فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه میدان امامت تهران
کلاس: مریخ آلبالویی 3

ریاضی اول

مدرس: مرگن، زینب
فعالیت: تم 5صفحه30 و 31 و 32تدریس شد و تمرینات مربوط به آن در کتاب حل شد.

فارسی اول

مدرس: مرگن، زینب
فعالیت: سلام و ادب خدمت همراهان عزیز. امروز شکوفه‌های گیلاس من. ببین و بگو،داستان گردش اب با نمایشی کوتاه برای گلهای قشنگم تدریس شد. امروز گلهای قشنگم یه کاردستی زیبا برای بابا درست کردند. کتاب کار صفحات مربوط به نشانه ب کامل شد.
تکلیف: گل نازم لطفا کاربرگ ارمغان 5را حل کن و شنبه همراه خود به مدرسه بیاور. دفتر شطرنجی صفحه 4 و 5 را انجام بده و روز شنبه به مدرسه بیاور. عروسک قشنگم از روی صفحه 29 کتاب نگارش یکبار روانخوانی کن و از خودت فیلم بگیر و برایم ارسال کن. نشانه آ(اول)ا(غیر اول) ب(غیر اخر،و آخر )را با خمیر بازی درست کن و برایم عکس آن را ارسال کن. پیشاپیش خسته نباشی گلم.

قرآن اول

مدرس: مرگن، زینب

بازی استراتژیک

مدرس: سجودی، معصومه
فعالیت: با سلام امروز برای اجرای صبحگاه آبان ماه تمرین داشتیم و بازی آزاد انجام دادیم .

علوم اول

مدرس: مرگن، زینب
فعالیت: تمرین و تکرار حواس پنجگانه انجام گردید.

فارسی اول

مدرس: مرگن، زینب
فعالیت: سلام و ادب خدمت همراهان عزیز. امروز عروسک‌های نازم در کلاس تمرین و تکرار نشانه آ راانجام دادند. تکمیل صفحات کتاب کار مربوط به نشانه آ انجام گردید.
تکلیف: لطفا گلهای قشنگم صفحه 3 دفتر شطرنجی راکامل کنند.دختران قشنگم زیبا نویسی نشانه ی آ را با نمک یا آردیا خمیر بازی تمرین کنید. اولیای گرامی با توجه به شروع نشانه ها لطفا روان خوانی فارسی علوی و آموزش و پرورش در منزل تکرار و تمرین شود.

سواد مالی

مدرس: صادق خان، سمانه
فعالیت: با سلام و عرض ادب تکالیف دختران قشنگم بررسی شد.درس جدید با محوریت نیاز مشترک تدریس شد.درباره نیازهای مشترک بچه ها با افراد خانواده و دانش آموزان بحث شد.کارتون ری را با هدف همکاری پخش شد.
تکلیف: تکالیف منزل درس جدید انجام شود. در صورت صلاحدید اولیاء کتاب وقت خرید با مامان تهیه شود.

مهارت اجتماعی

مدرس: نجفی زنگنه، نگین
فعالیت: در کلاس امروز ، جهت تقویت و تثبیت کلمات جادویی، بازی گروهی و انفرادی با هدف استفاده از کلمات جادویی و کار گروهی و هماهنگی چشم و دست انجام شد

ریاضی اول

مدرس: مرگن، زینب
فعالیت: ریاضی تم 4 کامل شد.

علوم اول

مدرس: مرگن، زینب
فعالیت: علوم کتاب کار فصل 3انجام شد.

فارسی اول

مدرس: مرگن، زینب
فعالیت: سلام و ادب خدمت اولیای گرامی. امروز البالوهای خوشمزه من. با نام و یاد خدا اولین نشانه تدریس شدبهترین ها را برای دخترانم ارزومندهستم. کتاب نگارش صفحات 25،26 و 27کامل شد. دوستان عزیز از امروز کتاب نگارش گلهایی که در کلاس به هر دلیلی کامل نشده باشد به منزل فرستاده می شود تا کامل کنند.
تکلیف: دخترای قشنگم شعر ارسال شده، در صورت تمایل می توانید تا آخر هفته حفظ و کارت امتیاز دریافت شود. باتشکر

ورزش اول

مدرس: صفایی، منصوره
فعالیت: نرمش ، بازی با بادکنک با هدف تقویت تمرکز انجام شد .

ریاضی اول

مدرس: مرگن، زینب
فعالیت: امروز تمرینات کتاب چهار هوش انجام شد.

علوم اول

مدرس: مرگن، زینب
فعالیت: در کتاب کار علوم فصل 3 انجام شد .

فارسی اول

مدرس: مرگن، زینب
فعالیت: سلام و ادب خدمت همراهان عزیز. امروز گلهای خوش بوی کلاس من. کتاب نگارش کامل شد. با لطف و یاری خدای مهربان امروز بخش نگاره ها به پایان رسید و انشالله فردا وارد. بخش دوم کتاب می شویم و نشانه آ تدریس خواهد شد.
تکلیف: لطفا کاربرگ فارسی داده شده کامل شود و فردا تحویل معلم کلاس بدهند.

هنر اول

مدرس: عطایی، الهه
فعالیت: ادامه فعالیت تصویر سازی شخصیت ها (با موضوع خانواده )

مهارت زندگی

مدرس: نجفی زنگنه، نگین
فعالیت: دختران عزیزم ،شما امروز در کلاس یاد گرفتید که خوراکی‌های سالم چطور سوخت عالی برای بدن و مغز ما هستند! مثل یک تیم قوی، فعالیت‌های مربوط به گروه‌های غذایی را با هم کشف کردیم و کلی اطلاعات جالب یاد گرفتیم.و فعالیت های کتاب را انجام دادیم یادتون باشه: هر بار که یک خوراکی سالم می‌خورید، دارید به مغزتان قدرت بیشتری می‌دهید تا تکالیف قشنگ امروز را با لذت انجام دهد! به خاطر تلاش‌تان در یادگیری، به شما افتخار می‌کنیم!
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: