فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه جنت آباد تهران
کلاس: Starters 13

زبان انگلیسی

مدرس: بهوارزاده، فاطمه
فعالیت: در جلسه‌ی برگزارشده‌ی امروز، زبان‌آموزان محتوای آموزشی دوره‌ی آنلاین، از جمله صدای حروف ir, ur, er, و ar، را از طریق فعالیت‌های فردی و گروهی مرور و تمرین کردند.
تکلیف: لطفاً زبان‌آموزان تا پایان صفحه‌ی 107 کتاب کار (ALV Notebook) خود را کامل کنند.

علوم به زبان انگلیسی

مدرس: بهوارزاده، فاطمه
فعالیت: در جلسه‌ی برگزارشده‌ی امروز، زبان‌آموزان با موضوع تابیدن خورشید بر کره‌ی زمین و چگونگی پدید آمدن شب و روز آشنا شدند و برای تثبیت موضوع، آن را از طریق فعالیت‌های فردی و گروهی مرور و تمرین کردند.

زبان انگلیسی

مدرس: بهوارزاده، فاطمه
فعالیت: در جلسه‌ی برگزارشده‌ی امروز، زبان‌آموزان با صدای ar آشنا شده و آن را با صداهای دیگر ترکیب کرده و کلمات جدید ساختند. همچنین، جهت تثبیت یادگیری، این صدا، کلمات و جملات مربوط به آن از طریق فعالیت‌های متنوع تکرار و تمرین شد.
تکلیف: زبان‌آموزان عزیز، لطفاً صفحات 106 و 107 کتاب کار ALV Notebook را با دقت کامل انجام دهید و تکالیف خود را در پرتال بارگذاری نمایید. تکالیف شما یک‌به‌یک بررسی و ارزیابی خواهند شد.

زبان انگلیسی

مدرس: بهوارزاده، فاطمه
فعالیت: در جلسه‌ی برگزارشده‌ی امروز، زبان‌آموزان با صدای ur آشنا شده و آن را با صداهای دیگر ترکیب کرده و کلمات جدید ساختند. همچنین، جهت تثبیت یادگیری، این صدا و کلمات و جملات مربوط به آن از طریق فعالیت‌های متنوع تکرار و تمرین شد.
تکلیف: زبان‌آموزان عزیز، لطفاً صفحات 104 و 105 کتاب کار ALV Notebook را با دقت کامل انجام دهید و تکالیف خود را در پرتال بارگذاری نمایید. تکالیف شما یک‌به‌یک بررسی و ارزیابی خواهند شد.

زبان انگلیسی

مدرس: بهوارزاده، فاطمه
فعالیت: در جلسه‌ی برگزارشده‌ی امروز، زبان‌آموزان با صدای ir آشنا شده و آن را با صداهای دیگر ترکیب کرده و کلمات جدید ساختند. همچنین، جهت تثبیت یادگیری، این صدا، کلمات و جملات مربوط به آن از طریق فعالیت‌های متنوع تکرار و تمرین شد.
تکلیف: زبان‌آموزان عزیز، لطفاً صفحات 102 و 103 کتاب کار ALV Notebook را با دقت کامل انجام دهید و تکالیف خود را در پرتال بارگذاری نمایید. همچنین، یک املا از جملات بارگذاری‌شده در دفتر زبان انگلیسی خود بنویسید و سپس آن را در پرتال ارسال کنید. تکالیف شما یک‌به‌یک بررسی و ارزیابی خواهند شد.

زبان انگلیسی

مدرس: بهوارزاده، فاطمه
فعالیت: در جلسه‌ی برگزار شده امروز، زبان‌آموزان با صدای حروف er آشنا شدند و این صدا را با دیگر صداها ترکیب کرده و کلمات جدیدی ساختند. زبان‌آموزان از طریق فعالیت‌ها و بازی‌های انفرادی و گروهی، این صدا را تکرار و تمرین کردند.
تکلیف: زبان‌آموزان عزیز، لطفاً صفحات 100 و 101 کتاب کار ALV Notebook را با دقت کامل انجام دهید و تکالیف خود را در پرتال بارگذاری نمایید. همچنین یک املا از جملات بارگذاری‌شده در دفتر زبان انگلیسی خود بنویسید و سپس آن را در پرتال ارسال کنید.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: