فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه سردار جنگل تهران
کلاس: 104

ریاضی اول

مدرس: سادات حسینی، سمانه
فعالیت: شمارش 9 تایی با شکل و چوب خط و مسئله ی کلامی جمع مرور شد سپس صفحه ی 161 کتاب ریاضی حل شد .
تکلیف: کتاب کار ریاضی علوی صفحه ی 164 حل شود .

فارسی اول

مدرس: سادات حسینی، سمانه
فعالیت: داستان زنگ ورزش و احتیاط کنید و شب یلدا روان خوانی شد . درس 21 کتاب فارسی صفحه ی 100 با موضوع لاک پشت و مرغابی ها روان خوانی شد سپس کلید واژه های متن درس تاکید شد و صفحه ی 102فارسی ببین و بگو گوش کن و بگو و به دوستانت بگو با مشارکت تدریس شد .
تکلیف: متن صفحه ی 103کتاب کلمه کوچولو روان خوانی شود .

نگارش اول

مدرس: سادات حسینی، سمانه
فعالیت: بازی خلاق اموزشی کارآگاه کلمات با هدف تثبیت کلمات و ساخت کلمه جدید انجام شد . کتاب نگارش صفحه ی 127 و 128 و 129 با هدف : حدس کلمه و درست و نادرست و حدس کلمه و کلمات موریانه ای و جملات مجهول و .... حل شد .
تکلیف: 1)سوال یک مدادی کتاب نگارش صفحه ی 127 و 128 و 129 حل شود . 2) املای مادر پسری از نشانه دلخواه نوشته شود . دانش اموز به والدین املا بگوید سپس املا توسط دانش اموز تصحیح شود .

شطرنج

مدرس: احمدی، امیر
فعالیت: با عرض سلام و وقت بخیر خدمت اولیای گرامی.امروز با بچه ها حالت های تساوی. مات با وزیر و شاه و ثبت بازی بهش اول رو دوره کردیم و وقتی که این مجموعه درس ها تموم شد بازمیگردیم از اول و تمامی اشکالات بچه ها رو رفع و یک دوره بر روی کل سال تحصیلی خواهیم داشت

فارسی اول

مدرس: سادات حسینی، سمانه
فعالیت: نشانه غ تدریس شد . تصویرک ها به نمایش گذاشته شد . با نشانه ها ترکیب و کلمه سازی شد و در دفتر تلاش نوشته شد. جمله سازی انجام شد .
تکلیف: 1) یک صفحه املای مروری تا نشانه ط نوشته شود . 2) کلید واژه های صفحه ی 103 کتاب کلمه کوچولو خوانده شود . 3) ارمغان شماره ی 26 حل شود .

املا اول

مدرس: سادات حسینی، سمانه
فعالیت: املای خلاق خوشه ای از نشانه ط جهت تثبیت کلمات و گسترش دایره لغات گفته شد
تکلیف: ندارند

سواد مالی

مدرس: فتحی زاده، مبینا
فعالیت: با سلام و احترام ،درس درآمد تدریس شد فعالیت کلاسی انجام شد .فیلم آموزشی نمایش داده شد. پرسش و پاسخ انجام شد.
تکلیف: پسر عزیزم،فعالیت منزل درس 17 و 18 به خوبی و بادقت انجام شود.

رایانه

مدرس: نیکزاد، علی
فعالیت: دانش آموزان در این جلسه با کد های وقتی روی شکلک کلیک شد و کد ارسال و دریافت پیام آشنا شدند آنها با استفاده از این کدها نحوه ایجاد جهت های دسته بازی را یاد گرفتند
تکلیف: دانش آموزان گرامی لطفا پروژه جهت های دسته بازی را در اسکرچ جونیور انجام دهید با تشکر

ریاضی اول

مدرس: سادات حسینی، سمانه
فعالیت: جمع و تفریق مقایسه ای و اعداد دیجیتال و کار با خط کش مرور شد . سپس کتاب ریاضی صفحه 159 و 158 حل شد
تکلیف: صفحه ی 162 و 163 کتاب کار ریاضی علوی حل شود .

فارسی اول

مدرس: سادات حسینی، سمانه
فعالیت: روان خوانی پرسیده شد . داستان روان خوانی نشانه ض ط گفته شد . با کلمات جمله سازی انجام شد . صفحه ی 187 و 188 و 189 کتاب کار فارسی علوی با موضوع املای تصویری و حدس کلمه و جمله سازی و صرف فعل و مجهول و کلمات ربط حل شد .
تکلیف: صفحه ی 190 کتاب کار فارسی علوی حل شود . پاسخ املای جدولی حلزونی وارد دفتر املای علوی شود .

مهارت زندگی

مدرس: پرکاری، لیلا
فعالیت: درس 17 مربوط به زورگویی و قلدری در مدرسه تدریس شد. کاربرگ مربوط به آن انجام شد.
تکلیف: یک رفتار که نشان دهنده ی قلدری است را نقاشی کنند. از والدین خود بپرسند آیا در مقابل قلدری قرار گرفته اند؟ در این شرایط چه کاری انجام داده اند؟

ریاضی اول

مدرس: سادات حسینی، سمانه
فعالیت: تم 23 ریاضی با موضوع مهارت اجتماعی تدریس شد . صفحه ی 156 با هدف : شمارش 8 تایی و 5 تایی و صفحه ی 157 با هدف : دنبال کردن دستور العمل و صفحه ی 158 با هدف: جمع و تفریق مضرب 10 با عدد یکی و حروف نویسی انجام شد .
تکلیف: کتاب کار ریاضی علوی صفحه ی 158 حل شود .

نگارش اول

مدرس: سادات حسینی، سمانه
فعالیت: نشانه ط مرور شد متن درس خاطرات انقلاب خوانده شد و کلمات تاکید شد . شعر جشن بهمن خوانده شد . ببین و بگو و گوش کن و بگو و ...... کتاب فارسی انجام شد . صفحه ی 125 و 126 کتاب نگارش با مرتب کردن جمله و جمله سازی و ..... انجام شد .
تکلیف: 1)صفحه ی 101 کتاب کلمه کوچولو خوانده شود سپس درک مطلب صفحه ی 102 حل شود. 2) صفحه ی 125 و 126 کتاب نگارش سوال یک مدادی انجام شود .

املا اول

مدرس: سادات حسینی، سمانه
فعالیت: املای خلاق کالبدشکافی با هدف تثبیت تصویر کلمه در ذهن و حفظ کلمات و کمتر شدن احتمال غلط نوشتن کلمه در کلاس انلاین انجام شد .
تکلیف: ندارند

فارسی اول

مدرس: سادات حسینی، سمانه
فعالیت: داستان خوانی درس ریاضی و حوض 6 ضلعی در کلاس خوانده شد . تصویرک های نشانه ط با تاکید صدای اول و اخر نمایش داده شد . نشانه ط با کدگذاری طناب تدریس شد . جمله سازی انجام شد . ترکیبات نشانه ط گفته شد سپس با ترکیبات کلمه ساخته شد و در دفتر تلاش نوشته شد. کتاب فارسی درس خاطرات انقلاب یک صفحه تدریس شد.
تکلیف: 1) ارمغان شماره ی 25 حل شود . 2) کتاب نگارش صفحه ی 124 حل شود .

املا اول

مدرس: سادات حسینی، سمانه
فعالیت: املای گروهی ماجراجویی نشانه ض با مشارکت و همکاری دانش اموزان در کلاس جهت تقویت روحیه همکاری و تثبیت کلمات و روان خوانی انجام شد .
تکلیف: جدول تلفیقی شگفت انگیز ریاضی فارسی وارد دفتر املای علوی ( در صورت تمام شدن دفتر املای علوی وارد دفتر 40 برگ ) شود سپس توسط دانش اموز تکمیل شود .

بازی استراتژیک

مدرس: نژاد حسن، معصومه
فعالیت: اهمیت و مزایای بازی این هفته تقویت حس ریتم و درک موسیقی و نگه داشتن دورهای هفت ضربی با بادی پرکاشن افزایش هماهنگی حرکتی بدن تقویت تمرکز و توجه پرورش حافظه حرکتی و دیداری افزایش سرعت واکنش به ریتم تقویت تعامل و مشارکت گروهی تقویت مهارت گوش‌دادن فعال و تکرار جملات با کلمات مشابه بهبود مهارت‌های حرکتی درشت و فکری
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: