فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه خیابان چهارم تهران
کلاس: جبار باغچه بان

ریاضی سوم

مدرس: لطیفی، سمیه
فعالیت: باسلام ودرودو عرض تبریک به مناسبت ولادت امیرالمومنین ، حضرت علی( ع) وروزپدرخدمت پشتوانه های دختران قشنگم، با آرزوس تندرستی و سلامتی برای شما گرامیان
تکلیف: گل قشنگم روز یک شنبه طرح سنجش استعداد درس ریاضی خواهیم داشت، لطفا کتاب کار و آموزش و پرورش را با دقت تمرین کرده تا به خوبی آزمون خودرا پاسخ دهید. ضرب 7 را با دقت خوانید و حفظ کنید و دوتا از آن هارا با صلاحدیدخود با روش ضرب مستطیلی طبق تمرین های کتاب انجام دهید. باتشکر

علوم سوم

مدرس: لطیفی، سمیه
فعالیت: سلام و درودخدمت خانواده ها و دختران گلم... طرح استعداد سنجش علوم انجام شد. مبحث نور و تازتاب وشرایط مشاهده ی یک جسم با کنفرانس دخترفعالم شروع شده وبا ابزار آموزشی خود( لیزر و آینه) به توضیحات مربوطه پرداخته شد. توضیحات مبحث نوروآینه ها ی تخت، مقعر و محدب به طورکامل و اختصاصی در کلاس سمعی- بصری علوم با استفاده از آینه های تخت، قاشق ( قسمت فرورفته و برآمده) ، تصویرها و اندازه های ایجادشده برروی دو طرف قاشق مشاهده شده و توسط دخترانم نتیجه گیری شد. کتاب علوم بطورکامل خوانده و مباحث مهم هایلایت و پاسخ های صحیح برمبنای آزمایش های انجام شده برروی آینه و... داده شد.
تکلیف: گل های زیبایم،کتاب کار خود را ( درس هفتم) به طور کامل مطالعه نموده و سوالات را برحسب آزمایش های انجام شده در کلاس با نظارت اولیای مهربان خود، انجام دهیدو درجلسه ی حضوری به آموزگارخودتحویل دهید.

فارسی سوم

مدرس: لطیفی، سمیه
فعالیت: درود
تکلیف: نازنینم، ارمغان 14 را با دقت انجام دهید. صفحه ی 78 مربوط به درس یارمهربان را با دقت بنویسید و حفظ کنید. متشکرم

نگارش سوم

مدرس: لطیفی، سمیه
فعالیت: درود
تکلیف: نازنینم صفحاتی از کتاب نگارش، درس نهم انجام شده از ص58_55 را گامل نمایید. لطفا درجلسه ی بعد همراه خودبیاورید. متشکرم

هنر سوم

مدرس: حسینی، مائده سادات
فعالیت: باسلام و احترام دخترانم امروز سنجش هنر داشتند.
تکلیف: دخترانم در منزل تمرین کشیدن خطوط صاف و دایره انجام دهند.(با مداد طراحی در یک صفحه از دفترشان سعی کنند خطوط صاف بکشند و در یک صفحه دیگر دایره بکشند و به هیچ عنوان از شابلون و خط کش استفاده نکنند.)

مهارت زندگی

مدرس: جوهری، پریسا
فعالیت: دانش آموزان با تفاوت فردی آشنا شدند.آموختند تفاوت بین آدما هیچ کدام بد نیست.این تفاوت بین آدم ها دنیارو قشنگ تر می کند.باید به تفاوت های فردی احترام بزاریم.

ریاضی سوم

مدرس: لطیفی، سمیه
فعالیت: سلام مهربانان امروزتون پر از لبخندزیبای خداوند از عزیزانی که با راهنمایی و کمک خود، دردرست کردن کاردستی ضرب زحمت کشیده بودند سپاسگزارم. ابزارآموزشی ضرب( فلش کارت و پوستر ضرب) توسط مدیریت محترم دبستان به کلاس ها اهدا وبه دیوار کلاس نصب شد. درفعالیت های امروز درس ریاضی به توضیح و تکرار مبحث ضرب مستطیلی پرداخته و توسط دختران گلم، صفحات 72-70 کتاب انجام شده ونازنین هایم فعالیت پویایی داشتند. و همچنان نیازمندتکراروتمرین ضرب های 2-9 به صورت ذهنی هستند. زنگ زیبا نویسی و رایانه نیز به کلاس ریاضی اختصاص یافت و رفع اشکال شد. لطفا درمنزل نیز تمرین شوند.
تکلیف: گلم ضرب های 9-6 را تکرارکن تا حفظ شوید.

علوم سوم

مدرس: لطیفی، سمیه
فعالیت: سلام و درود گل های زیبایم از درس 1 انتهای درس6 ( زندگی ماو آب) مطالعه شود، ان شاالله آزمون علوم برای فردا برگزارخواهدشد.

فارسی سوم

مدرس: لطیفی، سمیه
فعالیت: سلام مهربانان درس یارمهربان تدریس شده، کلمات مهم درس و بندها نیز مشخص شده و بخش درک مطلب وواژه سازی با مبحث ترکیب مند+ کلمه = کلمه ی جدیدبا معنای جدید تدریس و توسط گل های فعال کلاس مثال زده شد.

املا سوم

مدرس: لطیفی، سمیه
فعالیت: درود گل های خوبم، امروزاملای تقریری درس بوی نرگس را خیلی با دقت نوشتند.

مطالعات اجتماعی سوم

مدرس: لطیفی، سمیه
فعالیت: درود گل های قشنگم در زنگ آخر درس یازدهم ( منابع) را خیلی خوب کنفرانس داده و اطلاعات خودرا بادوستانشان درمیان گذاشتند. درس دهم نیز پرسش شد.

رایانه

مدرس: ملائی، الهه سادات
فعالیت: با سلام و روز بخیر ... برگزاری سنجش استعداد و هماهنگی با معاون آموزشی

بازی استراتژیک

مدرس: مهدی هداوند، مینا
فعالیت: توضیح بازی: هر کودک هماهنگ با ریتم یک حرکت خلاقانه طراحی می‌کرد. سپس سایر بچه‌ها همان حرکت را با موسیقی و ریتم اجرا می‌کردند و نقش طراح و اجراکننده به نوبت بین همه جابه‌جا می‌شد. اهداف بازی: تقویت درک ریتم و هماهنگی بدن با موسیقی پرورش خلاقیت و اعتمادبه‌نفس افزایش دقت و مهارت تقلید حرکتی تقویت تعامل اجتماعی و کار گروهی تمرین نوبت‌گیری و پذیرش نقش‌های مختلف

ریاضی سوم

مدرس: لطیفی، سمیه
فعالیت: با سلام ودرود وتشکرازهمراهی شما و نظارت کامل برروی تکالیف دخترانم. عزیزان به بازخوردهایی که در پرتال به تکالیف دخترانم می دهم توجه نموده و قسمت هایی که گاها اشتباه نوشته می شود را تصحیح نمایند، تا پاسخ های صحیح درذهن عزیزانم نقش ببندد. گل هایم امروز به تمرین و تکرار ضرب اعداد با کمک ابزارآموزشی فلش کارت پرداخته و خاصیت توزیع پذیری درضرب تدریس و دو تمرین درکتاب انجام شد. با توجه به کم بودن تعدادزنگ ها کلیپ آموزشی بارگزاری شد تا گل هایم چندین مرتبه ببینند تا این مبحث رفع اشکال شده و خوب یادبگیرند.
تکلیف: دختران گلم کلیپ را خیلی خوب وبا دقت دیده م سوالی را که در آخر کلیپ ازشما خواسته شده دردفترمشق انجام داده و درصورت مجازی شدن کلاس ها، بارگزاری نمایید.

علوم سوم

مدرس: لطیفی، سمیه
فعالیت: با سلام و ادب و سپاس از دختران فعال و کوشایم که درانجام دادن تکالیف و پژوهشهای خود، درتلاشند.
تکلیف: دخترم لطفا با دقت کتاب کارعلوم را در مطالعه ی ص 69 و 68 مطالعه نموده و هر آنچه را متوجه شدید، در دوبند در دفترمشق خود بنویسید.

فارسی سوم

مدرس: لطیفی، سمیه
تکلیف: دخترقشنگم پاسخ کاربرگ را در دفترمشق خودبنویسید و چنانچه فردا مدارس حضوری شد، دفتراملا، کتاب ریاضی اصلی و کتاب نگارش را همراه داشته باشید. متشکرم.

مطالعات اجتماعی سوم

مدرس: لطیفی، سمیه
تکلیف: گل زیبا، سوالات درس اجتماعی را با دقت مطالعه کرده و پاسخ هارا خوب یادبگیرید. متشکرم

هدیه‌های آسمان سوم

مدرس: لطیفی، سمیه
تکلیف: دخترم پرسش و پاسخ های درس را با دقت بخوانید و یادبگیرید. متشکرم

سواد مالی

مدرس: فدوی، شیما
فعالیت: امروز در کلاس، درس 13 (کارآفرینی) تدریس شد و درباره آشنایی با کارآفرینی و ویژگی‌های کارآفرینان گفتگو شد. در راستای این محتوا، ویدئو آموزشی پخش شد. فعالیت کلاسی درس با مشارکت دانش‌آموزان انجام شد. معرفی کتاب داستان این هفته: کارآفرین کوچک
تکلیف: دختر عزیزم برای جلسه بعد، فعالیت منزل درس سیزدهم (صفحه 102 کتاب) را با دقت و کامل انجام دهید.

دست ورزی

مدرس: لطیفی، سمیه
تکلیف: گلهای زیبای من لطفا، درجلسه ی حضوری کاردستی ها و خلاقیت های زیبایتان را به کلاس بیاورید. مشتاقانه منظرکلاس حضوری هستم تا روی ماهتون رو ببینم.

هوش و ریاضی

مدرس: لطیفی، سمیه
تکلیف: گلم، ضرب عددهای 9و8 را با دقت بخوانید و حفظ کنید. برای ضرب 3*8 تا شکل بکشید. برای ضرب 7*8تا محوربکشید. ضرب 4*8 را با روش مستطیلی انجام دهید.( کلیپ آموزشی آن را ارسال کردم.)

ریاضی سوم

مدرس: لطیفی، سمیه
فعالیت: درود کتاب ریاضی با مبحث ضرب و خاصیت جابجایی در به دست آوردن پاسخی یکسان ومحور و شکل و مسئله در صفحه ها ی 69و 68 با شرکت فعال دخترانم درپاسخگویی انجام شد.
تکلیف: عزیزدلم ضرب 6 را برروی محور در دفترمشقت انجام بده، حواست به تعداد کمان (دسته) و مقداری که به سمت جلو می رود باشه.

علوم سوم

مدرس: لطیفی، سمیه
فعالیت: با سلام و عرض خداقوت به اولیای گرامی و همراهان همیشگی/ درس هفتم ( نور و مشاهده ی اجسام) درکتاب کارمطالعه و توضیحات لازم داده شد. مباحث در رابطه با شرایط لازم برای دیدن یک جسم، نوروبازتابش نور، منابع طبیعی و مصنوعی نور عبورنورازاجسام شفاف، مات و کدر و... با مشارکت فعال دخترانم، برگزارشد.
تکلیف: دخترخوشگلم، با اشیای شفاف و کدر و نیمه شفاف سایه تشکیل بده و خوب مشاهده کن، حالا توضیحاتت رو درپرتال برایم با عکس هایی که گرفتی تا ساعت 20 بارگزاری کن. موفق باشی.

فارسی سوم

مدرس: لطیفی، سمیه
فعالیت: با درود دروس بوی نرگس، حوض فیروزه ای و ضرب المثل دو قورت و نیمش باقیه توسط دختران گلم با لحنی بسیارزیبا ( پرسشی، خوش حال، ناراحتی و...) روخوانی شد. کلمات هم معنی، مخالف و معنی و مفهوم ضرب المثل تکرارومرورشد.
تکلیف: کلماتی که نشانه های ص، ط، ظ، ع، غ و ذ را در دروس بوی نرگس، حوض فیروزه ای و ضرب المثل دارند، پیدا کن وبا خطی زیبا بنویس. کتاب کا ص75 انجام شود. لطفا دفترهای املا برای فردا آماده باشد.

مطالعات اجتماعی سوم

مدرس: لطیفی، سمیه
فعالیت: با سلام
تکلیف: دخترم درس 11 را مطالعه نمایید. تا پیش ذهنی از درس داشته باشید، چنانچه دختران گلم برای تدریس درس به روش معکوس(کنفرانس)، آمادگی داشتند لطفا درپرتال اعلام نمایند. پیشنهاد: دو یا سه نفرباهم می توانند صفحات درس یازدهم را تقسیم بندی کرده و هرعزیزی مثلاا دو صفحه را کنفرانس دهد. درنهایت توضیحات تکمیلی داده خواهد شد. متشکرم

رایانه

مدرس: ملائی، الهه سادات
فعالیت: با سلام و روز بخیر ... در کلاس مجازی امروز مبحث پیشین با عنوان کادر متن به صورت تعاملی با دانش آموزان عزیز انجام شد و سپس درس جدید با عنوان جلوه های گرافیکی متن تدریس شد ؛ انشاالله طبق روال همیشه در کلاس حضوری مباحث مجازی مرور می شود
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: