فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه خیابان چهارم تهران
کلاس: محمود کیانوش

ریاضی اول

مدرس: سجادی، معصومه
فعالیت: **** به نام خدای ناظم **** - صفحه 43، 44 و 45 ریاضی زنبوری تدریس شد. - مفاهیم کم شدن و اضافه شدن در کلاس تمرین شد. - چوب خط کشیدن برای تثبیت بیشتر در کلاس تمرین شد. - جدول شگفت انگیز تمرین و تکرار شد و قوانین آن مجدد توضیح داده شد تا تثبیت شود. - با اشکال مختلف عدد 1 نمایش داده شد و نحوه ی نوشتن آن با شعر تمرین و تکرار شد.
تکلیف: ریاضیدان کوچک صفحههای 50 و 51 کتاب کار ریاضی را به دقت و حوصله انجام بده

فارسی اول

مدرس: سجادی، معصومه
فعالیت: **** به نام خدای دانا **** - صفحه 45 کتاب نگارش درس داده شد ، قسمت های سرمشق آن نوشته شد و سوالات آن تفهیم ، حل و انجام شد. - جدول ترکیب در کتاب نگارش تمرین شد و برای هر ترکیب دخترای گلم مثال گفتند و در کتاب خود نوشتند. - کتاب روان خوانی نشانه " س" و نشانه " او" تمرین و تکرار شد.
تکلیف: - دخترای قشنگم صفحه های 65 و 66 کتاب کار علوی با دقت و حوصله انجام بده. - سرمشق هایی که در دفتر صورتی نوشته ام را با دقت بخوان و بنویس. - جدول ترکیب را تا نشانه تدریس شده در دفتر مشق تمرین و تکرار انجام بده گلم. - کتاب روان خوانی نشانه " او " را در منزل تمرین کن.

سواد مالی

مدرس: ناطق، زهرا
فعالیت: درس 6 ( بانک ) تدریس شد. کارتون باب اسفنجی در بانک نمایش داده شد . فعالیت منزل درس با مشارکت دانش آموزان انجام شد. کتاب سواد مالی دانش آموزان بررسی شد و به کتابهای که کامل بودند کارت امتیاز داده شد. کتاب داستان این هفته: بازدید از بانک
تکلیف: دختر خوبم لطفا فعالیت کلاسی درس 6 صفحه ی 51 را کامل و با دقت انجام دهید .

مهارت زندگی

مدرس: علی آقایی، سپیده
فعالیت: تدریس تغذیه سالم ، آداب غذا خوردن
تکلیف: از خوراکی های سالم و مقوی برای زنگ تفریح استفاده شود از مزایا و اهمیت آنها برای سلامتی کودکان برایشان گفته شود.

مهارت اجتماعی

مدرس: تسبیحی، عاطفه
فعالیت: مفهوم «کاتلری» معرفی گردید و انواع قاشق، چنگال، لیوان، بشقاب و... به همراه کاربرد آنها آموزش داده شد، نحوه چینش صحیح میز و علت ضرورت رعایت نکات چینش ها بررسی گردید و یک نمونه تزیین دستمال سفره آموزش داده شد. نحوه درست دست گرفتن قاشق و چنگال تمرین گردید.

فارسی اول

مدرس: سجادی، معصومه
فعالیت: **** به نام خدای دانا **** - نشانه « او » تدریس شد. - صفحه 37 کتاب فارسی درس داده شد. صفحه 43 نگارش درس داده شد ، سرمشق‌ها خوانده و نوشته شد و سوالات آن تدریس ، حل و انجام شد. - روخوانی درس « توت » انجام شد ، کلمات روخوانی و درس داده شد و دانش آموزان نشانه‌ی تازه تدریس شده را با مداد قرمز ، با هدف تشخیص نشانه در لغات و کلمات ، خط کشیدند. - مفهوم صدا کشی و نخود نخود کردن کلمات جدید به صورت مفصل دوره و تمرین و تکرار شد. - ترکیب نشانه‌ها با یکدیگر تمرین و تکرار شد. - دخترانم برای ترکیب‌ها مثال زدند و در کلمات ترکیبات را پیدا کردند. - کتاب نگارش صفحه های 43 و 44 انجام شد.
تکلیف: تکلیف : - عزیزم حتما هرشب جدول دوستی و مثال برای ترکیب‌ها را تمرین و تکرار کن و در دفتر صورتی خود بنویس تا خانم آموزگار آن‌ها را تصحیح کنند. ( نشانه‌های سر گروه و بالای جدولی شامل: « آ ا ، اَ َ ، او و » و نشانه‌های پایین جدولی (صامت‌ها) شامل: « ب ، د ، م ، س » می‌باشد. ) ( مانند نمونه هایی که در کلاس انجام شد و دخترای گلم وارد دفتر صورتی خود کردند. ) - دختر زرنگم صفحه 63 و 64 فارسی علوی را با حوصله و مستقل انجام بده و بنویس . - صفحه ی 9 کتاب روان خوانی تمرین و تکرار شود. - در دفتر صورتی دخترای گلم سرمشق نوشته ام، لطفا با دقت و حوصله و صداکشی کردن انجام بدهند.

ورزش اول

مدرس: حیدری، محدثه
فعالیت: آموزش مهارت سرخوردن و به پهلو دویدن با بازی های دایره ای انجام بازی راننده با هدف بهبود سرعت عکس العمل
تکلیف: کتاب ورزش و بازی تا صفحه 28 توضیح داده شد و لطفا حل شود. لطفا کتاب روز یکشنبه همراه دانش آموزان عزیز باشد.

بازی استراتژیک

مدرس: رضائی، نگار
فعالیت: باسلام. فعالیت انجام شده ریتموگیم: بازی هدفمند با حلقه چابکی و بادی پرکاشن هدف: مهارت درک ریتم، هماهنگی چشم و دست و چشم و پا، مشارکت در کار گروهی

فارسی اول

مدرس: سجادی، معصومه
فعالیت: *** به نام خدای ناظم *** روز دانش آموز بر دختران گلم مباررررک - امروز جشن روز دانش آموز بود و دختران گلم اوقات خوشی را سپری کردند
تکلیف: دختر قشنگم - صفحه ی 8 جزوه روان خوانی تمرین شود و بعد در دفتر صورتی رونویسی شود. - جدول ترکیب( دوستی) تا نشانه ی تدریس شده تمرین شود.

رایانه

مدرس: ملائی، الهه سادات
فعالیت: با سلام ؛ پاییزتون بخیر و نیکی ... مروری بر مبحث هفته گذشته ( خط راست و خط خمیده و تنظیمات آن و ابزار سطل رنگ ) در برنامه نقاشی انجام شد و سپس دختران گلم با آموخته های هفته پیشین پروژه شماره 1 (بادبادک) را با گروه های خود انجام دادند.

شطرنج

مدرس: علیزاده عطار، فتانه
فعالیت: اموزش مهره اسب داده شد. بازی با تمام مهره ها انجام شد.

ریاضی اول

مدرس: سجادی، معصومه
فعالیت: **** به نام خدای ناظم **** - صفحه ی 42 کتاب زنبوری تدریس شد. - مفهوم تقارن برای دختران گلم توضیح داده شده است. - با استفاده از خط کش اشکال هندسی در کلاس تمرین شد. - ادامه ی عدد نویسی تا عدد 9 در کلاس آموزش داده شد.
تکلیف: ریاضیدان کوچک - کتاب کار علوی را تا صفحه ی 47 با دقت و حوصله انجام بده. - در دفتر مشق برای دخترانم از عدد 1 تا 9 سرمشق گذاشتم. در هر خط باید اعداد را به ترتیب از 1 تا 9 بنویسند. . - عزیز دلم ؛ ارمغان هفته شماره 5 را بادقت و حوصله انجام بده با قید نام زیبای خودت و نام آموزگارت حتما شنبه تحویل خانم معلم بده .

فارسی اول

مدرس: سجادی، معصومه
فعالیت: **** . به نام خدای دانا . **** - جدول دوستی دوباره توضیح داده شد و دخترانم جدول دوستی را حل کردند. صفحه‌ی 42 نگارش درس داده شد ، سرمشق های نوشته شد و سوالات آن تدریس ، حل و انجام شد. - "" جمله سازی "" تمرین و تکرار شد. - پر کردن جای خالی با کلمه مناسب و تکمیل کردن جمله با معنی آموزش داده شد و نمونه سوال مرتبط کار و فعالیت شد.
تکلیف: دختر قشنگم - کتاب کار علوی تا صفحه ی 62 با دقت و حوصله انجام شود. - کتاب روان خوانی تا نشانه ی " س" تمرین و تکرار شود. - جدول ترکیب( دوستی ) تا نشانه ی تدریس شده تمرین و تکرار شود.

نگارش اول

مدرس: سجادی، معصومه
فعالیت: توضیحات ضمیمه : ««« به اطلاع والدین محترم رسانده می شود در روزهای یک شنبه و سه شنبه هفته پیش رو نشانه الفبایی « او » « ت » تدریس می شود . با مراجعه به جدول صفحه اول کتاب فارسی اول دبستان می توانید ترتیب تدریس الفبا را در جریان باشید . لطفا در روزهای مذکور دختران گلم به موقع اول وقت و با آمادگی کامل حضور داشته باشند .»»» /// سپاس از همراهی شما عزیزان///

ریاضی اول

مدرس: سجادی، معصومه
فعالیت: **** به نام خدای ناظم **** - صفحه 40 و 41 ریاضی زنبوری تدریس شد. - روش کم کردن با چینه درس داده شد . - محاسبه میزان باقی مانده با چوب خط ، تمرین و تکرار شد. - تصویر خوانی مرتبط جهت تقبیت مفهوم کم شدن و مشاهده عینی کم شدن مسافران از اتوبوس و تعداد باقی مانده مسافران فعالیت و تفهیم شد. - عدد نویسی 7 و 8 آموزش و کار شد. - توالی و ترتیب نویسی عدد 1 تا 8 آموزش و کار شد.
تکلیف: ریاضیدان کوچک ؛ صفحه 46 کتاب کار ریاضی علوی را با حوصله و‌دقت حل کن و انجام بده.

فارسی اول

مدرس: سجادی، معصومه
فعالیت: **** به نام خدای دانا **** - نشانه « س » تدریس شد. - صفحه 35 و 36 کتاب فارسی درس داده شد. صفحات 40 ، 41 نگارش درس داده شد ، سرمشق های نوشته شد و سوالات آن تدریس ، حل و انجام شد. - ایجاد انگیزشی یادگیری گیفت « ستاره با نشانه س » و سیب به مناسبت آموزش نشانه جدید ، به دختران درس خوان ، اهدا شد. - فعالیت تلفیقی فارسی و علوم در کلاس انجام شد و " سوپ" برای تثبیت نشانه " س" و تثبیت خوراکی سالم به دختران گلم اهدا شد.
تکلیف: دختر قشنگم صفحه های 61 و 62 کتاب کار فارسی را با دقت و حوصله انجام بده
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: