فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه سردار جنگل تهران
کلاس: 101

ریاضی اول

مدرس: دراج، زینب
فعالیت: اشکال هندسی با ربات شکل ها و شعر تدریس شد.دانش آموزان با اشکال هندسی شکل های متنوع ساختند و به عنوان دست ورزی با دایره یک موش درست کردند.
تکلیف: بچه ها با توجه به محیط پیرامون خود اشکال هندسی را پیدا کنند ،اسامی آن ها به همراه تعداد گوشه و خط ها را بیان کنند.

فارسی اول

مدرس: دراج، زینب
فعالیت: امروز موضوع بخش کردن تصاویر با مسابقه هیجان انگیز مربع های رنگی تدریس شد .و دانش آموزان اسم خود و دوستان کلاس را بخش کردند.
تکلیف: دانش آموزان به دلخواه اسم لوازم اتاق خود را بخش کنند .

هنر اول

مدرس: ایروانی، سارا
فعالیت: این جلسه دانش آموزان مرحله اول کاردستی خود که رنگ آمیزی خانه با مدادرنگی بود را انجام دادند تا جلسه آینده سر آدمک خود را باسفال درست کنند.
تکلیف: لطفا برای جلسه آینده دانش آموزان در صورت تمایل کاور برای کار با سفال همراه خود بیاورند ممنون

چوب جادویی

مدرس: دراج، زینب
فعالیت: فعالیت چوب جادویی با هدف ایجاد خلاقیت و مهارت حل مساله ،هماهنگی بین عضلات چشم و دست و به صورت گروهی به منظور تقویت روحیه همکاری و صبر ،تمرکز و دقت انجام شد. دانش آموزان در گروه با ابزار زنبور درست کردند و در مورد اجزا بدن ،شیوه زندگی و فواید آن صحبت کردند و تجارب خود را بیان کردند.
تکلیف: لطفا برای جلسه بعد 1 عدد عکس 4×3 از پسرانه به مدرسه بفرستید با تشکر . (یا هر عکسی که صورت فرزند مشخص باشد و در دسترس دارید )

علوم اول

مدرس: دراج، زینب
فعالیت: دانش آموزان با اجزا گیاه و عوامل موثر در رشد گیاه آشنا شدند سپس به صورت گروهی پازل گیاه را رنگ آمیزی و برش زده و پازل را کامل کردند.
تکلیف: ندارند

فارسی اول

مدرس: دراج، زینب
فعالیت: دانش آموزان طرز صحیح مداد گرفتن در دست را تمرین کردند .سپس با انواع خط آشنا شدند و با ابزار خطوط را رسم کردند .
تکلیف: ندارند

پرتال هوش

مدرس: دراج، زینب
فعالیت: دانش آموزان با انجام دادن حرکات جسمی آدمک ورزشکار با ابزار حرکات را شبیه سازی کردند.
تکلیف: ندارند

ریاضی اول

مدرس: دراج، زینب
فعالیت: با عرض تبریک به مناسبت شروع پایگاه تابستانه ابتدا معارفه و قوانین کلاسی انجام بازی مهارتی جهت یابی با پرش و توپ سپس بازی عبور نخ از مانع با توجه به الگوی رنگ ها.
تکلیف: ندارند

فارسی اول

مدرس: دراج، زینب
فعالیت: دانش آموزان به صورت گروهی فعالیت برش با قیچی با هدف دست ورزی انجام دادند .
تکلیف: همه ی پسرانم همراه خود یک بطری آب همراه داشته باشند. جامدادی پارچه ای دو زیپ بامداد رنگی ،مداد سیاه،پاککن،تراش ،قیچی با برچسب نام و نام خانوادگی همراه داشته باشند

هنر اول

مدرس: ایروانی، سارا
فعالیت: این جلسه دانش آموزان نقاشی را کشیدند که یک حیوان عجیب و مترسک در آن بود و بدون دخالت معلم کشیدند. جلسه آینده مترسک را با گل سفالگری درست میکنند
تکلیف: گل سفالگری از طرف مدرسه تهیه شده است. در صورت تمایل کاور برای دانش آموزان تهیه شود. ممنونم
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: