فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه نبرد تهران
کلاس: کاوشگران 2

ریاضی پنجم

مدرس: برادران باقری، سمانه
فعالیت: فعالیت کلاسی صفحه 155 کتاب کار، از سوال 1 تا پایان سوال 5 حل شد.
تکلیف: کاربرگ ارسال شده در قسمت هوش و استعداد تحلیلی حل شود. در صورت امکان می توانید کاربرگ را پرینت بگیرید. در غیر این صورت سوالات را همراه با پاسخ در دفتر ریاضی بنویسید.

علوم پنجم

مدرس: برادران باقری، سمانه
فعالیت: تدریس فصل 12 به پایان رسید. سوال 1 الی 5 فعالیت کلاسی 1 از صفحه 135 کتاب کار پاسخ داده شد. فایل پاسخنامه پس از اتمام فصل، بارگذاری می شود.
تکلیف: فصل 12 به طور کامل مطالعه شود.(متن درسنامه کتاب کار)

فارسی پنجم

مدرس: محمود زاده، لیلا
تکلیف: دانش آموزان عزیز کلمات جاافتاده از فایل بارگذاری شده در پرتال ر ا بنویسید .

مطالعات اجتماعی پنجم

مدرس: محمود زاده، لیلا
فعالیت: درسنامه درسهای 18 (سفر به کربلا 2) و 19 ( ایرانیان مسلمان حکومت تشکیل می دهند)از کتاب کار اجتماعی با همکاری دانش آموزان مرور شد سپس به تصحیح سوالات مربوط به متن درس پرداختیم .
تکلیف: دانش آموزان عزیز فایل تصحیح شده ی درس سفر به کربلا (2) در پرتال بارگذاری شد. و فایل درس 18 ( ایرانیان مسلمان حکومت تشکیل می دهند) را در قسمت متن اطلاعاتی بارگذاری کردم .

متن اطلاعاتی پنجم

مدرس: محمود زاده، لیلا
تکلیف: فایل درس 18 ( ایرانیان مسلمان حکومت تشکیل می دهند)مطالعات اجتماعی را در قسمت متن اطلاعاتی بارگذاری کردم .

زیبانویسی

مدرس: مصطفوی، منیره
فعالیت: حرف عین و اتصالاتش، اموزش داده شد.
تکلیف: کتاب خطاط‌شو، صفحات 58 و 59 نوشته شود.

هوش و استعداد تحلیلی

مدرس: برادران باقری، سمانه
بهداشت

بهداشت

رده: پرورشی
توضیح: روز جهانی دندان پزشک گرامی باد. پوسیدگی دندان شایع ترین بیماری غیرواگیردار در جهان می باشد،ولی قابل پیشگیری است. پس باید با مراقبت صحیح از دندان ها مانع پوسیدگی آن ها شویم(هم به جهت اهمیت سلامتی دهان و دندان و ارتباط آن با سلامتی سایر قسمت های بدن و هم به دلیل هزینه های گزاف دندانپزشکی) مراحل پوسیدگی دندان: 1تغییر رنگ مینای دندان (یعنی آسیب به تاج دندان رسیده) 2حساس شدن دندان ها به گرما،سرما،فشار دندان ها روی هم،ترشی جات،شیرینی جات(آسیب رسیده به عاج دندان) 3درد شبانه و خودبه خودی(آسیب رسیده به مغز دندان) که در نهایت منجر به عفونت و آبسه می شود. راه های جلوگیری از پوسیدگی: 1.پویش دو دوتا : روزی دوبار مسواک هر بار دو دقیقه را جدی بگیریم 2.روزی یکبار نخ دندان ترجیحا شب قبل از خواب 3.مراجعه ی منظم به دندانپزشکی حداقل سالی یکبار 4.استفاده از مواد غذایی سالم شکر +میکروب=اسید اسید + دندان سالم=پوسیدگی مصرف مواد قندی مانند کیک،شکلات،مخصوصا ابنبات و نوشابه ..را کاهش دهید.و تمرین کنیم بعد از مصرف این مواد دهان خود را با آب بشوریم. حتی مواد غذایی ترش مانند لواشک،.. نیز باعث افزایش اسید در دهان و در نهایت پوسیدگی دندان می شوند. 5.استفاده از فلوراید می تواند مانع پوسیدگی توسط اسید شود.نگران نباشید مقدار فلوراید استفاده شده در دهانشویه ها،خمیردندان ها،وارنیش فلوراید به صورت موضعی بی خطر است. فیشورسیلنت موجب پرشدن شیار های دندان های دائمی شده و مانع پوسیدگی آن ها می شود. اولیای عزیز لطفا به سلامت دندان های شیری کودکان تان اهمیت دهید،زیرا سلامت آن ها به سلامت دندان های دائمی در آینده کمک می کند.

ریاضی پنجم

مدرس: برادران باقری، سمانه
فعالیت: سوالات ریاضی ارمغان شماره 27 حل شد. سوال 8 تمرین صفحه 146 کتاب کار حل شد.
تکلیف: سوال 1 الی 6 تمرین صفحه 156 کتاب کار حل شود. سوالات ریاضی ارمغان در قسمت هوش و استعداد تحلیلی بارگذاری شده است.

علوم پنجم

مدرس: برادران باقری، سمانه
تکلیف: با توجه به پاسخنامه ارسال شده، ارمغان بررسی و تصحیح شود.

فارسی پنجم

مدرس: محمود زاده، لیلا
فعالیت: با همکاری دانش آموزان ارمغان هفته 27 تصحیح شد. سپس نکات ادبی و دستوری بیتهای 3،4و5 شعر کارو تلاش بررسی شد .
تکلیف: فایل تصحیح شده ی ارمغان 27 در پرتال بارگذاری شد.

نگارش پنجم

مدرس: محمود زاده، لیلا
تکلیف: سوال یک و دو نگارش درس هفدهم ( کا رو تلاش ) را با دقت پاسخ دهید.

رباتیک

مدرس: حسن پور، فاطمه
فعالیت: با عرض سلام و احترام قسمت دوم مطالب رباتهای هوشمند توضیح داده شد.
تکلیف: تکلیفی داده نشد.

هوش و استعداد تحلیلی

مدرس: برادران باقری، سمانه

ریاضی پنجم

مدرس: برادران باقری، سمانه
فعالیت: سوال 4 کار در کلاس صفحه 120 و تمرین صفحه 121 حل شد.
تکلیف: پاسخنامه درس گنجایش به طور کامل بارگذاری شده است. با مراجعه به فایل ارسال شده، کتاب درسی را تکمیل و تصحیح نمایید. سوالات علوم و ریاضی ارمغان شماره 27 را با دقت حل نمایید. فایل ارمغان در قسمت هوش و استعداد تحلیلی بارگذاری شده است.

فارسی پنجم

مدرس: محمود زاده، لیلا
فعالیت: روانخوانی شعر کارو تلاش انجام شد سپس دو بیت آن به همراه درست و نادرست ، بررسی شد.
تکلیف: ارمغان هفته 27 (فارسی ،اجتماعی ،هدیه های آسمان و قرآن) بعد از مطالعه با دقت پاسخ داده شود.

مطالعات اجتماعی پنجم

مدرس: محمود زاده، لیلا
فعالیت: درس 18 اجتماعی ( ایرانیان مسلمان حکومت تشکیل می دهند)با همکاری دانش آموزان تدریس شد.
تکلیف: درسنامه درس 18 ( کربلا 2 )و 19 ( ایرانیان مسلمان حکومت تشکیل می دهند)از کتاب کار اجتماعی مطالعه شود.

مهارت زندگی

مدرس: محمودی، شبنم
فعالیت: امروز با دخترای قشنگم مفهوم حل مسئله و پیامدهای بلندمدت و کوتاه‌مدت ، ذخیره انرژی را مرور کردیم و روش‌های تصمیم گیری و همینطور مراحل آن را یاد گرفتیم. ممنون از همه دخترای عزیزم که داخل کلاس آنلاین مشارکت فعال داشتند.
تکلیف: لطفا فعالیت‌های درس 13 تا 16 را در کتاب خود تکمیل کنید و اگر کتاب ندارید داخل یک برگه نوشته و زمانیکه کتاب در دسترس بود آن را به صفحه مربوطه بچسبانید.

هوش و استعداد تحلیلی

مدرس: برادران باقری، سمانه

ریاضی پنجم

مدرس: برادران باقری، سمانه
فعالیت: مبحث گنجایش تدریس شد. صفحه 118 الی 120 کتاب درسی حل شد.
تکلیف: تمرین صفحه 121 کتاب درسی حل شود.

فارسی پنجم

مدرس: محمود زاده، لیلا
فعالیت: ارمغان هفته 26 با همکاری دانش آموزان تصحیح شد.
تکلیف: جملات زیر را گسترش دهید سپس جزء اصلی جمله (فعل)، نهاد و مفعول را در جملات گسترش داده مشخص کنید. الف)مادرم ساعتش را برداشت . ب)زهرا خواهرش را برد . پ)سارا غذایش را خورد. ج)دفتر را می خرم .

هدیه‌های آسمان پنجم

مدرس: محمود زاده، لیلا
فعالیت: سوالات مهم درس 16 (روزنامه دیواری ) به صورت امتیازی مرور شد.

زیبانویسی

مدرس: مصطفوی، منیره
فعالیت: حرف ه دو چشم، اموزش داده شد.
تکلیف: کتاب خطاط‌شو، صفحات 56 و 57 نوشته شود و ارسال شود.

ریاضی پنجم

مدرس: برادران باقری، سمانه
فعالیت: تمرین مرور فصل 6 کتاب درسی، صفحه 122 و 123 با همکاری دختران پرتلاشم حل شد. سوالات مبحث حجم کتاب کار مجدد بررسی و حل شد. فایل مربوط به کتاب کار دیروز ارسال شده است. تدریس مبحث گنجایش آغاز شد. فایل مربوطه پس از تکمیل مبحث در روزهای آینده ارسال می شود.

علوم پنجم

مدرس: برادران باقری، سمانه
تکلیف: فصل 10 و 11 به طور کامل مطالعه شود. 10 سوال به دلخواه خود بنویسید و تصویر آن را ارسال نمایید.

فارسی پنجم

مدرس: محمود زاده، لیلا
تکلیف: کلمات مهم درس کارو تلاش دو بار نوشته شود.

قرآن پنجم

مدرس: محمود زاده، لیلا
فعالیت: با همکاری دانش آموزان درس نهم تکمیل شد و سوره نحل توسط دانش آموزان روانخوانی شد .
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: