سفید کشیده و بریده شود.

علوم پنجم

مدرس: بهادری، بهناز
فعالیت: درود ،کتاب کار : تمرین صفحات 72 ,73 و 74 پاسخ داده شد.
تکلیف: درس هفتم پیش خوان شود.

مطالعات اجتماعی پنجم

مدرس: بهادری، بهناز
فعالیت: درود ، کشورهای همسایه (2) تدریس شد.
تکلیف: دختران گلم صفحات 62 و 66 کتاب کار را بعد از خواندن کتاب درسی و کار ، تکمیل کنید.

ورزش پنجم

مدرس: یوسفی، زهره
فعالیت: آموزش فاکتورهای آمادگی جسمانی (ترکیب بدنی - استقامت قلب و عروق - انعطاف - سرعت - توان- هماهنگی - تعادل - چابکی ) با ذکر مثال و عکس

ریاضی پنجم

مدرس: بهادری، بهناز
فعالیت: 9سوال مهم و نکته دار از مبحث تناسب ، درصد و اعداد مرکب حل شد.
تکلیف: دختران گلم سوالات زیر را در دفتر با خودکار و ذکر شماره بنویسید و با مداد پاسخ دهید. لطفا زیر هر سوال خط بکشید 1 محیط یک چهارضلعی 5 است. اگر سه ضلع آن به ترتیب سه دهم ، یک و یک سوم و دو و یک پنجم باشد ، ضلع چهارم آن کدام است؟ 2 مساحت مستطیلی چهار و یک ششم متر مربع است. اگر عرض آن یک و یک چهارم متر باشد ، محیط مستطیل را محاسبه کنید. 3 برای دوختن یک دست لباس سه و سه چهارم متر پارچه نیاز داریم . با 15 متر پارچه ، چند دست لباس می توان دوخت ؟ 4 - محیط مربعی با محیط مثلث متساوی الاضلاعی برابر است . اگر محیط مربع 36 سانتی متر باشد ، نسبت طول ضلع مثلث به مساحت مربع چیست؟ 5 - نسبت پول مینا به شیما 2 به 3 است. نسبت پول شیما به سیما 5 به 8 است .اگر مینا 240 تومان داشته باشد تفاوت پول سیما و شیما چند تومان است؟

علوم پنجم

مدرس: بهادری، بهناز
تکلیف: علوم درس 6 پرسیده می شود.

فارسی پنجم

مدرس: بهادری، بهناز
فعالیت: درود ، روزتان همراه با شادی و نشاط، امروز همراه با بچه ها فعل ها و ترکیب وصفی و اضافی و مفعول و نهاد درس 11 رو بررسی و پیدا کردیم .
تکلیف: 100 کلمه ی ارزش دار از درس های 8 ,9 و 10 بنویسید. (حتما بالای هر کلمه عدد گذاری کنید.)

هنر پنجم

مدرس: فقیه، فرناز
فعالیت: حالات و احساسات در چهره کاریکاتوری آموزش داده شد.

ریاضی به زبان انگلیسی

مدرس: اسدبیگی، سعیده
فعالیت: امروز دوره مباحث فصل های قبل در کلاس انجام شد و رفع اشکال مبحث مضرب و عامل ضرب انجام شد.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: