فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان دخترانه نیروی هوایی تهران
کلاس: نرگس 1

ریاضی اول

مدرس: داودی وثوق، فاطمه
فعالیت: مبحث ساعت با ساعت هایی که دختران گلم آورده بودند آموزش داده شد. کتاب ریاضی صفحات 145،146،147 انجام شد.
تکلیف: کتاب کار ریاضی صفحات 150،151،152 انجام شود.

فارسی اول

مدرس: داودی وثوق، فاطمه
تکلیف: کتاب کار فارسی فقط صفحه 161 انجام شود.

نگارش اول

مدرس: داودی وثوق، فاطمه
فعالیت: کتاب نگارش صفحه 104 انجام شد.

املا اول

مدرس: داودی وثوق، فاطمه
فعالیت: به دختران گلمان املا گفته شد.

ورزش اول

مدرس: اسدی، محبوبه
فعالیت: جهت اطلاع اولیای عزیز، ورزش امروز در قالب بازی های هدفمند صورت گرفت .گرم کردن و سرد کردن ابتدا و انتهای کلاس.

ریاضی اول

مدرس: داودی وثوق، فاطمه
فعالیت: کتاب ریاضی صفحه 144 انجام شد.
تکلیف: کتاب کار صفحه 149 انجام شود.(می توان با جدول اعداد هم انجام شود.) کاربرگ داده شده جهت تکرار و تمرین بیشتر به صورت اختیاری انجام شود. کاردستی ساعت با ساعت هایی که داده شده درست و فردا به مدرسه آورده شود.

فارسی اول

مدرس: داودی وثوق، فاطمه
فعالیت: نشانه تشدید تدریس شد. با تشکر از اولیای گرامی دختر گلمان هلنا شیبانی که زحمت نشانه تشدید را کشیدند. آموزش به صورت نمایش گروهی و قصه گویی انجام شد. کتاب کار صفحات 159،160 انجام شد. روان خوانی درس در بازار پرسیده شد.
تکلیف: روان خوانی درس قرآن،میهن ما،در بازار کتاب فارسی انجام شود.فردا پرسیده می شود. 5 خط املا از نشانه های اُ استثنا ،خوا استثنا، ج،چ،خ گفته شود. فردا املا داریم.

نگارش اول

مدرس: داودی وثوق، فاطمه
فعالیت: کتاب نگارش صفحه 103 انجام شد.
تکلیف: صفحه 104 انجام شود.

مهارت زندگی

مدرس: جعفری، زهره
فعالیت: مهارت همدلی در کمک کردن به اولیای مدرسه و همچنین رعایت حقوق دیگران در کار گروهی آموزش داده شد و تمارین مربوط به آن در کتاب انجام گردید.

ریاضی اول

مدرس: داودی وثوق، فاطمه
فعالیت: تم 21 تدریس شد. صفحات 148،149 انجام شد.
تکلیف: کتاب کار ریاضی صفحه 148 انجام شود.

فارسی اول

مدرس: داودی وثوق، فاطمه
فعالیت: روان خوانی کتاب فارسی درس قرآن و میهن ما پرسیده شد. داستان نویسی به صورت گروهی نوشته شد.
تکلیف: 6 خط دیکته از تمام نشانه ها گفته شود.

نگارش اول

مدرس: داودی وثوق، فاطمه
فعالیت: صفحه 98 انجام شد.
تکلیف: کتاب نگارش صفحات 99،100،101 انجام شود.

هوش و ریاضی

مدرس: داودی وثوق، فاطمه
فعالیت: صفحات 41،42،43 انجام شد.

شطرنج

مدرس: علیزاده عطار، فتانه
فعالیت: مرور حرکت پیاده ها ورخ وفیل و وزیر انجام شد. گذاشتن پشتیبان برای مهره ها توضیح داده شد .

ریاضی اول

مدرس: داودی وثوق، فاطمه
فعالیت: کتاب کار صفحات144،145 انجام‌شد.
تکلیف: از عدد 1 تا 50 الگوی عددی 2 تا 2تا،3تا 3تا و 5 تا 5تا با جدول اعداد که در دست دارند در دفتر قرمز نوشته شود دو تا مساله ریاضی برای جمع در دفتر قرمز نوشته شود.

فارسی اول

مدرس: داودی وثوق، فاطمه
فعالیت: کتاب کار صفحات 155،156 انجام شد.
تکلیف: کتاب کار صفحات 157،158 انجام شود. فردا مسابقه روان خوانی داریم.پوشه باهم‌بخوانیم و کتاب کلمه های کوچک خوانده شود.

املا اول

مدرس: داودی وثوق، فاطمه
فعالیت: از نشانه های ( اُ استثنا، چ، ه، ژ) املا گفته شد.

هنر اول

مدرس: صالحی صفت، مهدیه
فعالیت: امروز با ریسه های رنگین کمان که دخترای قشنگم ساخته بودند کلاس را تزیین کردیم ،یک کلاس رنگین کمانی زیبا.

مهارت اجتماعی

مدرس: تسبیحی، عاطفه
فعالیت: در مورد مفهوم حریم شخصی صحبت شد و علت ضرورت محافظت از حریم شخصی خود و رعایت حدود حریم شخصی دیگران تدریس گردید

ریاضی اول

مدرس: داودی وثوق، فاطمه
فعالیت: کتاب ریاضی صفحه 140 انجام شد.
تکلیف: جمع های زیر در دفترقرمز نوشته شود. یک بار با جدول اعداد حل شود و بار دیگر ذهنی از دختران گلم پرسیده شود. شکل هم کشیده شود.

علوم اول

مدرس: داودی وثوق، فاطمه
فعالیت: کتاب کار علوم فصل هوا انجام شد.

فارسی اول

مدرس: داودی وثوق، فاطمه
فعالیت: نشانه خوا استثنا تدریس شد. با تشکر از اولیای گرامی دختر گلمان الیسا رودباری که زحمت نشانه خوا استثنا را کشیدند.
تکلیف: کاربرگ های داده شده حتما در دفتر قرمز نوشته شود.با تشکر 5 خط دیکته از نشانه های ( چ،ژ،اُ استثنا، ه ) گفته شود. فردا از این 4 نشانه املا داریم. کلمه های کوچک تا درس خوا استثنا انجام شود.

نگارش اول

مدرس: داودی وثوق، فاطمه
فعالیت: کتاب نگارش صفحه 97 انجام شد.

ورزش اول

مدرس: اسدی، محبوبه
فعالیت: جهت اطلاع اولیای عزیز، ورزش امروز در راستای بازی های هدفمند برگزار شد. گرم کردن و سرد کردن ابتدا و انتهای کلاس.

بازی استراتژیک

مدرس: جانکی، نسترن
فعالیت: باسلام و روز خوش امروز در کلاس ریتموگیم به آموزش مبحث *موزیک و گرام* پرداختیم. و پس از آن دانش اموزان با یک موزیک طراحی موزیک و گرام انجام دادند.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: