1402/04/28
فارسی دوم
مدرس:
ریاضی، عادله
فعالیت:
قند پهلو: داستان صوتی ( قطار پرنده) برای دانش آموزان پخش و درک مطلب (پرسش و پاسخ از دانش آموزان درباره ی موضوع قصه و نتیجه گیری آن ها) انجام شد. شعر های (سال اول دبستان) جهت مشاعره و درک بهتر از نحوه مشاعره برای دانش آموزان خوانده شد.
زنگ تفریح
مدرس:
ریاضی، عادله
فعالیت:
نرمش و گرم کردن _تکرار و تمرین زنجیره_تمرین تعادل _تمرین برای هماهنگی عصب و عضله_سرد کردن و تمرین انعطاف پذیری کار شد.
1402/04/27
زنگ تفریح
مدرس:
ریاضی، عادله
فعالیت:
اردوی هیومن پارک برگزار شد.
1402/04/26
ریاضی دوم
مدرس:
ریاضی، عادله
فعالیت:
بازی (ماز جمع و تفریق اعداد) جهت یادآوری عملیات جمع و تفریق اعداد به صورت مسابقه بین دانش آموزان انجام شد.
سوال 1 کاربرگ مربوط به تفریق انجام شد.
علوم دوم
مدرس:
ریاضی، عادله
فعالیت:
درباره ی دلایل پیدایش شب و روز با دانش آموزان گفت و گو شد. بازی (کلمه و اعداد را پیدا کن) جهت یادآوری علت پیدایش شب و روز با دانش آموزان انجام شد.
1402/04/25
فارسی دوم
مدرس:
ریاضی، عادله
فعالیت:
بازی (کارت های کلمات استثنا و حروف چند شکلی به هم ریخته) جهت (یادآوری حروف استثنا و حروف چندشکلی) به صورت مسابقه ای انجام و برنده ها اعلام شد. کاربرگ های نشانه ها توسط دانش آموزان انجام و تصحیح شد.
زنگ تفریح
مدرس:
ریاضی، عادله
فعالیت:
دسر موز(ژله موز) با همکاری دانش آموزان ، درست شد.
مهارت زندگی
مدرس:
فرهمند، الهام
فعالیت:
نقاشی دوست داشتنی های زرافه ای من در راستای مهارت خودآگاهی و روابط موثر توسط دانش آموزان کشیده شد.
1402/04/21
فارسی دوم
مدرس:
ریاضی، عادله
فعالیت:
قند پهلو: داستان صوتی خرگوش عجیب و بزرگ برای دانش آموزان پخش و درک مطلب (پرسش و پاسخ از دانش آموزان درباره ی موضوع قصه و نتیجه گیری آن ها) انجام شد.
نحوه مشاعره برای دانش آموزان توضیح داده شد . شعر راه مدرسه همراه با دانش آموزان خوانده شد.
ورزش دوم
مدرس:
کاظمی، محدثه
فعالیت:
نرمش و گرم کردن انجام شد.آموزش حرکات ریتمیک برای هماهنگی عصب و عضلات انجام شد.سرد کردن و حرکات کششی کار شد.