فعالیت و تکلیف

شعبه: دبستان پسرانه منیریه تهران
کلاس: عطارد 1

ریاضی پنجم

مدرس: نصیری، بهناز
فعالیت: طرح سنجش مداد قرمز 1 درس هدیه‌های آسمان و قرآن برگزار شد. ضرب عدد در کسر و برعکس در دفتر تمرین شد.
تکلیف: لطفاً کتاب ریاضی، کتاب علوم و کتاب هدیه‌های آسمان را به همراه داشته باشید.

فارسی پنجم

مدرس: نصیری، بهناز
فعالیت: حکایت زیرکی مطالعه شد و معنی جملات آن توضیح داده شد.
تکلیف: درس‌های اول تا چهارم فارسی با دقت فراوان مطالعه و توسط یکی از والدین گرامی پرسیده شود.

املا پنجم

مدرس: نصیری، بهناز
فعالیت: بازی املای تخم‌مرغی با هدف تثبیت آموخته‌ها انجام شد.
تکلیف: تکلیفی برای این درس نداریم.

ریاضی پنجم

مدرس: نصیری، بهناز
فعالیت: تمرین‌های مبحث جمع و تفریق اعداد مخلوط با همکاری دانش‌آموزان بررسی و رفع اشکال شد. مسابقه‌ی سودوکو و آقای ریاضی برگزار شد.
تکلیف: لطفاً کتاب ریاضی و فارسی را به همراه داشته باشید.

فارسی پنجم

مدرس: نصیری، بهناز
فعالیت: بخش‌هایی از پرسش‌های درس پنجم از کتاب نگارش با همکاری دانش‌آموزان پاسخ داده شد.
تکلیف: بخش‌های باقی مانده از نگارش درس پنجم با دقت و خوش‌خط پاسخ داده شود.

ریاضی پنجم

مدرس: نصیری، بهناز
فعالیت: بخشی از تمرین‌های مبحث جمع و تفریق اعداد مخلوط از کتاب کار ریاضی با همکاری دانش‌آموزان پاسخ داده شد.
تکلیف: ارمغان شماره‌ی 7 با دقت و خوش‌خط پاسخ داده شود.

علوم پنجم

مدرس: نصیری، بهناز
تکلیف: درس‌های اول تا سوم علوم با دقت مطالعه و توسط یکی از والدین گرامی پرسیده شود.

فارسی پنجم

مدرس: نصیری، بهناز
فعالیت: روخوانی درس‌های چهارم و پنجم در قالب بازی دقت و تمرکز تمرین شد. گنجینه‌ی شماره‌ی 3 با همکاری دانش‌آموزان مطالعه شد و پرسش‌های آن پاسخ داده شد.
تکلیف: لطفاً کتاب خط تحریری، ارمغان هفته، کتاب نگارش و کتاب کار ریاضی را به همراه داشته باشید.

مطالعات اجتماعی پنجم

مدرس: نصیری، بهناز
فعالیت: بخش دوم از درس پنجم با عنوان جمعیت کشور ما تدریس شد.
تکلیف: تکلیفی برای این درس نداریم.

ورزش پنجم

مدرس: گل پرور بلوچی، محمدرضا
فعالیت: حضور و غیاب و گروه بندی و آموزش مقدماتی استارت ها در دو و میدانی و سپس بازی آزاد فوتبال و در آخر سرد کردن و حرکات انعطافی انجام شد.

مهارت زندگی

مدرس: اصغری، هدی
فعالیت: مبحث "برنامه ریزی کردن" و"ماتریس آیزنهاور" آموزش داده شد.
تکلیف: به مدت یک هفته دانش آموزان کارهایی که در منزل انجام می دهند مثل: 1. مرتب کردن اتاق 2.انجام دادن تکالیف 3. آماده شدن برای آمدن به مدرسه و... 4.بازی کردن 5. دوش گرفتن 6. دیدن تلویزیون در برگه یک رو باطله یادداشت کنند قبل از انجام هر فعالیت پیش بینی می کنند چقدر هر فعالیت بصورت مجزا زمان می برد. بعد از انجام هر فعالیت یادداشت کنند چقدر زمان برد.
فعالیت: به اطلاع شما اولیای محترم می‌رساند؛ دبستان، هدیه روز دانش‌آموز را با هدف دوستی با طبیعت و جلوگیری از استفاده از سفره‌های یکبار مصرف که آسیب‌های جدی و فراوان به محیط زیست می‌رساند؛ سفره‌های پارچه‌ای و با هدف جلوگیری از گم شدن یا فراموشی کارت تردد؛ جاکارتی در نظر گرفته‌است. در نظر داشته‌باشید از فردا حتما برای میل کردن ناهار سفره‌های پارچه‌ای مدرسه همراه دانش‌آموز باشد و هر روز به منزل برگردانند تا در صورت کثیف بودن شسته‌شود. لطفا از جاکارتی‌های زیبایشان نیز برای کارت تردد استفاده کنند. آینده‌سازان فردای ایران عزیز، روزتان مبارک.

علوم پنجم

مدرس: نصیری، بهناز
فعالیت: پس از انجام کاوشگری صفحه‌ی 27، بخش دوم از درس چهارم تدریس شد.
تکلیف: خنده‌های تو، در ذهن این دوران سپرده می شود؛ تا سال ها بعد، به بازخوانی خوش خاطرات بنشینی. روز دانش آموز مبارک.

فارسی پنجم

مدرس: نصیری، بهناز
فعالیت: درس پنجم با عنوان چنار و کدوبن تدریس شد و فعالیت‌های مربوط به آن انجام شد.
تکلیف: تکلیفی برای این درس نداریم.

مطالعات اجتماعی پنجم

مدرس: نصیری، بهناز
فعالیت: ابتدا دو گروه از دانش‌آموزان حاصل پژوهش‌های خود در خصوص حفظ محیط زیست را برای دوستانشان ارائه کردند. سپس بخش نخست از درس پنجم تدریس شد.
تکلیف: لطفاً کتاب کار ریاضی، کتاب فارسی و کتاب اجتماعی را به همراه داشته باشید.

سواد مالی

مدرس: فدوی، شیما
فعالیت: درس 6 (پس‌انداز) تدریس شد و درباره آشنایی با انواع پس‌انداز و کاربرد روش‌های پس‌انداز گفتگو شد. در راستای این محتوا، ویدئو آموزشی پخش شد. فعالیت کلاسی درس با مشارکت دانش‌آموزان انجام شد. کتاب داستان «خرج بیجا» معرفی شد.
تکلیف: برای جلسه بعد، فعالیت منزل درس ششم (صفحه 41 کتاب) را با دقت و کامل انجام داده و هفته آینده روز سه‌شنبه به مدرسه بیاورید. پیشنهاد می‌شود؛ قصه صوتی «خرج بیجا» را گوش بدهید یا کتاب آن را بخوانید.

زیبانویسی

مدرس: حکیمی، فاطمه
فعالیت: اتصال دو دندانه به ر شمشیری تدریس شد. کلمات تیر ، نیزه ، نیرو ، پیر ، پیروز ، تیرداد، سرد ، سرما ، سروش ، سراسر ،سرسره نوشته شد.
تکلیف: "جوانی سر از رای مادر بتافت" پنج بار سطر نویسی شود. لغاتی که در فعالیت نوشته شده ، هر کدام یک خط نوشته شود.

هوش و استعداد تحلیلی

مدرس: نصیری، بهناز
فعالیت: برخی از پرسش‌های جلسه‌ی هفتم با همکاری دانش‌آموزان پاسخ داده شد.
تکلیف: تکلیفی برای این درس نداریم.

ریاضی پنجم

مدرس: نصیری، بهناز
فعالیت: پاسخ تمرین‌های صفحه‌ی 31 توسط دانش‌آموزان بررسی و رفع اشکال شد.
تکلیف: پرسش‌های صفحات 41 تا 43 کتاب کار ریاضی پاسخ داده شود.

هدیه‌های آسمان پنجم

مدرس: نصیری، بهناز
فعالیت: از درس‌های اول تا چهارم هدیه‌های آسمان پرسیده شد. تدریس درس پنجم با عنوان گل صد برگ آغاز شد.
تکلیف: لطفاً کتاب فارسی، کتاب علوم و کتاب اجتماعی را به همراه داشته باشید.
b xpx
# / b
xpx b
# / b

افزودن
b
/ /
: