فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه فلکه اطلاعات تهران
کلاس: سیب

ریاضی اول

مدرس: قربانی، عاطفه
فعالیت: تمرین حروف نویسی / مسئله/عبارتهای جمع و تفریق داخل دفتر مشق نوشته شد.
تکلیف: عدد نویسی از 0 تا 50داخل دفتر مشق نوشته شود.

فارسی اول

مدرس: قربانی، عاطفه
تکلیف: فردا نشانه جدید تدریس می شود ،کتاب فارسی گلی و کتاب نگارش درختی ،دفتر مشق ،کتاب روانخوانی علوی همراه بچه ها باشد. درضمن روانخوانی درس سرباز و استخر کتاب روانخوانی علوی تمرین شود ،فردا پرسش کلاسی می شود.

نگارش اول

مدرس: قربانی، عاطفه
فعالیت: دیکته کلاسی گرفته شد.لطفا بازخورد داده شود.

قرآن اول

مدرس: قربانی، عاطفه
فعالیت: تمرین و تکرار سوره ها و پیام های قرانی تمرین و تکرار شد.

هنر اول

مدرس: طبیعت شناس، الهام
فعالیت: نقاشی با موضوع خاطرات جالب تعطیلات نوروزی کشیده شد.

مهارت زندگی

مدرس: دهقانی، نفیسه
فعالیت: دانش آموزان عزیز امروز مهارت روابط بین فردی و ارتباط دوستانه ( مسخره نکردن) را به وسیله ی بازی آموختند.
تکلیف: تکالیف کتالیف کتاب تا پایان صفحه ی 47 انجام شد.

ریاضی اول

مدرس: قربانی، عاطفه
فعالیت: الگو های عددی داخل دفتر مشق تمرین و تکرار شد.

فارسی اول

مدرس: قربانی، عاطفه
فعالیت: روانخوانی بخش سوم کتاب فارسی از درس در بازار تا حلزون تمرین و تکرار شد.
تکلیف: فردا یکشنبه دیکته کلاسی از درس دربازار و صدای موج کتاب فارسی گلی گرفته می شود. فردا کتاب فارسی گلی ، کتاب ریاضی زنبوری ،دفتر مشق و دفتر دیکته همراه بچه ها باشد.

نگارش اول

مدرس: قربانی، عاطفه
فعالیت: تمرین کلمات بهم ریخته و جمله سازی داخل دفتر مشق نوشته شد.
تکلیف: متن دیکته تمرین و تکرار شود.

سواد مالی

مدرس: ربیعی، پریسا
فعالیت: درس16(بسته بندی) با ارائه ویدیو آموزشی تدریس شد. مباحث مطرح شده عبارتند از:توجه به موارد مندرج در بسته بندی محصولات اعم از تاریخ انقضا،علامت استاندارد، ترکیبات محصول و ...،تأثیر بسته بندی های جذاب محصولات در افزایش فروش و کسب درآمد،حفظ بهداشت در بسته بندی محصولات،فعالیت کلاسی صفحه 123 انجام شد.
تکلیف: فعالیت منزل صفحه 124 انجام شود.

رایانه

مدرس: فخاریان، یاسمن
فعالیت: در این جلسه درس جلسات گذشته یعنی نحوه افزودن پس زمینه و کاراکتر و نحوه تغییرات آن مرور شد. همچنین در این جلسه پسرهای عزیزم با بلوک های اسکرچ جونیور آشنا شدند و پروژه شماره یک را به صورت گروهی در کلاس انجام دادند.
تکلیف: درس این جلسه در منزل تکرار و تمرین شود، جلسه ی آینده از آن پرسش خواهیم داشت.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: