1404/04/23
علوم دوم
مدرس:
نخجوانی، میترا
فعالیت:
آموزش سایه با هدف آشنایی با چگونگی ایجاد سایه، آشنایی با وسایلی که سایه دارند، اجرای نمایش سایه ها با عروسک ها اجرا شد.
تکلیف:
پسرم در خانه با خانواده همانگونه که در کلاس بازی کردیم سایه بازی کنید و علت تشکیل سایه را به کمک ذره بین های خود به خانواده توضیح دهید.
متن اطلاعاتی دوم
مدرس:
نخجوانی، میترا
فعالیت:
کاربرگ های تکلیف دانش آموزان تحوبل گرفته شد کاربرگ ها جهت تصحیح در کلاس می باشد دانش آموزانی که کاربرگ خود را حل نکردند و یا به کلاس نیاوردند حتما فردا به معلم تحویل دهند.
هنر دوم
مدرس:
طبیعت شناس، الهام
فعالیت:
فردا یک مقوای سفید و مداد رنگی همراه پسرم باشد.
دست ورزی
مدرس:
نخجوانی، میترا
فعالیت:
سازه های چوبی با هدف گسترش خلاقیت، بهبود مهارت حل مسئله، هماهنگی بین دست و چشم، تمرکز و صبر در کار گروهی انجام شد.
تکلیف:
پسرم مانند کار کلاسی می توانی در منزل به کمک بزرگتر ها سازه های چوبی درست کنی
1404/04/22
ریاضی دوم
مدرس:
نخجوانی، میترا
فعالیت:
نحوه نوشتن اعداد دو رقمی به کمک کارت اعداد و بازی و نوشتن اعداد به حروف تمرین شد.
تکلیف:
کاربرگ مربوط به عدد نویسی تحویل دانش آموزان داده شد لطفا با دقت و خوش خط پاسخ داده شود و فردا با خود به کلاس بیاورید.
فارسی دوم
مدرس:
نخجوانی، میترا
فعالیت:
مرور نشانهها با استفاده از کارتهای آموزشی و ساخت کلمات، تمرین شد.
متن اطلاعاتی دوم
مدرس:
نخجوانی، میترا
تکلیف:
خواهشمند است لوازم موردنیاز شامل: چوب بستنی رنگی سایز بزرگ،پوشه دکمه دار، چسب ماتیکی، یک عروسک کوچک و یا عروسک حیوانی کوچک، دستمال کاغذی، کاغذ و مقوای رنگی، و کلیربوک را تهیه کرده و روز دوشنبه 23 تیر ماه همراه دانشآموز به کلاس ارسال فرمایید.
1404/04/21
1404/04/17
متن اطلاعاتی دوم
مدرس:
نخجوانی، میترا
فعالیت:
فایل جلسه ی معارفه با موضوع پایگاه تابستانه ارسال شد. خیلی خوشحالم که امسال همراه پسرهای خوبم و اولیا عزیز هستم.
تکلیف:
خواهشمند است ضمن مطالعهی کامل فایل، لوازم موردنیاز شامل: دستمال کاغذی، کاغذ و مقوای رنگی، و کلیربوک را تهیه کرده و روز یکشنبه 22 تیر ماه همراه دانشآموز به کلاس ارسال فرمایید.
با تشکر