فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه خیابان چهارم تهران
کلاس: آتوسا صالحی

ریاضی چهارم

مدرس: بهنام جم، آزاده
فعالیت: با سلام واحترام به همه شما عزیزان به ویژه فرشته های نازنینم امروز زنگ ریاضی محیط و مساحت دوره شد و با استفاده از صفحه شطرنجی مساحت شکل های گوناگون طلقی را اندازه گیری کردند .واحد اندازه گیری مساحت سانتی متر مربع و متر مربع می باشد ،واحد اندازه گیری محیط سانتی متر و متر می باشد.
تکلیف: ریاضیدانان کوچکم کاربرگ ریاضی بارگذاری شده را با توجه به آنچه آموختید و با دقت حل کنید و حتما فردا به همراه داشته باشید.

فارسی چهارم

مدرس: بهنام جم، آزاده
فعالیت: زنگ فارسی امروز کلمات هم نویس و هم آوا مرور و تمرین شد ،دخترهای گلم با توپ بازی و نوشتن جمله و پیدا کردن ارکان جمله یادگیری شان تثبیت شد .

ورزش چهارم

مدرس: فتوت، مریم
فعالیت: سلام و عرض ادب خدمت اولیای عزیز و دختران قشنگم در کلاس زومبا امروز،موزیک های قبل تمرین شد، کلاس شادی داشتیم با دخترای گلم به امید سلامتی شما عزیزان

متن ادبی چهارم

مدرس: بهنام جم، آزاده
فعالیت: به نام نامی دوست ،با سلام واحترام خدمت شما بزرگواران و آرزوی شادی و سلامتی شما فایل گنجینه ی هفته بارگذاری شد لطفا داستان ارسالی با دقت مطالعه شده و به سوالات آن پاسخ دهید و روز یکشنبه همراه خود بیاورید.

ریاضی چهارم

مدرس: بهنام جم، آزاده
فعالیت: سلام به روی ماه همه دختران قشنگم و اولیای نازنین با آرزوی حال خوب برای همه شما بزرگواران،امروز در زنگ ریاضی یادآوری محیط مربع و مستطیل با داستان تکرار و تثبیت شد .در ادامه دست‌ورزی داشتیم در دو گروه دختران قشنگم تقسیم شدند و هر گروه با تقسیم وظایف یک بادبادک زیبا بسیار خلاقانه درست کردند.

علوم چهارم

مدرس: بهنام جم، آزاده
تکلیف: کاوشگران کوچکم فایل بی مهره ها را در اختیار شما قرار دادم در صورت نیاز برای حل کاربرگ علوم از ان استفاده کنید.

فارسی چهارم

مدرس: بهنام جم، آزاده

رایانه

مدرس: ملائی، الهه سادات
فعالیت: با سلام ؛ روزهای تابستانی تون بخیر و نیکی ... مبحث آموزشی امروز ما : اینفوگرافی در هوش مصنوعی و تلفیقی با درس فارسی و ریاضی: مفهموم اینفوگرافی در هوش مصنوعی برای دخترانم با موضوعاتی مثل درس آب کتاب فارسی سال گذشته با استفاده از ابزار هوش مصنوعی ؛ تدریس و نمونه هایی در کلاس انجام شد. ************ توضیحات تکمیلی : به زبان ساده تبدیل یک متن طولانی یا مفهوم سخت و تبدیل آن به یک تصویر جذاب را اینفوگرافی گویند ؛ هدف از این مبحث آن است دانش آموزان بتوانند متن های فارسی و یا ریاضی را با استفاده از ابزار هوش مصنوعی به تصاویر جذاب آموزشی تبدیل نمایند.
تکلیف: جهت مرور این مبحث و تقویت خلاقیت ؛ دختران گُل اینفوگرافی یکی از درس های کتاب فارسی سال گذشته و یا طراحی یک مساله از کتاب ریاضی سال گذشته را بسازند و در پورتال ارسال نمایند( ساخت یک تصویر با موضوعات مطرح شده و ارسال آن) لازم به ذکر می باشد ؛ تکالیف اختیاری می باشد ؛ چنانچه دانش آموزان این تکالیف را انجام دهند در جشنواره اختتامیه پایگاه تابستانی به نمایش قرار داده خواهد شد. دانش آموزان می توانند چنانچه تکلیف خود را در پرتال ارسال نداشتند در فِلش ریخته و روزهای یکشنبه و دوشنبه در سایت به بنده تحویل دهند ؛ بعد از دریافت فایل ؛ فِلش در همان روز به دختران برگردانده می شود.

علوم چهارم

مدرس: بهنام جم، آزاده
فعالیت: در ساعت درس علوم دسته بندی جانداران توضیح داده شد و مروری بر دانش سال پیش داشتیم که دخترهای گلم مهره داران را خوانده بودند و امسال به طور مفصل در کتاب علوم بی مهرگان را یاد می گیرند.

فارسی چهارم

مدرس: بهنام جم، آزاده
فعالیت: سلام واحترام به شما اولیای عزیزم امروز زنگ فارسی ،تدریس قافیه و ردیف داشتیم ،با پخش کلیپ شعر زیبای «علی ای همای رحمت....استاد شهریار» با صدای زیبای محمد اصفهانی درس را شروع کردیم ،قافیه و ردیف توضیح داده شد وهم سه تا تمرین کاربرگ حل شد هم چهار بیت جداگانه نوشته شد و دانش آموزان گلم قافیه و ردیف را در آنها مشخص کرده ،نمره مثبت براشون ثبت شد
تکلیف: تکلیف امروز حل دو عدد کاربرگ ارسالی درس فارسی را حل کنند وفردا حتما همراهشون باشه ،متشکرم

هنر چهارم

مدرس: میراشرفی، سحرسادات
فعالیت: سلام و خسته نباشید امروز دوشنبه 22 تیر ماه فعالیت : همراه دانش آموزان عزیزم الگو های شخصیت ها را برش زدیم و روی نمد با تکه نمدی چسباندیم با هدف : دست ورزی بیشتر و کمک به خلاقیت و کار گروهی
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: