فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه سردار جنگل تهران
کلاس: 201

ریاضی دوم

مدرس: بهرامی، نفیسه
فعالیت: کاربرگ تکلیف روز قبل مرور شد و اشکالات بچه ها گرفته شد. نمونه سوال علوی در کلاس انجام شد.
تکلیف: کاربرگ ارسال پاسخ داده شود. بچه برای ارزشیابی روز شنبه 9 خرداد مطالب کتاب ریاضی و کتاب کار ریاضی را خوب مطالعه کنند.

قرآن دوم

مدرس: بهرامی، نفیسه
فعالیت: سوره ی عصر و نکات مربوط به آن مرور شد.

ریاضی دوم

مدرس: بهرامی، نفیسه
فعالیت: امروز با استفاده از کاربرگ های آموزگار و علوی ریاضی را مرور کردیم. بچه ها برای ارزشیابی سواد مالی مطالب این کتاب را مطالعه کنند.
تکلیف: کاربرگ ارسالی پاسخ داده شود.

قرآن دوم

مدرس: بهرامی، نفیسه
فعالیت: چون مرور درس هدیه ها به پایان رسیده بود با صلاحدید آموزگار قرآن سوره های کوثر و نصر مرور و بازخوانی شد.

مهارت اجتماعی

مدرس: پرکاری، لیلا
فعالیت: در مورد شنونده ی خوب بودن و موانع دوستی صحبت شد.
تکلیف: با دیگران در موارد ضروری همدلی می کند. در دوستی ها مراقب است که موانع دوستی را به کار نگیرد.

ریاضی دوم

مدرس: بهرامی، نفیسه
فعالیت: نمونه سوال مروری ریاضی انجام دادیم.
تکلیف: کاربرگ ارسالی پاسخ داده شود.

هدیه‌های آسمان دوم

مدرس: بهرامی، نفیسه
فعالیت: مرور درس 19 و 20 هدیه ها کامل شد.

قرآن دوم

مدرس: بهرامی، نفیسه
فعالیت: قرآن درس هفتم مرور شد.روانخوانی سوره ی نصر پرسیده شد‌

سواد مالی

مدرس: فتحی زاده، مبینا
تکلیف: با سلام و احترام کتاب سواد مالی برای روز سه شنبه به خوبی و با دقت مطالعه شود.موفق و پیروز باشید.

رایانه

مدرس: نیکزاد، علی
فعالیت: دانش آموزان در این جلسه با نحوه وارد کردن تصویر در ورد آشنا شدند آنها یاد گرفتند که متن و تصویر را می توانند با ابزار ورد آرت کنار هم دیگر قرار دهند
تکلیف: دانش آموزان گرامی لطفا یک تصویر از یکی از سیارات را در داخل یک ورد آرت قرار داده و در کنار آن متن مربوط به آن سیاره را بگذارید با تشکر
شهادت امام محمد باقر (ع)

شهادت امام محمد باقر (ع)

رده: پرورشی
توضیح: امام محمد باقر (ع)؛ دانشمند بزرگ اهل‌بیت سلام پسرای قشنگم! امروز می‌خواهیم با یکی از امام‌های مهربون و خیلی دانا آشنا بشیم. اسم ایشان امام محمد باقر (ع) است. او پنجمین امام ما شیعیان است. امام محمد باقر (ع) در شهر مدینه به دنیا آمد. پدرشان امام سجاد (ع) و مادرشان فاطمه دختر امام حسن (ع) بود. از همان کودکی خیلی باهوش و با ادب بود و خیلی به قرآن و دانش علاقه داشت. چرا به او «باقر» می‌گفتند؟ کلمه «باقر» یعنی کسی که دانش را مثل صدف باز می‌کند و گوهرهای پنهان آن را بیرون می‌آورد. امام باقر (ع) آنقدر علم و دانش داشت که مثل یک دریای بزرگ بود. او دانش را به مردم یاد می‌داد و خیلی از علما و دانشمندان نزد او شاگردی می‌کردند. امام باقر (ع) خیلی مهربان، صبور و پرحوصله بود. همیشه با لبخند با مردم حرف می‌زد، به فقرا کمک می‌کرد و به بچه‌ها احترام می‌گذاشت. او به همه می‌گفت: «دانش بیاموزید، چون دانش نور دل‌هاست.

فارسی دوم

مدرس: بهرامی، نفیسه
فعالیت: در مورد سوالات آزمون و زمان برگزاری آزمون و نحوه ی ورود به آموزن توضیح داده شد. پسرهای گلم می توانند از نمونه سوالات داخل پرتال برای تمرین بیش تر استفاده کنند نحوه ی ورود به این قسمت هم توضیح داده شد. برای تثبت و تعمیق یادگیری امروز چند نمونه سوال هم از علوی و هم نمونه سوال آموزگار در کلاس مرور شد.
تکلیف: به دلیل آزمون فارسی و استعداد هنری و فضایی امروز تکلیف نداریم. لطفا بچه دروس مربوط به آزمون ها را خوب مطالعه کنند.
توضیح: باسلام یادآور می گردیم امروز ارزشیابی ساعت 17:30 تا 18:45 در پرتال/ آزمون برخط برگزار می گردد، لازم به ذکر است پاسخ ها باید در قسمت مخصوص به پاسخ نوشته شود و همچنین بعد از ساعت اعلام شده، پرتال بسته و دسترسی به سوالات وجود ندارد. دهنوی

علوم دوم

مدرس: بهرامی، نفیسه
فعالیت: امروز برای ارزشیابی علوم دوباره نمونه سوال مروری انجام دادیم .

فارسی دوم

مدرس: بهرامی، نفیسه
فعالیت: یک نمونه سوال فارسی در کلاس با همکاری بچ ها انجام دادیم. لطفا بچه ها برای روزش شنبه کتاب فارسی و کتاب کار فارسی را کامل مطالعه نمایند.
تکلیف: کاربرگ مروری ارسالی پاسخ داده شود. کاربرگ دو صفحه دارد.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: