فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه فلکه اطلاعات تهران
کلاس: کوهنوردان

متن اطلاعاتی دوم

مدرس: نخجوانی، میترا
فعالیت: اردوی سینما انیمیشن رویا شهر برگزار شد.

هنر دوم

مدرس: طبیعت شناس، الهام
فعالیت: هفته آینده چند عدد مقوای دلخواه(در صورت عدم تحویل به مدرسه).چسب و قیچی همراه پسرم باشد. داشتن کش یا چوب بستنی برای ماسک اختیاری است

ریاضی دوم

مدرس: نخجوانی، میترا
تکلیف: کاربرگ مربوط به جمع نظامدار حل شود و فردا به کلاس اورده شود.

علوم دوم

مدرس: نخجوانی، میترا
فعالیت: دانش‌آموزان به کمک معلم، با استفاده از پاورپوینت چرخه آب که از قبل طراحی شده، چرخه آب را بررسی کردند، سپس در گروه‌های خود کاردستی چرخه آب را درست کردند.

متن اطلاعاتی دوم

مدرس: نخجوانی، میترا
تکلیف: اولیای گرامی توجه داشته باشید کاربرگ های تحویل داده شده به دانش آموزان حتما فردای روز تحول به کلاس آورده شود و حتما نام و نام خانوادگی روی آن نوشته شود.دانش آموزانی که تمایل به شرکت در اردوی سینما در روز سه شنبه 31 تیر را دارند حتما رضایت نامه ی خود را امضا و اثر انگشت زده و اول صبح تحویل دهند.برای فردا دانش آموزان فقط یک کیف کوچکِ سبک همراه با خوراکی و قمقه آب همراه داشته باشند.

دست ورزی

مدرس: نخجوانی، میترا
فعالیت: دانش‌آموزان با کمک چوب بستنی، کاغذ رنگی، ماژیک و چسب، یک پوک‌مارک (نشانگر کتاب) به شکل حیوانات درست کردند. این فعالیت با هدف تقویت مهارت‌های حرکتی ظریف، افزایش تمرکز و پرورش خلاقیت انجام شد.
تکلیف: پسر عزیزم، در منزل یک بوک‌مارک (نشانگر کتاب) به سلیقه‌ی خودت بساز و با آن یک کتاب داستان بخوان و فردا با خود به کلاس بیاور.(این فعالیت اختیاری می باشد.)

ریاضی دوم

مدرس: نخجوانی، میترا
فعالیت: درس ریاضی با موضوع «جدول نظام‌دار جمع» برگزار شد. هدف اصلی این درس، آشنایی دانش‌آموزان با راهبردهای مختلف در جمع اعداد و تقویت مهارت حل مسئله به‌صورت گروهی بود. در این فعالیت، دانش‌آموزان با استفاده از کارت، چوب خط و جدول‌های رنگی، تمرین‌هایی را برای جمع اعداد به‌صورت بازی دارت به صورت گروهی انجام دادند. همچنین از آن‌ها خواسته شد تا جمع‌های مختلف را به‌صورت عملی بسازند و نتیجه را در جدول وارد کنند. این روش باعث درک عمیق‌تر مفاهیم و تقویت کار گروهی شد. در پایان، میزان یادگیری دانش‌آموزان از طریق پرسش‌های شفاهی مورد ارزیابی قرار گرفت.
تکلیف: پسران عزیزم، همان‌طور که در جلسه‌ی اولیا نیز توضیح داده شد، لطفاً در دوره‌ی تابستان تلاش کنید جمع‌های نظامدار و دوقلو را به‌خوبی به خاطر بسپارید تا بتوانید در محاسبات ذهنی با دقت و سرعت بیشتری عمل کنید.

فارسی دوم

مدرس: نخجوانی، میترا
فعالیت: دانش‌آموزان عزیز با استفاده از بازی‌های آموزشی جذاب، به مرور کلمات استثنا و نشانه‌های چندشکلی پرداختند. فعالیت‌ها به صورت گروهی و فردی انجام شد و دانش‌آموزان با همکاری یکدیگر کلمات درست را پیدا کرده و در جای مناسب قرار دادند. همچنین با کمک جدول تشخیصی، نشانه‌های درست را شناسایی کردند و تمرین نوشتاری انجام دادند.
تکلیف: کلمات چند شکلی در قالب یک کاربرگ به دانش‌آموزان تحویل داده شد. لطفاً در منزل با خطی خوش و مرتب نوشته شود و فردا همراه دانش‌آموز به کلاس آورده شود.

متن اطلاعاتی دوم

مدرس: نخجوانی، میترا
تکلیف: اولیای گرامی، فرم اطلاعات تکمیلی دانش‌آموزانی که ناقص بوده، امروز به آنان تحویل داده شده است. لطفاً فرم را به‌طور کامل تکمیل کرده و فردا به کلاس تحویل دهند. رضایت‌نامه‌ی اردوی روز چهارشنبه به دانش‌آموزان تحویل داده شده است. در صورت تمایل به حضور پسر گلتان در این اردو، لطفاً برگه را امضا کرده و اثر انگشت زده، فردا به معلم تحویل داده شود.

ریاضی دوم

مدرس: نخجوانی، میترا
فعالیت: ریاضی تمرین عدد و رقم با دست ورزی انجام شد. در ابتدا عدد نویسی یادآوری و تمرین شد سپس دانش آموزان در گروه های خود عددهای دو رقمی ساختند. کاربرگ عدد نویسی حل شد.
تکلیف: یک عدد دو رقمی را به صورت دسته های یکی و ده تایی با پولک یا حبوبات یا هر وسیله ای که در اختیار دارید روی کاغذ یا مقوادرست کنید.مثلا عدد 25 با دو دسته ی ده تایی وپنج یکی نشان دهید.

فارسی دوم

مدرس: نخجوانی، میترا
فعالیت: ساخت کلمه به همراه دست ورزی انجام شد.

هنر دوم

مدرس: طبیعت شناس، الهام
فعالیت: کارت شخصیت قهرمان ساخته شد.
تکلیف: هفته آینده آبرنگ, یک عدد مقوای سفید,لیوان یکبار مصرف و دستمال پارچه‌ای همراه پسرم باشد.(داشتن پیشبند اختیاری است)
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: