فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه خیابان چهارم تهران
کلاس: پروین دولت آبادی

ریاضی دوم

مدرس: عزیز آبادی، پرسا
فعالیت: با سلام خدمت اولیای عزیز و گرامی/چند نمونه از مسائل حدس و آزمایش با داستان در کلاس تدریس شد و دختران خوبم به چندین تمرین از این بخش در کتاب کار ریاضی پاسخ دادند./مبحث ساعت تمرین و رفع اشکال شد.
تکلیف: دختران توانمندم به تمرین های دفتر خود با دقت پاسخ دهید.

فارسی دوم

مدرس: عزیز آبادی، پرسا
فعالیت: دختران خوبم که کتاب داستان شاهنامه را همراه داشتند به دوستان خود نشان دادند و درباره ی آن صحبت کردند و قسمت بیاموز و بگو این درس تدریس شد.
تکلیف: عزیزانم 5 خط املا از درس فردوسی به بزرگترهای خود بگویید/تمرین های صفحه 92 کتاب کار فارسی را کامل کنید.برای فردا کتاب فارسی،کتاب کار فارسی و کتاب ریاضی را همراه داشته باشید.

نگارش دوم

مدرس: عزیز آبادی، پرسا
فعالیت: دختران تلاشگرم به تمرین های صفحات 71 و 72 کتاب نگارش پاسخ دادند و نکات مربوط به قواعد دستوری درس فردوسی را تمرین کردند.

مهارت زندگی

مدرس: جوهری، پریسا
فعالیت: امروز با دخترهای گلم در مورد واقع گرایی صحبت کردیم.آموختند همان طور که تفکرخلاق بسیار خوب هست اما در حل مساله باید واقع بین باشیم و با خیالات زندگی نکنیم. صفحات 72 و 73 کتاب مهارت زندگی در کلاس انجام شد.

زیبانویسی

مدرس: حسینی، مائده سادات
فعالیت: باسلام و احترام نکات تحریری شعر صفحه 40در کلاس تدریس شد و تکالیف صفحه40و41در کلاس انجام شد.
تکلیف: تکلیف منزل ندارند.

ریاضی دوم

مدرس: عزیز آبادی، پرسا
فعالیت: با سلام خدمت اولیای عزیز و گرامی/دختران پرتلاشم چند نمونه تمرین جمع و تفریق به کمک حدس زدن را تمرین کردند.
تکلیف: دختران عزیزم به تمرین های صفحه 127 کتاب کار ریاضی (به جز تمرین 7) با دقت پاسخ دهید.

علوم دوم

مدرس: عزیز آبادی، پرسا
فعالیت: ویدیوی آموزشی فصل دهم(آشیانه) در کلاس دیده شد و دختران خوبم درباره ی اهمیت لانه برای جانوران صحبت کردند.

فارسی دوم

مدرس: عزیز آبادی، پرسا
فعالیت: روانخوانی درس فردوسی پرسیده شد و قسمت واژه سازی،پیدا کن و بگو این درس گفته شد.
تکلیف: دختران خوبم 8 کلمه از درس فردوسی انتخاب کنید و با آنها جمله بسازید/دختران عزیزم برای فردا کتاب ریاضی،کتاب کار ریاضی،کتاب فارسی،کتاب کار فارسی را همراه داشته باشید و عزیزانی که کتاب نگارش و کتاب کار علوم را تحویل نداده اند این دو کتاب را هم همراه داشته باشند.

سواد مالی

مدرس: فدوی، شیما
فعالیت: به دلیل برگزاری اردو، کلاس امروز تشکیل نشد.

شطرنج

مدرس: نبی یان جوردی، محبوبه سادات
فعالیت: چک کردن دفتر تمرین تا ص 35و رفع اشکال و حل کاربرگ
تکلیف: لطفا در منزل بازی شطرنج انجام شود ممنون دخترهای گلم یکشنبه شطرنج دارید لطفا کتاب همراهتون باشه مممنون

ریاضی دوم

مدرس: عزیز آبادی، پرسا
فعالیت: با سلام خدمت اولیای عزیز و گرامی/دختران خوبم با حدس و آزمایش کردن حدس های خود،جواب جمع و تفریق ها را کامل کردند و به تمرین شماره 2 در صفحه 120 کتاب کار ریاضی و به تمرین شماره 3 در صفحه 121 کتاب کار ریاضی پاسخ دادند و تمرین های صفحه 125 کتاب کار ریاضی را کامل کردند و نکات مربوط به اندازه گیری با خط کش را دوره کردند.
تکلیف: دختران توانمندم به تمرین های صفحه 126 کتاب کار ریاضی با دقت پاسخ دهید.

علوم دوم

مدرس: عزیز آبادی، پرسا
فعالیت: پرسش و پاسخ فصل نهم انجام شد و دختران خوبم دانه ی کاشته شده و دانه ی جوانه زده ی دوستان خود را بررسی کردند.

فارسی دوم

مدرس: عزیز آبادی، پرسا
فعالیت: روانخوانی درس فردوسی انجام شد و دختران خوبم به سوالات تمرین های بخش درست و نادرست و گوش کن و بگو این درس پاسخ دادند و زیر کلمات مهم درس را نیز خط کشیدند.
تکلیف: عزیزانم درس فردوسی را روانخوانی کنید و از کلمات مهم این درس 2بار با خطی خوش بنویسید/عزیزانم خوب است برای آشنایی بیشتر با شاعران بزرگ کشور مانند فردوسی ، سعدی و حافظ ، درباره ی آن ها تحقیق کنید تا درباره ی آن ها در کلاس گفت و گو کنیم./دختران خوبم برای فردا کتاب فارسی،کتاب ریاضی و دفتر مشق را همراه خود داشته باشید.

قرآن دوم

مدرس: عزیز آبادی، پرسا
فعالیت: آیات و عبارت های قرآنی تمرین شد و دختران تلاشگرم سوره ی توحید را تمرین کردند.
تکلیف: دختران پرتلاشم سوره ی توحید را تمرین کنید تا آن را به درستی و روان بخوانید.

رایانه

مدرس: ملائی، الهه سادات
فعالیت: با سلام و روز بخیر ... شروع برنامه اسکرچ جونیور (پروژه محور) : این برنامه برای ساخت بازی ؛ داستان و انیمیشن می باشد ؛ با توجه به اینکه در سال گذشته آشنایی و مقدمات انجام شده است ؛ لذا امسال به صورت پروژه محور ؛ پروژه های درسی کتاب علوم و ریاضی با موضوعات مختلف در کار دختران گل قرار می‌گیرد. امروز مروری بر این برنامه و منوها و دکمه های آن انجام شد و دختران با گروهای خود با این فضا آشنا شدند و سپس پروژه چرخه آب را با خلاقیت خود انجام دادند.

ریاضی دوم

مدرس: عزیز آبادی، پرسا
فعالیت: با سلام خدمت اولیای عزیز و گرامی/ولادت امام زمان را به شما عزیزان تبریک می گویم و برای شما نازنینان، بهترین ها را آرزو می کنم/دختران خوبم مبحث سانتی متر را دوره کردند و با خط کش در کلاس تمرین انجام دادند.دختران خوبم جواب جمع ها را با حدس زدن کامل کردند و از این بخش چندین تمرین انجام شد.
تکلیف: دختران عزیزم به تمرین های ارمغان شماره 18 با دقت و حوصله پاسخ دهید.عزیزانم برای روز شنبه کتاب فارسی،کتاب نگارش،کتاب ریاضی،کتاب کار ریاضی را همراه داشته باشید/دختران خوبم در کنار عزیزانتان آهرهفته ی خوبی داشته باشید.

فارسی دوم

مدرس: عزیز آبادی، پرسا
فعالیت: دختران خوبم قسمت بیاموز و بگو و پیدا کن و بگو درس آزاد را در کتاب فارسی کامل کردند/روانخوانی و هم معنی و مخالف های درس آزاد پرسیده شد.
تکلیف: دختران خوبم نگارش درس آزاد(صفحه 70 کتاب نگارش) را با توجه به متن درس آزاد کامل کنید.

املا دوم

مدرس: عزیز آبادی، پرسا
فعالیت: با تلفیق درس ریاضی و فارسی املا گفته شد

هدیه‌های آسمان دوم

مدرس: عزیز آبادی، پرسا
فعالیت: با توجه به جشن نیمه ی شعبان و ایام ولادت امان زمان درس 19 هدیه های آسمان تدریس شد و دختران خوبم در کلاس برای این جشن آماده شدند و با همیاری و هم فکری ، کلاس را تزیین کردند و لحظات شادی را کنار هم ساختند.

مهارت زندگی

مدرس: جوهری، پریسا
فعالیت: دانش آموزان عزیزم با فواید کار گروهی آشنا شدند.فعالیت های مربوط به کتاب مهارت زندگی در کلاس انجام شد.

ریاضی دوم

مدرس: عزیز آبادی، پرسا
فعالیت: با سلام خدمت اولیای عزیز و گرامی/ مبحث سامتی متر با قصه گویی تدریس شد و دختران خوبم کارکردن با خط کش را آموختند و به تمرین های صفحات 82و83 کتاب ریاضی پاسخ دادند.
تکلیف: دختران عزیزم به تمرین های دفتر خود با حوصله و دقت پاسخ دهید.دختران خوبم برای فردا کتاب ریاضی،کتاب کار ریاضی،کتاب فارسی،کتاب کار علوم و دفتر املا را همراه خود داشته باشید.

فارسی دوم

مدرس: عزیز آبادی، پرسا
فعالیت: دختران پرتلاشم متن درس آزاد را در کتاب فارسی نوشتند و بخش درست و نادرست،گوش کن و بگو و واژه سازی این درس را در کتاب فارسی کامل کردند.هم معنی و مخالف های درس آزاد (صفحه 87 کتاب کار فارسی ) گفته شد.
تکلیف: دختر پرتلاشم هم معنی و مخالف های درس آزاد (صفحه 87 کتاب کار فارسی ) را بادقت مطالعه کن و به ذهنت بسپار/متن درس آزاد را روانخوانی کن / 8خط املا دوره ای از دروس تدریس شده بنویس و لغات را تمرین کن.

مهارت زندگی

مدرس: جوهری، پریسا
فعالیت: با صلاح دید معاون آموزشی کلاس به آموزگار پایه تحویل داده شد.

زیبانویسی

مدرس: حسینی، مائده سادات
فعالیت: باسلام و احترام امروز دخترانم خوشنویسی پاتخته ای داشتند.
تکلیف: تکلیف منزل ندارند.

بازی استراتژیک

مدرس: مهدی هداوند، مینا
فعالیت: در این بازی، دانش‌آموزان همزمان با اجرای یک بخش ریتمیک از آهنگ، ریتم رو اجرا می‌کردند و بعد با پرتاب توپ توسط معلم به سمت یکی از بچه‌ها، او باید یک دور کامل دور فضا می‌چرخید و به جای خود بازمی‌گشت، در حالی که گروه تلاش می‌کرد توپ را قبل از بازگشت او به نقطه‌ی شروع برساند تا برنده و بازنده مشخص شود
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: